Θεοδώρου Σούλης

on

Ο Σούλης Θεοδώρου ήταν ηθοποιός αλλά και χορευτής/χορογράφος ο οποίος είχε συγκροτήσει δικό του μπαλέτο.
Φιλμογραφία
Μαρίνα (1947)
Αγαπούλα μου (1960) [Λάκης]
Η αυγή του θριάμβου (1960) [χορευτής/χορογράφος]
Το αγόρι π΄αγαπώ (1960)[Πέτρος]
Το δράμα μιας αμαρτωλής (1961)
Το κορίτσι του λόχου (1962)[Καταδρομέας]
Η ψεύτρα (1962) [Τώνης]
Στην θύελλα του πάθους (1964) [Κώστας]
Στεφανία (1966) [Πέτρος]
Μην αδικήσης ορφανή (1966) [χορευτής/χορογράφος]
Παράνομοι πόθοι (1966) [χορευτής/χορογράφος]
Αντίζηλοι (1967)

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΘεοδωρίδης Τζώνυ
Επόμενο άρθροΘεοχάρη (Χλόη) Καίτη
Ελληνικός Κινηματογράφος Θεοδώρου Σούλης
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
57,681ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,895ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Παληός Κώστας Θεοδώρου Σούλης

Παληός Κώστας

Ο ηθοποιός Κώστας Παληός γεννήθηκε το 1926 και πέθανε στις 26 Δεκεμβρίου του 1996.Έπαιζε δεύτερους ρόλους σε πολλές ταινίες. Σημαντική εμφάνιση είχε στην ταινία "The...
Θεοδώρου Σούλης Θεοδώρου Σούλης

Θεοδώρου Σούλης