13.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΘεοδώρου Σούλης

Σχετικές αναρτήσεις

Θεοδώρου Σούλης

Ο Σούλης Θεοδώρου ήταν ηθοποιός αλλά και χορευτής/χορογράφος ο οποίος είχε συγκροτήσει δικό του μπαλέτο.
Φιλμογραφία
Μαρίνα (1947)
Αγαπούλα μου (1960) [Λάκης]
Η αυγή του θριάμβου (1960) [χορευτής/χορογράφος]
Το αγόρι π΄αγαπώ (1960)[Πέτρος]
Το δράμα μιας αμαρτωλής (1961)
Το κορίτσι του λόχου (1962)[Καταδρομέας]
Η ψεύτρα (1962) [Τώνης]
Στην θύελλα του πάθους (1964) [Κώστας]
Στεφανία (1966) [Πέτρος]
Μην αδικήσης ορφανή (1966) [χορευτής/χορογράφος]
Παράνομοι πόθοι (1966) [χορευτής/χορογράφος]
Αντίζηλοι (1967)

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Κουρουκλή Ζωίτσα

Η Ζωίτσα Κουρούκλη γεννήθηκε το 1937 και ξεκίνησε σαν παιδί θαύμα παίζοντας και τραγουδώντας στο θέατρο, μέχρι που την ανακάλυψε ο Μίμης Πλέσσας στα...

Αττίκ-Κλέων Τριανταφύλλου

Αττίκ (Κλέων Τριανταφύλλου) Ο Αττίκ (πραγματικό όνομα, Κλέων Τριανταφύλλου) υπήρξε ένας από τους κύριους εκφραστές του ρομαντικού ελληνικού τραγουδιού. Γεννήθηκε στην Αίγυπτο την 1η Απριλίου 1885. Η...

Ανδρονίδης Βασίλης

Σημαντικός καλλιτέχνης, παθιασμένος με την υποκριτική τέχνη, αλλά και ευγενικός άνθρωπος με αριστοκρατικό παρουσιαστικό, ο Βάσος Ανδρονίδης διέπρεψε, για σαράντα και πλέον χρόνια, στο...

Τελευταίες αναρτήσεις