3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΑβραμίδου Βούλα

Σχετικές αναρτήσεις

Αβραμίδου Βούλα

Η Βούλα Αβραμίδου γεννήθηκε στην Καβάλα το 1935 και πέθανε στην ίδια πόλη, το 2015. Σπούδασε θέατρο στη σχολή του Καρόλου Κούν.
Φιλμογραφία
Σ`έχω πάντα στην καρδιά μου (1967) [Καίτη]
Νυχτοπερπατήματα (1964)
Ο λαγοπόδαρος (1964) [Ντίνα]
Το γέλιο βγήκε απ’ τον παράδεισο (1963) [Λίζα Χαριτίδου]
Η εκδίκησις του καβαλάρη (1962)
Το σπίτι της ηδονής (1961) [Μιράντα]

Προηγούμενο άρθροΜάγια Μελάγια 1928-2014
Επόμενο άρθροΑγγελίδης Ράλλης

Σχετικές αναρτήσεις

Ταϋγέτη Μπασούρη 1914-2003

Η Ταϋγέτη Μπασούρη περισσότερο γνωστή ως Ταϋγέτη, ήταν Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου.Γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1914 στην Αθήνα και σπούδασε στη...

Θεοφιλοπούλου Ελένη

Η Ελένη Θεοφιλοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1937 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη.Έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό ως η αγαπημένη «δασκάλα»...

Λιβανού Μπέτυ

Κομψή, αεράτη και καλή ηθοποιός συνδέθηκε με τον ελληνικό κινηματογράφο, έπαιξε σε θεατρικές παραστάσεις, έδωσε τον εαυτό της σε καλές τηλεοπτικές σειρές και προσφέρει...

Τελευταίες αναρτήσεις