Θεοδώρου Σούλης

on

Ο Σούλης Θεοδώρου ήταν ηθοποιός αλλά και χορευτής/χορογράφος ο οποίος είχε συγκροτήσει δικό του μπαλέτο.
Φιλμογραφία
Μαρίνα (1947)
Αγαπούλα μου (1960) [Λάκης]
Η αυγή του θριάμβου (1960) [χορευτής/χορογράφος]
Το αγόρι π΄αγαπώ (1960)[Πέτρος]
Το δράμα μιας αμαρτωλής (1961)
Το κορίτσι του λόχου (1962)[Καταδρομέας]
Η ψεύτρα (1962) [Τώνης]
Στην θύελλα του πάθους (1964) [Κώστας]
Στεφανία (1966) [Πέτρος]
Μην αδικήσης ορφανή (1966) [χορευτής/χορογράφος]
Παράνομοι πόθοι (1966) [χορευτής/χορογράφος]
Αντίζηλοι (1967)

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΘεοδωρίδης Τζώνυ
Επόμενο άρθροΘεοχάρη (Χλόη) Καίτη
Ελληνικός Κινηματογράφος Θεοδώρου Σούλης
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,097ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,494ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Αργύρης Γιάννης Θεοδώρου Σούλης

Αργύρης Γιάννης

Ο Γιάννης Αργύρης ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ηθοποιών που τους θυμόμαστε σαν «δεύτερους» σε ρόλους, αλλά «πρώτους» σε ποιότητα και προσφορά. Γεννήθηκε στο...
Στράτου Δόρα Θεοδώρου Σούλης

Στράτου Δόρα

Λογοθέτης Ηλίας Θεοδώρου Σούλης

Λογοθέτης Ηλίας

Βέλιας Πάνος Θεοδώρου Σούλης

Βέλιας Πάνος