20.7 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΧαριλάου Βούλα

Σχετικές αναρτήσεις

Χαριλάου Βούλα

Η Βούλα Χαριλάου είναι ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
Γεννήθηκε το 1932 (σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια του Θόδωρου Έξαρχου).

1797

Έπαιξε κυρίως σε δραματικές ταινίες, όπως στο ψυχολογικό δράμα “Ο Εφιάλτης”, το 1961. Eίναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά.
Φιλμογραφία   

  • Οι Αδίστακτοι
    (1965) ….. Βάνα
  • Μάνα κάνε Κουράγιο
    (1962) …. Έλσα
  • Εφιάλτης
    (1961) ….. Άννα Μαργκό
  • Χωρίς Μητέρα
    (1961) ….. Λίτσα Χαρώνη
  • Άντρας είμαι και το κέφι μου θα κάνω
    (1960) ….. Νινέτα – Ντίνος
  • Στουρνάρα 288 (1959) – Φτώχια κι αριστοκρατία ….. Χαρούλα
  • Ο Θύμιος τα ‘κανε Θάλασσα
    (1959) ….. Λίζα Μωράλη
  • Κρουαζιέρα στη Ρόδο (1960) …. Νίνα
  • Σάτιρα Φτώχεια και Αριστοκρατία
    (1959)
  • Τέσσερις Νύφες κι ένας Γαμπρός
    (1958) ….. Λόλα Προκόπη
  • Η Δούκισσα της Πλακεντίας
    (1956) ….. Ελίζα Ντε λε Μπρεν

Ευχαριστούμε θερμά το  greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΤάσος Χαλκιάς 1952-
Επόμενο άρθροΧατζηαργύρη Ελένη

Σχετικές αναρτήσεις

Σμαρούλα Γιούλη

Η Σμαρούλα Γιούλη ήταν μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική προσωπικότητα, που ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί-θαύμα και κατάφερε να διακριθεί τόσο στο θέατρο όσο και...

Μάνεσης Θέμης

Ο Θέμης Μάνεσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945 και ήταν Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.Αποφοίτησε από τη θεατρική σχολή του...

Μιχάλης Μεταξάς

Ο Μιχάλης Μεταξάς είναι σπουδαίος και πολύ όμορφος χορευτής και χορογράφος.  Ξεκίνησε ως αθλητής της πυγμαχίας.Σπούδασε κλασσικό χορό στη μεγάλη δασκάλα Ελβετίδα Myriam...

Τελευταίες αναρτήσεις