13.9 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΑναστασιάδης Αλέκος

Σχετικές αναρτήσεις

Αναστασιάδης Αλέκος

Φιλμογραφία
Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται (1953)
Το κλειδί της ευτυχίας(1953)[σιορ Γερασιμάκης Ντελαφρέπα, πατέρας του Παγή]
Ο Φαταούλας (1952)[Αριστείδης Καράμπαμπας, αδελφός Φανούρη]
Ο πύργος των ιπποτών (1952) [Αριστείδης Καπούλης]
Μια νύχτα στον Παράδεισο (1951) [Τρύφων Δαμιανός]
Τα τέσσερα σκαλοπάτια (1951) [Σπύρος Νταβίρας]
Ο μεθύστακας (1950)

Προηγούμενο άρθροΑναλυτή Κάκια
Επόμενο άρθροΑνδριανός Βάσος

Σχετικές αναρτήσεις

Φέρμης Γιάννης

Ο Γιάννης Φέρμης γεννήθηκε στη Σμύρνη στις 8 Απριλίου 1921. Το πραγματικό όνομα ήταν Ιωάννης Καγκάς. Μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή μετακόμισε με την οικογένειά του...

Δεληγιάννης Αλέκος

Αλέκος ΔεληγιάννηςΟ Αλέκος Δεληγιάννης γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1915.Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου όπου πρωτοεμφανίστηκε το 1937 και στο οποίο...

Μορίδης Θόδωρος

Ο Θόδωρος Μορίδης ήταν Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1903 στην Κύπρο και πέθανε στις 22 Δεκεμβρίου του 2003 σε ηλικία 100 ετών. Ήταν σύζυγος...

Τελευταίες αναρτήσεις