Βίντεο από την τελευταία κατοικία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

τελευταία κατοικία
Advertisement

Μετά από δεκαεπτά χρόνια από το θάνατό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ήρθαν στη δημοσιότητα πλάνα από την τελευταία κατοικία του. Η κάμερα του Happy Day μπήκε στο σπίτι που έζησε ο σπουδαίος ηθοποιός μέχρι το θάνατό του. Σε αυτό το σπίτι έζησε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ τις τελευταίες του στιγμές. Από το 2004 μέχρι σήμερα στο σπίτι δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Advertisement

«Το σπίτι του το κληρονόμησαν 3 συγγενείς του και ήταν κλειστό για περίπου 20 χρόνια. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ το αγόρασε για τη θέα του. Εδώ άφησε την τελευταία του πνοή στη 04 Αυγούστου του 2004», δηλώνει η διαχειρίστρια το σπιτιού.

«Σύμφωνα με το συμβόλαιο, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αγόρασε το σπίτι το 1975. Εσωτερικά είναι απείραχτο από την εποχή που απεβίωσε. Ήταν το ησυχαστήριό του αυτό το εξοχικό. Το σπίτι αυτό των 80 περίπου τ.μ., που εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 250 τ.μ. στο στο Πόρτο Ύδρα και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 θέση πάρκινγκ, αποτέλεσε για πολλά χρόνια τον επίγειο παράδεισο του ηθοποιού.
Εκεί, είχαν φιλοξενηθεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Για πρώτη φορά βλέπουμε την διακόσμηση που είχε ο ίδιος επιλέξει αλλά και την εφημερίδα που διάβαζε. Αντικείμενα από τις παραστάσεις του, ενθύμια ζωής και φυσικά φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το γιο τους. Αίσθηση προκαλεί και σημείωμα που του είχε αφήσει η Νάντια Μουρούζη και έγραφε: «Δημήτρη κατεβαίνω για μια βουτιά».

Σύμφωνα με το περιοδικό “Χάϊ”, το θρυλικό σπίτι του μεγάλου ηθοποιού πουλήθηκε έναντι του ποσού των 140.000 ευρώ και ο νέος ιδιοκτήτης είναι Έλληνας επιχειρηματίας. Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό, ο νέος ιδιοκτήτης έχει ως σκοπό την επαναφορά της παλιάς αίγλης του σπιτιού αυτού, μετατρέποντας το ξανά σε ένα πραγματικό στολίδι για τον οικισμό.

Πηγή άρθρου: zarpanews.gr

Προηγούμενο άρθροΤο άγνωστο παρασκήνιο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη επί χούντας
Επόμενο άρθροΉξερες ότι η Γεωργία Βασιλειάδου …