32 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΒυζαντίου Κική

Σχετικές αναρτήσεις

Βυζαντίου Κική

Η Κική (Αγγελική) Βυζαντίου γεννήθηκε το 1910. Προπολεμικά εμφανίστηκε με το “Καλλιτεχνικό Θέατρο” του Τζαβαλά Καρούσου.

Φιλμογραφία
Ορκίστηκα εκδίκηση (1952)
Χαρούμενο ξεκίνημα (1954)
Κυριακάτικοι ήρωες / Οι άσσοι του γηπέδου (1956) [νονοκόμα]
Μανούλα θέλω να ζήσεις (1957)[Ευανθία-υπηρέτρια Γιώργου]
Κάθ’ εμπόδιο για καλό (1958) [συχωριανή της Σμαρώς]
Οι δοσατζήδες /Περιπλανώμενου Ιουδαίοι (1959)
Ήρθες αργά (1961)
Το σπίτι της ηδονής / Ο αλήτης του λιμανιού (1961)
Ο μαγκούφης (1962) [μητέρα της Καίτης]
Πόνεσα πολύ για σένα (1964)
Είναι ένας… τρελλός τρελλός Βέγγος (1965)
Καταιγίδα (1965)
Η δίκη ενός αθώου (1969)[μητέρα Αλεξανδράκη]ΩΣ Ι. ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ

Προηγούμενο άρθροΝίκος Βρεττός 1938-
Επόμενο άρθροΤιτίκα Γαϊτάνου

Σχετικές αναρτήσεις

Λυγίζος Μήτσος

Ο Μήτσος Λυγίζος γεννήθηκε το 1912 (αναφέρεται και το 1914) στην Αθήνα και πέθανε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1993.Ποιητής, μελετητής, σκηνοθέτης και ηθοποιός. Σε...

Λιάνα Ορφανού 1932

Η Λιάνα Ορφανού γεννήθηκε το 1932 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη δραματική σχολή Ελληνικού και Εθνικού ωδείου (Μιχάλη Κουνελάκι και Θάνου Τράγκα, αντίστοιχα). Το 1952...

Γεωργία Αποστόλου 1973-2016

Η Γεωργία Αποστόλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Ιανουαρίου του 1973 όπου και μεγάλωσε. Το 1991, σε ηλικία 18 ετών, ξεκίνησε τις σπουδές της...

Τελευταίες αναρτήσεις