25.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΙωαννίδου Λούλα

Σχετικές αναρτήσεις

Ιωαννίδου Λούλα

Η Λούλα Ιωαννίδου γεννήθηκε το 1921. Μέλος του Σ.Ε.Η. από το 1940.
Ηθοποιός με αξιόλογη καριέρα στο ραδιοφωνικό θέατρο.
Από το 1949 έως το 1971 έλαβε μέρος σε 10 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.
Έφυγε από τη ζωή το 1984.
Φιλμογραφία
Ματωμένα Χριστούγεννα (1951) [Μαρία]
Ιστορία μιας κάλπικης λίρας (1955)
Ο παρθένος (1966)
Όνειρο απατηλό (1968)
Επαναστάτης ποπολάρος (1971)

Ευχαριστούμε θερμά το  greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΙωάννα Γαλάνη
Επόμενο άρθροΕλένη Ιωάννου-Κοτζαμπάση 1959

Σχετικές αναρτήσεις

Νατάσα Μανίσαλη 1961-2016

Η Νατάσα Μανίσαλη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1961. Αγάπησε από μικρή το θέατρο και σπούδασε στο Εθνικό, όπου συμμετείχε σε σπουδαίες παραστάσεις όπως το...

Κούλα Αγαγιώτου 1915-2006

Η Κούλα Αγαγιώτου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1915 και ήταν ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Δυό από τις σημαντικές της εμφανίσεις στον κινηματογράφο ήταν στην ταινία, "Ευδοκία"...

Ζωζώ Νταλμάς

Η Ζωζώ Νταλμάς (το πραγματικό της όνομα ήταν Ζωή Σταυρίδη), γεννήθηκε στη Κωνσταντινούπολη το 1900 ή το 1905 και ήταν κοσμοπολίτισσα Ελληνίδα ηθοποιός, χορεύτρια...

Τελευταίες αναρτήσεις