15.1 C
Athens

Χαριλάου Βούλα

Παρόμοια αρθρα

Η Βούλα Χαριλάου είναι ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
Γεννήθηκε το 1932 (σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια του Θόδωρου Έξαρχου).

1797

Έπαιξε κυρίως σε δραματικές ταινίες, όπως στο ψυχολογικό δράμα “Ο Εφιάλτης”, το 1961. Eίναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά.
Φιλμογραφία   

  • Οι Αδίστακτοι
    (1965) ….. Βάνα
  • Μάνα κάνε Κουράγιο
    (1962) …. Έλσα
  • Εφιάλτης
    (1961) ….. Άννα Μαργκό
  • Χωρίς Μητέρα
    (1961) ….. Λίτσα Χαρώνη
  • Άντρας είμαι και το κέφι μου θα κάνω
    (1960) ….. Νινέτα – Ντίνος
  • Στουρνάρα 288 (1959) – Φτώχια κι αριστοκρατία ….. Χαρούλα
  • Ο Θύμιος τα ‘κανε Θάλασσα
    (1959) ….. Λίζα Μωράλη
  • Κρουαζιέρα στη Ρόδο (1960) …. Νίνα
  • Σάτιρα Φτώχεια και Αριστοκρατία
    (1959)
  • Τέσσερις Νύφες κι ένας Γαμπρός
    (1958) ….. Λόλα Προκόπη
  • Η Δούκισσα της Πλακεντίας
    (1956) ….. Ελίζα Ντε λε Μπρεν

Ευχαριστούμε θερμά το  greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθροΧαλκιάς Τάσος
Επόμενο άρθροΧατζηαργύρη Ελένη

Περισσότερα άρθρα

Σε αυτη κατηγορία

Βουγιουκλάκη Αλίκη

Η εθνική μας σταρ Η Αλίκη- Σταματίνα Βουγιουκλάκη ήταν Ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου και θεατρική επιχειρηματίας, φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού...

Βουτσάς Κώστας

Κώστας Βουτσάς Ο Κώστας Βουτσάς γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 1931 στο Βύρωνα,  αλλά από πολύ μικρή ηλικία πήγε στη Θεσσαλονίκη, όπου πήγε σχολείο και δραματική σχολή και...

Μερκούρη Μελίνα

Η Μελίνα Μερκούρη υπήρξε η απόλυτη ελληνίδα σταρ του κινηματογράφου με διεθνή ακτινοβολία. Χαρισματική καλλιτέχνιδα με ισχυρή προσωπικότητα απέκτησε μεγάλη φήμη όχι μόνο ως...

Τελευταία άρθρα