32.1 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΙωαννίδου Λούλα

Σχετικές αναρτήσεις

Ιωαννίδου Λούλα

- Advertisement -

Η Λούλα Ιωαννίδου γεννήθηκε το 1921. Μέλος του Σ.Ε.Η. από το 1940.
Ηθοποιός με αξιόλογη καριέρα στο ραδιοφωνικό θέατρο.
Από το 1949 έως το 1971 έλαβε μέρος σε 10 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.
Έφυγε από τη ζωή το 1984.
Φιλμογραφία
Ματωμένα Χριστούγεννα (1951) [Μαρία]
Ιστορία μιας κάλπικης λίρας (1955)
Ο παρθένος (1966)
Όνειρο απατηλό (1968)
Επαναστάτης ποπολάρος (1971)

Ευχαριστούμε θερμά το  greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

- Advertisement -

Σχετικές αναρτήσεις

Αδριανού Άννα

Η Άννα Αδριανού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 2 Φεβρουαρίου 1953 και είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού Νίκου Βασταρδή . Φοίτησε στη δραματική σχολή του Εθνικού...

Τζένη Ρούσσεα 1932-

Η Τζένη Ρούσσεα, έχοντας διαγράψει μια πορεία 65 χρόνων στο θέατρο και τον κινηματογράφο, αποτελεί μια από τις μεγάλες Κυρίες της υποκριτικής τέχνης, που...

Ο Δράκος: Μια ταινία σταθμός

"Ο Δράκος" θεωρείται από τα αριστουργήματα του ελληνικού κινηματογράφου. Κι ας είχε αμφισβητηθεί στην πρώτη προβολή του. Γυρίστηκε το 1955 και έκανε πρεμιέρα στις...

Τελευταίες αναρτήσεις