12.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΒούλα Χαριλάου 1932-

Σχετικές αναρτήσεις

Βούλα Χαριλάου 1932-

- Advertisement -

Η Βούλα Χαριλάου είναι ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
Γεννήθηκε το 1932 (σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια του Θόδωρου Έξαρχου).

Έπαιξε κυρίως σε δραματικές ταινίες, όπως στο ψυχολογικό δράμα “Ο Εφιάλτης“, το 1961. Eίναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά.

Βούλα Χαριλάου: Φιλμογραφία   

  • Οι Αδίστακτοι
    (1965) ….. Βάνα
  • Μάνα κάνε Κουράγιο
    (1962) …. Έλσα
  • Εφιάλτης
    (1961) ….. Άννα Μαργκό
  • Χωρίς Μητέρα
    (1961) ….. Λίτσα Χαρώνη
  • Άντρας είμαι και το κέφι μου θα κάνω
    (1960) ….. Νινέτα – Ντίνος
  • Στουρνάρα 288 (1959) – Φτώχια κι αριστοκρατία ….. Χαρούλα
  • Ο Θύμιος τα ‘κανε Θάλασσα
    (1959) ….. Λίζα Μωράλη
  • Κρουαζιέρα στη Ρόδο (1960) …. Νίνα
  • Σάτιρα Φτώχεια και Αριστοκρατία
    (1959)
  • Τέσσερις Νύφες κι ένας Γαμπρός
    (1958) ….. Λόλα Προκόπη
  • Η Δούκισσα της Πλακεντίας
    (1956) ….. Ελίζα Ντε λε Μπρεν

Ευχαριστούμε θερμά το  greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Κουμαριανού Ειρήνη

Η Ειρήνη Κουμαριανού (1931 - 25 Ιανουαρίου 2013) ήταν Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1931 ( σύμφωνα όμως, με το λεξικό "Έλληνες ηθοποιοί" του Θεόδωρου...

Γιάννης Ευαγγελίδης 1936-

Ο Γιάννης Ευαγγελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Αυγούστου 1936, στο Δήμο Βύρωνα, και τελείωσε το ΙΓ΄ Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών.Σπούδασε θέατρο στη Δραματική Σχολή...

Σούλα Δημητρίου 1917-1988

Η Σούλα Δημητρίου ήταν από τα ταλέντα που αναδείχτηκαν μέσα από τη "Μάντρα" του Αττίκ. Γεννήθηκε το 1917 και μαθήτευσε κοντά στη Μαρίκα Κοτοπούλη.Κατά...

Τελευταίες αναρτήσεις