36.3 C
Athens
Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΒούλα Χαριλάου 1932-

Σχετικές αναρτήσεις

Βούλα Χαριλάου 1932-

- Advertisement -

Η Βούλα Χαριλάου είναι ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
Γεννήθηκε το 1932 (σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια του Θόδωρου Έξαρχου).

Έπαιξε κυρίως σε δραματικές ταινίες, όπως στο ψυχολογικό δράμα “Ο Εφιάλτης“, το 1961. Eίναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά.

Βούλα Χαριλάου: Φιλμογραφία   

  • Οι Αδίστακτοι
    (1965) ….. Βάνα
  • Μάνα κάνε Κουράγιο
    (1962) …. Έλσα
  • Εφιάλτης
    (1961) ….. Άννα Μαργκό
  • Χωρίς Μητέρα
    (1961) ….. Λίτσα Χαρώνη
  • Άντρας είμαι και το κέφι μου θα κάνω
    (1960) ….. Νινέτα – Ντίνος
  • Στουρνάρα 288 (1959) – Φτώχια κι αριστοκρατία ….. Χαρούλα
  • Ο Θύμιος τα ‘κανε Θάλασσα
    (1959) ….. Λίζα Μωράλη
  • Κρουαζιέρα στη Ρόδο (1960) …. Νίνα
  • Σάτιρα Φτώχεια και Αριστοκρατία
    (1959)
  • Τέσσερις Νύφες κι ένας Γαμπρός
    (1958) ….. Λόλα Προκόπη
  • Η Δούκισσα της Πλακεντίας
    (1956) ….. Ελίζα Ντε λε Μπρεν

Ευχαριστούμε θερμά το  greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Σπεράντζα Βρανά 1928-2009

Η Σπεράντζα Βρανά ήταν ηθοποιός, με πληθωρική παρουσία στην τέχνη και «κοφτερό» δημόσιο λόγο. Υπήρξε μία από τις εμβληματικές θεατρίνες της χρυσής εποχής της...

Μάρθα Φριντζήλα 1972-

Η Μάρθα Φριντζήλα είναι Ελληνίδα καλλιτέχνις. Γεννήθηκε στην Ελευσίνα στις 7 Απριλίου 1972. Εκτός από τραγουδίστρια είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης.Διετέλεσε επίσης καθηγήτρια υποκριτικής στη...

Πέρσα Βλάχου

Η Πέρσα Βλάχου - Ψάλτη γεννήθηκε στο Μουντούκι της Κέρκυρας το 1905.Από το 1921 εμφανίστηκε σε διάφορα μουσικά θέατρα συνεργαζόμενη με τους θιάσους Κόκκου,...

Τελευταίες αναρτήσεις