Ένα κορίτσι αλλοιώτικο απ’ τ’ άλλα

Παραγωγής: Α.Β. Φιλμ
Πρεμιέρα: 01 Ιανουαρίου 1967
Παραγωγός: Νίκος Βαρβέρης
Φωτογραφία: Συράκος Δανάλης
Συγγραφέας: Λάζαρος Μοντανάρης
Σεναρίο: Λάζαρος Μοντανάρης

Δραματική
1967

Ηθοποιοί: Ορέστης Μακρής, Γιάννης Φέρτης, Νίκη Τριανταφυλλίδη, Λυκούργος Καλλέργης, Ελένη Ζαφειρίου, Λίνα Τριανταφύλλου, Γιάννης Αλεξανδρίδης, Άννα Γεραλή, Γιάννης Κωστής, Ελευθερία Κάσδαγλη, Σούλα Αναγνωστοπούλου, Βιολέττα Σούλη, Αλέκα Μαβίλη (τραγούδι)

Περίληψη: Η Χριστίνα είναι μια νέα κοπέλα που έχει πέσει θύμα της φθονερής αδελφής της, της Βάσως. Η δεύτερη, με διαβολικό τρόπο, προσπαθεί να οδηγήσει την πρώτη στην τρέλα. Οι γονείς τους, που αγνοούν βεβαίως τα γεγονότα, κάνουν τα πάντα για να τη θεραπεύσουν, αλλά οι θυγατέρες τους θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες, αυτή τη φορά για την καρδιά ενός νέου, του Ζήση. Χάρη στην αμέριστη βοήθεια του τελευταίου, καθώς κι αυτήν ενός φιλότιμου ψυχίατρου, η Χριστίνα θα ανακαλύψει την αλήθεια και θα αποκατασταθεί στα μάτια των δικών της.
Παρασκήνιο: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1967-1968 και έκοψε 97.004 εισιτήρια. Ήρθε στην 55η θέση σε 99 ταινίες. Η ταινία μεταδόθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση από το “Ε.Ι.Ρ.Τ.” στις 5 Αυγούστου 1972.

Ελληνικός Κινηματογράφος Ένα κορίτσι αλλοιώτικο απ’ τ’ άλλα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΤο κανόνι και τ’ αηδόνι
Επόμενο άρθροΌχι, κύριε Τζόνσον

Similar Articles

Comments