26.1 C
Athens
Κατηγορία:

Αβδή Ντία

Η Ντία Αβδή ήταν σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε το 1939 στην Αμαλιάδα. Το πραγματικό της όνομα είναι Αδαμαντία Μανωλοπούλου. Σύζυγός της ο ηθοποιός Απόστολος Αβδής (1903-1960).
Φιλμογραφία
Το κορίτσι του λούνα παρκ (1968)[Αγγελική/υπηρέτρια]
Η αγάπη μας (1968)[ταξιθέτρια]
Ο σπαγγοραμένος (1967) Σταυρούλα
Βίβα Ρένα (1967)[πελάτης ξενοδοχείου]
Δημήτρη μου Δημήτρη μου (1967)
Τα δίδυμα (1964)
7 μέρες ψέματα (1963)
Το μεροκάματο του πόνου (1963)

Προηγούμενο άρθρο56ο Κουίζ Μνήμης
Επόμενο άρθροΑγγελίδης Ράλλης

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα