Βυζαντίου Κική

on

Η Κική (Αγγελική) Βυζαντίου γεννήθηκε το 1910. Προπολεμικά εμφανίστηκε με το “Καλλιτεχνικό Θέατρο” του Τζαβαλά Καρούσου.

Φιλμογραφία
Ορκίστηκα εκδίκηση (1952)
Χαρούμενο ξεκίνημα (1954)
Κυριακάτικοι ήρωες / Οι άσσοι του γηπέδου (1956) [νονοκόμα]
Μανούλα θέλω να ζήσεις (1957)[Ευανθία-υπηρέτρια Γιώργου]
Κάθ’ εμπόδιο για καλό (1958) [συχωριανή της Σμαρώς]
Οι δοσατζήδες /Περιπλανώμενου Ιουδαίοι (1959)
Ήρθες αργά (1961)
Το σπίτι της ηδονής / Ο αλήτης του λιμανιού (1961)
Ο μαγκούφης (1962) [μητέρα της Καίτης]
Πόνεσα πολύ για σένα (1964)
Είναι ένας… τρελλός τρελλός Βέγγος (1965)
Καταιγίδα (1965)
Η δίκη ενός αθώου (1969)[μητέρα Αλεξανδράκη]ΩΣ Ι. ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ

Προηγούμενο άρθροΒρεττός Νίκος
Επόμενο άρθροΓαϊτάνου Τιτίκα
Ελληνικός Κινηματογράφος Βυζαντίου Κική
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
58,165ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,941ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Δράμαλη Ξένη Βυζαντίου Κική

Δράμαλη Ξένη

Ξένη Δράμαλη Η Ξένη Δράμαλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1913. Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του ελαφρού μουσικού θεάτρου (πρωτοεμφανίστηκε το 1936) είχε κάνει σοβαρές...
Κάππης Γιώργος Βυζαντίου Κική

Κάππης Γιώργος

Λιονάκης Στέλιος Βυζαντίου Κική

Λιονάκης Στέλιος

Γαβαλά Γιούλη Βυζαντίου Κική

Γαβαλά Γιούλη