13.5 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΑναστασιάδης Αλέκος

Σχετικές αναρτήσεις

Αναστασιάδης Αλέκος

Φιλμογραφία
Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται (1953)
Το κλειδί της ευτυχίας(1953)[σιορ Γερασιμάκης Ντελαφρέπα, πατέρας του Παγή]
Ο Φαταούλας (1952)[Αριστείδης Καράμπαμπας, αδελφός Φανούρη]
Ο πύργος των ιπποτών (1952) [Αριστείδης Καπούλης]
Μια νύχτα στον Παράδεισο (1951) [Τρύφων Δαμιανός]
Τα τέσσερα σκαλοπάτια (1951) [Σπύρος Νταβίρας]
Ο μεθύστακας (1950)

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ο λουστράκος 1962-1963

"Ο Λουστράκος" είναι ελληνική ταινία του 1962, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Μαρίας Πλυτά με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Καΐλα και Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Προβλήθηκε τη σαιζόν...

Το ταξίδι (1962-1963)

Η ταινία, "Το ταξίδι" προβλήθηκε τη σαιζόν 1962-1963 και έκοψε 76.395 εισιτήρια. Ήρθε στην 7η θέση σε 82 ταινίες. -Ο Σταύρος Ξαρχάκος, στα 22 του...

Ιορδανίδης Γιώργος

Ο Γιώργος Ιορδανίδης γεννήθηκε το 1921 στη Μικρά Ασία, αλλά μεγάλωσε και σπούδασε στο Κάιρο, όπου πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή με το γαλλικό "Θεατρικό Συγκρότημα...

Τελευταίες αναρτήσεις