18.9 C
Athens
Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΣούλης Θεοδώρου

Σχετικές αναρτήσεις

Σούλης Θεοδώρου

- Advertisement -

Ο Σούλης Θεοδώρου ήταν ηθοποιός αλλά και χορευτής/χορογράφος ο οποίος είχε συγκροτήσει δικό του μπαλέτο.
Στην κινηματογραφική ταινία, “Δυο Κοθώνια στο Ναυτικό” του 1952 εμφανίζεται ως σκέτο Σούλης.

Σούλης Θεοδώρου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1947Μαρίνα
1960Αγαπούλα μου
1960Η αυγή του θριάμβου
1960Το αγόρι π΄αγαπώ
1961Το δράμα μιας αμαρτωλής
1962Το κορίτσι του λόχου
1962Η ψεύτρα
1964Στην θύελλα του πάθους
1966Στεφανία
1966Μην αδικήσης ορφανή
1966Παράνομοι πόθοι
1967Αντίζηλοι

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Σαντοριναίος 1909-2010

Ο Κώστας Σαντοριναίος, ήταν Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 08 Αυγούστου του 1909 στην Κωνσταντινούπολη και σπούδασε στην Επαγγελματική Σχολή Θεάτρου.Έπαιξε σε έργα πρόζας, επιθεωρήσεις...

Γιάννης Αποστολίδης 1894-1974

Ο Γιάννης Αποστολίδης (Πραγματικό επίθετο Ρεβύθης) γεννήθηκε το 1894. Γνωστός ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου στη διάρκεια της πολυετούς σταδιοδρομίας του (εμφανίστηκε το 1913 και...

Γιώργος Ρώης 1910-1994

Ο ηθοποιός Γιώργος Ρώης γεννήθηκε το 1910 στον Παλαιό Σκοπό Ανατολικής Θράκης και το πραγματικό του επώνυμο ήταν Χαλκίδης.Τα νεανικά του χρόνια τα έζησε...

Τελευταίες αναρτήσεις