25.9 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΧαριλάου Βούλα

Σχετικές αναρτήσεις

Χαριλάου Βούλα

Η Βούλα Χαριλάου είναι ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
Γεννήθηκε το 1932 (σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια του Θόδωρου Έξαρχου).

1797

Έπαιξε κυρίως σε δραματικές ταινίες, όπως στο ψυχολογικό δράμα “Ο Εφιάλτης”, το 1961. Eίναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά.
Φιλμογραφία   

  • Οι Αδίστακτοι
    (1965) ….. Βάνα
  • Μάνα κάνε Κουράγιο
    (1962) …. Έλσα
  • Εφιάλτης
    (1961) ….. Άννα Μαργκό
  • Χωρίς Μητέρα
    (1961) ….. Λίτσα Χαρώνη
  • Άντρας είμαι και το κέφι μου θα κάνω
    (1960) ….. Νινέτα – Ντίνος
  • Στουρνάρα 288 (1959) – Φτώχια κι αριστοκρατία ….. Χαρούλα
  • Ο Θύμιος τα ‘κανε Θάλασσα
    (1959) ….. Λίζα Μωράλη
  • Κρουαζιέρα στη Ρόδο (1960) …. Νίνα
  • Σάτιρα Φτώχεια και Αριστοκρατία
    (1959)
  • Τέσσερις Νύφες κι ένας Γαμπρός
    (1958) ….. Λόλα Προκόπη
  • Η Δούκισσα της Πλακεντίας
    (1956) ….. Ελίζα Ντε λε Μπρεν

Ευχαριστούμε θερμά το  greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΧαλκιά Μαίρη
Επόμενο άρθροΧατζηαργύρη Ελένη

Σχετικές αναρτήσεις

Δράκου Τούλα

Τούλα Δράκου Η Τούλα Δράκου-Σαραντοπούλου (Γεωργίου) γεννήθηκε το 1912 και το 1929 ήδη φοιτούσε στο Ωδείο. Εμφανίστηκε νωρίς στο μουσικό θέατρο και την «πρόζα» (μέλος...

Βαλτινός Γρηγόρης

Ο Γρηγόρης Βαλτινός γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1955.Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από την Ξάνθη, όπου και έζησε μέχρι τα οκτώ του χρόνια.Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του...

Αντίο ζωή 1959-1960

Η ταινία, "Αντίο ζωή" προβλήθηκε την σαιζόν 1959-1960 και έκοψε 40.867 εισιτήρια. Ήρθε στην 19η θέση σε 52 ταινίες. -Η ταινία, "Αντίο ζωή" είναι σε...

Τελευταίες αναρτήσεις