33.2 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΒυζαντίου Κική

Σχετικές αναρτήσεις

Βυζαντίου Κική

- Advertisement -

Η Κική (Αγγελική) Βυζαντίου γεννήθηκε το 1910. Προπολεμικά εμφανίστηκε με το “Καλλιτεχνικό Θέατρο” του Τζαβαλά Καρούσου.

Φιλμογραφία
Ορκίστηκα εκδίκηση (1952)
Χαρούμενο ξεκίνημα (1954)
Κυριακάτικοι ήρωες / Οι άσσοι του γηπέδου (1956) [νονοκόμα]
Μανούλα θέλω να ζήσεις (1957)[Ευανθία-υπηρέτρια Γιώργου]
Κάθ’ εμπόδιο για καλό (1958) [συχωριανή της Σμαρώς]
Οι δοσατζήδες /Περιπλανώμενου Ιουδαίοι (1959)
Ήρθες αργά (1961)
Το σπίτι της ηδονής / Ο αλήτης του λιμανιού (1961)
Ο μαγκούφης (1962) [μητέρα της Καίτης]
Πόνεσα πολύ για σένα (1964)
Είναι ένας… τρελλός τρελλός Βέγγος (1965)
Καταιγίδα (1965)
Η δίκη ενός αθώου (1969)[μητέρα Αλεξανδράκη]ΩΣ Ι. ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Σοφία Βέμπο-Μίμης Τραϊφόρος

Σοφία Βέμπο-Μίμης Τραϊφόρος. Δυο θυελλώδεις άνθρωποι που έζησαν μια θυελλώδη ζωή και καθόρισαν σε μέγιστο βαθμό τη φυσιογνωμία του μουσικού θεάτρου και του ελαφρού...

Το παιδί του δρόμου 1957-1958

Η ταινία, "Το παιδί του δρόμου" προβλήθηκε τη σαιζόν 1957-1958 και έκοψε 10.454 εισιτήρια. Ήρθε στην 22η θέση σε 31 ταινίες.Περίληψη της ταινίας, "Το...

Παπαγεωργίου Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα Παπαγεωργίου γεννήθηκε το 1935 στο Νέο Φάληρο. Το σπίτι της ήταν πολύ κοντά στο σπίτι του επίσης Νεοφαληριώτη μεγάλου μας κωμικού Θανάση...

Τελευταίες αναρτήσεις