15.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΝτία Αβδή 1939-

Σχετικές αναρτήσεις

Ντία Αβδή 1939-

Η Ντία Αβδή ήταν σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε το 1939 στην Αμαλιάδα. Το πραγματικό της όνομα είναι Αδαμαντία Μανωλοπούλου. Σύζυγός της ο ηθοποιός Απόστολος Αβδής (1903-1960).

Ντία Αβδή: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
19637 μέρες ψέματα
1963Το μεροκάματο του πόνου
1964Τα δίδυμα
1967Ο σπαγγοραμένος
1967Βίβα Ρένα
1967Δημήτρη μου Δημήτρη μου
1968Το κορίτσι του λούνα παρκ
1968Η αγάπη μας

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Τούλα Δράκου 1912-

Η Τούλα Δράκου-Σαραντοπούλου (Γεωργίου) γεννήθηκε το 1912 και το 1929 ήδη φοιτούσε στο Ωδείο. Εμφανίστηκε νωρίς στο μουσικό θέατρο και την «πρόζα» (μέλος του ΣΕΗ...

Αδριανού Άννα

Η Άννα Αδριανού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 2 Φεβρουαρίου 1953 και είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού Νίκου Βασταρδή . Φοίτησε στη δραματική σχολή του Εθνικού...

Βιτσώρη Λιάνα

Η Λιάνα Βιτσώρη (1924-1997) ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, ποιήτρια και θεατρική συγγραφέας.Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1924 και ήταν κόρη των ηθοποιών Γιώργου Βιτσώρη και Νίτσας...

Τελευταίες αναρτήσεις