27.7 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΑβραμίδου Βούλα

Σχετικές αναρτήσεις

Αβραμίδου Βούλα

Η Βούλα Αβραμίδου γεννήθηκε στην Καβάλα το 1935 και πέθανε στην ίδια πόλη, το 2015. Σπούδασε θέατρο στη σχολή του Καρόλου Κούν.
Φιλμογραφία
Σ`έχω πάντα στην καρδιά μου (1967) [Καίτη]
Νυχτοπερπατήματα (1964)
Ο λαγοπόδαρος (1964) [Ντίνα]
Το γέλιο βγήκε απ’ τον παράδεισο (1963) [Λίζα Χαριτίδου]
Η εκδίκησις του καβαλάρη (1962)
Το σπίτι της ηδονής (1961) [Μιράντα]

Προηγούμενο άρθροΜάγια Μελάγια 1928-2014
Επόμενο άρθροΑγγελίδης Ράλλης

Σχετικές αναρτήσεις

Κατερίνα Γιουλάκη 1938-

Η Κατερίνα Γιουλάκη (το πραγματικό της όνομα είναι Αικατερίνη Γιουβαρλάκη) είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Έγινε γνωστή κυρίως από κωμικούς ρόλους στον κινηματογράφο και κατόπιν στην...

Κραυγή γυναικών 1978-1979

Η ταινία, "Κραυγή γυναικών" προβλήθηκε τη σαιζόν 1978-1979, είναι Ελληνικής και Ολλανδικής παραγωγής. Η γλώσσα της ταινίας είναι Αγγλική και Ελληνική.-Οι εναλλακτικοί τίτλοι της...

Μαρία η Πενταγιώτισσα

Πλοκή: Η Μαρία από τους Πενταγιούς (Αλίκη Βουγιουκλάκη) ερωτεύεται ένα παλικάρι (Ανδρέας Μπάρκουλης), ο έρωτάς τους όμως θα πρέπει να ξεπεράσει τα εμπόδια που...

Τελευταίες αναρτήσεις