12.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΑναστασιάδης Αλέκος

Σχετικές αναρτήσεις

Αναστασιάδης Αλέκος

- Advertisement -

Φιλμογραφία
Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται (1953)
Το κλειδί της ευτυχίας(1953)[σιορ Γερασιμάκης Ντελαφρέπα, πατέρας του Παγή]
Ο Φαταούλας (1952)[Αριστείδης Καράμπαμπας, αδελφός Φανούρη]
Ο πύργος των ιπποτών (1952) [Αριστείδης Καπούλης]
Μια νύχτα στον Παράδεισο (1951) [Τρύφων Δαμιανός]
Τα τέσσερα σκαλοπάτια (1951) [Σπύρος Νταβίρας]
Ο μεθύστακας (1950)

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Χάρης Ρώμας 1960-

Ο Χάρης Ρώμας (Χαράλαμπος Ρασσιάς) γεννήθηκε στο Πειραιά στις 23 Μαρτίου του 1960 και είναι Έλληνας κωμικός, ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, στιχουργός και πολιτικός. Είναι...

Πέτρος Πανταζής (1937-2008)

Ο Πέτρος Πανταζής ήταν ένας σεμνός Έλληνας Ηθοποιός του Θεάτρου, του Κινηματογράφου και της Τηλεόρασης. Γεννήθηκε το 1937 στο Μεταξουργείο της Αθήνας.Σε νεαρή ηλικία...

Γιώργος Δήμου

Ο Γιώργος Δήμου (ή Δήμος όπως είναι εγγεγραμένος στο Σ.Ε.Η.) γεννήθηκε το 1909 στο χωριό Νεράιδα Αγράφων Ευρυτανίας. Σπούδασε στην Επαγγελματική Σχολή Θεάτρου και...

Τελευταίες αναρτήσεις