22.6 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...
ΑρχικήHθοποιοίΑβραμίδου Βούλα

Σχετικές αναρτήσεις

Αβραμίδου Βούλα

- Advertisement -

Η Βούλα Αβραμίδου γεννήθηκε στην Καβάλα το 1935 και πέθανε στην ίδια πόλη, το 2015. Σπούδασε θέατρο στη σχολή του Καρόλου Κούν.
Φιλμογραφία
Σ`έχω πάντα στην καρδιά μου (1967) [Καίτη]
Νυχτοπερπατήματα (1964)
Ο λαγοπόδαρος (1964) [Ντίνα]
Το γέλιο βγήκε απ’ τον παράδεισο (1963) [Λίζα Χαριτίδου]
Η εκδίκησις του καβαλάρη (1962)
Το σπίτι της ηδονής (1961) [Μιράντα]

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ανάμεσα σε δύο γυναίκες 1967-1968

Η ταινία, "Ανάμεσα σε δύο γυναίκες" προβλήθηκε τη σαιζόν 1967-1968 και έκοψε 297.913 εισιτήρια. Ήρθε στην 25η θέση σε 99 ταινίες.Ο Νίκος Παπαναστασίου...

Οι καταφρονεμένοι 1965-1966

Η ταινία, "Οι καταφρονεμένοι" προβλήθηκε τη σαιζόν 1965-1966 και έκοψε 153.594 εισιτήρια. Ήρθε στην 39η θέση σε 101 ταινίες.Περίληψη της ταινίας, "Οι καταφρονεμένοι"Ένας τίμιος...

Φυλακές ανηλίκων 1 1982-1983

Η ταινία, "Φυλακές ανηλίκων 1" προβλήθηκε τη σαιζόν 1982-1983 και έκοψε 122.742 εισιτήρια. Ήρθε στην 12η θέση σε 48 ταινίες.-Η ταινία είναι η τελευταία...

Τελευταίες αναρτήσεις