34.1 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΘεοδώρου Σούλης

Σχετικές αναρτήσεις

Θεοδώρου Σούλης

Ο Σούλης Θεοδώρου ήταν ηθοποιός αλλά και χορευτής/χορογράφος ο οποίος είχε συγκροτήσει δικό του μπαλέτο.
Φιλμογραφία
Μαρίνα (1947)
Αγαπούλα μου (1960) [Λάκης]
Η αυγή του θριάμβου (1960) [χορευτής/χορογράφος]
Το αγόρι π΄αγαπώ (1960)[Πέτρος]
Το δράμα μιας αμαρτωλής (1961)
Το κορίτσι του λόχου (1962)[Καταδρομέας]
Η ψεύτρα (1962) [Τώνης]
Στην θύελλα του πάθους (1964) [Κώστας]
Στεφανία (1966) [Πέτρος]
Μην αδικήσης ορφανή (1966) [χορευτής/χορογράφος]
Παράνομοι πόθοι (1966) [χορευτής/χορογράφος]
Αντίζηλοι (1967)

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΤζώνυ Θεοδωρίδης 1962-
Επόμενο άρθροΚαίτη Θεοχάρη (Χλόη)

Σχετικές αναρτήσεις

Χτυποκάρδια στο θρανίο 1963-1964

Η ταινία, "Χτυποκάρδια στο θρανίο" προβλήθηκε τη σαιζόν 1963-1964 και έκοψε 591.675 εισιτήρια. Ήρθε στην 2η θέση σε 92 ταινίες. -Η ταινία γυρίστηκε ταυτόχρονα στα...

Μάνος Κατράκης 1908-1984

Ο Μάνος Κατράκης ήταν κορυφαίος πρωταγωνιστής και θιασάρχης, γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου 1908 στο Καστέλι Κισσάμου της Κρήτης. Ο Μάνος Κατράκης ήταν το μικρότερο από...

Η Κόρη του Ήλιου (1971-1972)

Η ταινία, "Η Κόρη του Ήλιου" προβλήθηκε τη σαιζόν 1971-1972 και έκοψε 315.258 εισιτήρια. Ήρθε στην 7η θέση σε 90 ταινίες. Πρόκειται για την 37η...

Τελευταίες αναρτήσεις