1.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΙωαννίδου Λούλα

Σχετικές αναρτήσεις

Ιωαννίδου Λούλα

Η Λούλα Ιωαννίδου γεννήθηκε το 1921. Μέλος του Σ.Ε.Η. από το 1940.
Ηθοποιός με αξιόλογη καριέρα στο ραδιοφωνικό θέατρο.
Από το 1949 έως το 1971 έλαβε μέρος σε 10 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.
Έφυγε από τη ζωή το 1984.
Φιλμογραφία
Ματωμένα Χριστούγεννα (1951) [Μαρία]
Ιστορία μιας κάλπικης λίρας (1955)
Ο παρθένος (1966)
Όνειρο απατηλό (1968)
Επαναστάτης ποπολάρος (1971)

Ευχαριστούμε θερμά το  greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΙωάννα Γαλάνη
Επόμενο άρθροΕλένη Ιωάννου-Κοτζαμπάση 1959

Σχετικές αναρτήσεις

Γιαμαρέλου Μαίρη

Η Μαίρη Γιαμαρέλου είναι πολυτάλαντη και πανέμορφη σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε στην Αθήνα πιθανότατα) στις 3 Νοεμβρίου 1949 . Μεγαλύτερή της αδελφή...

Κυνόδοντας

Πλοκή: Μια οικογένεια με τρία νεαρά παιδιά ζει απομονωμένη σε μια άνετη, όμορφη και απόμερη μονοκατοικία. Στο σπίτι αυτό, η όποια γνώση για τον...

Ντόνα Βάνα

Ντόνα Βάνα Μεγάλη χορεύτρια. Ήταν παρτενέρ με τον Χρήστο Πατρινό και τον Ηλία Μαρνέρη. Το πραγματικό της όνομα είναι Βάνα Δημητρίου ενώ το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ''Ντόνα...

Τελευταίες αναρτήσεις