Αβραμίδου Βούλα

on

Η Βούλα Αβραμίδου γεννήθηκε στην Καβάλα το 1935 και πέθανε στην ίδια πόλη, το 2015. Σπούδασε θέατρο στη σχολή του Καρόλου Κούν.
Φιλμογραφία
Σ`έχω πάντα στην καρδιά μου (1967) [Καίτη]
Νυχτοπερπατήματα (1964)
Ο λαγοπόδαρος (1964) [Ντίνα]
Το γέλιο βγήκε απ’ τον παράδεισο (1963) [Λίζα Χαριτίδου]
Η εκδίκησις του καβαλάρη (1962)
Το σπίτι της ηδονής (1961) [Μιράντα]

Προηγούμενο άρθρο56ο Κουίζ Μνήμης
Επόμενο άρθροΑγγελίδης Ράλλης
Ελληνικός Κινηματογράφος Αβραμίδου Βούλα Αβραμίδου Βούλα avatar1 150x150
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
57,643ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,866ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Αλεξάντερ Πάρις Αβραμίδου Βούλα Αβραμίδου Βούλα png base64 iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAUQAAADrAQMAAAArGX0KAAAAA1BMVEWurq51dlI4AAAAAXRSTlMmkutdmwAAACBJREFUaN7twTEBAAAAwiD7pzbEXmAAAAAAAAAAAACQHSaOAAGSp1GBAAAAAElFTkSuQmCC

Αλεξάντερ Πάρις

Ο Πάρις Μοσχόπουλος-Αλεξάντερ γεννήθηκε στο Παγκράτι το 1932  και μόλις τελείωσε το Γυμνάσιο πήγε στην Αμερική.Σπούδασε ηθοποιός στη Νέα Υόρκη και μετά εγκαταστάθηκε στο...
Δάνης Κατρανίδης Αβραμίδου Βούλα Αβραμίδου Βούλα png base64 iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAGQAAABGAQMAAAAASKMqAAAAA1BMVEWurq51dlI4AAAAAXRSTlMmkutdmwAAABBJREFUKM9jGAWjYBQMKwAAA9QAAQWBn6cAAAAASUVORK5CYII

Δάνης Κατρανίδης

Πάντζας Γιώργος Αβραμίδου Βούλα Αβραμίδου Βούλα png base64 iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAGQAAABGAQMAAAAASKMqAAAAA1BMVEWurq51dlI4AAAAAXRSTlMmkutdmwAAABBJREFUKM9jGAWjYBQMKwAAA9QAAQWBn6cAAAAASUVORK5CYII

Πάντζας Γιώργος

Μουσούρης Σπύρος Αβραμίδου Βούλα Αβραμίδου Βούλα png base64 iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAGQAAABGAQMAAAAASKMqAAAAA1BMVEWurq51dlI4AAAAAXRSTlMmkutdmwAAABBJREFUKM9jGAWjYBQMKwAAA9QAAQWBn6cAAAAASUVORK5CYII

Μουσούρης Σπύρος