Αβραμίδου Βούλα

on

Η Βούλα Αβραμίδου γεννήθηκε στην Καβάλα το 1935 και πέθανε στην ίδια πόλη, το 2015. Σπούδασε θέατρο στη σχολή του Καρόλου Κούν.
Φιλμογραφία
Σ`έχω πάντα στην καρδιά μου (1967) [Καίτη]
Νυχτοπερπατήματα (1964)
Ο λαγοπόδαρος (1964) [Ντίνα]
Το γέλιο βγήκε απ’ τον παράδεισο (1963) [Λίζα Χαριτίδου]
Η εκδίκησις του καβαλάρη (1962)
Το σπίτι της ηδονής (1961) [Μιράντα]

Προηγούμενο άρθρο56ο Κουίζ Μνήμης
Επόμενο άρθροΑγγελίδης Ράλλης
Ελληνικός Κινηματογράφος Αβραμίδου Βούλα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,081ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,477ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Βλάχου Αγνή Αβραμίδου Βούλα

Βλάχου Αγνή

Η Αγνή Βλάχου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1930 και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Εθνικού Θεάτρου και του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν (αποφοίτησε το 1953).Στην...
Φόνσου Άννα Αβραμίδου Βούλα

Φόνσου Άννα

Καντιώτης Εμμανουήλ Αβραμίδου Βούλα

Καντιώτης Εμμανουήλ

Πανταζής Πέτρος Αβραμίδου Βούλα

Πανταζής Πέτρος