1.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΘεοδώρου Σούλης

Σχετικές αναρτήσεις

Θεοδώρου Σούλης

Ο Σούλης Θεοδώρου ήταν ηθοποιός αλλά και χορευτής/χορογράφος ο οποίος είχε συγκροτήσει δικό του μπαλέτο.
Φιλμογραφία
Μαρίνα (1947)
Αγαπούλα μου (1960) [Λάκης]
Η αυγή του θριάμβου (1960) [χορευτής/χορογράφος]
Το αγόρι π΄αγαπώ (1960)[Πέτρος]
Το δράμα μιας αμαρτωλής (1961)
Το κορίτσι του λόχου (1962)[Καταδρομέας]
Η ψεύτρα (1962) [Τώνης]
Στην θύελλα του πάθους (1964) [Κώστας]
Στεφανία (1966) [Πέτρος]
Μην αδικήσης ορφανή (1966) [χορευτής/χορογράφος]
Παράνομοι πόθοι (1966) [χορευτής/χορογράφος]
Αντίζηλοι (1967)

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΤζώνυ Θεοδωρίδης 1962-
Επόμενο άρθροΚαίτη Θεοχάρη (Χλόη)

Σχετικές αναρτήσεις

Μαλούχος Βασίλης

Ο Βασίλης Μαλούχος, είναι Έλληνας ηθοποιός - σκηνοθέτης και σπούδασε στη δραματική σχολή του Δημήτρη Ροντήρη, στο ωδείο Αθηνών. Πήρε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος απο...

Βιδάκη Ελευθερία

Η Ελευθερία Βιδάκη γεννήθηκε στο Θέρισο Χανίων το 1969 και ήταν Ελληνίδα ηθοποιός.Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου και αποφοίτησε με άριστα, καθώς...

Το δόλωμα (1964-1965)

Η ταινία, "Το δόλωμα" προβλήθηκε τη σαιζόν 1964-1965 και έκοψε 557.302 εισιτήρια. Ήρθε στην 2η θέση σε 93 ταινίες.-Tο τραγούδι και το χορευτικό της...

Τελευταίες αναρτήσεις