13.2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΝτία Αβδή 1939-

Σχετικές αναρτήσεις

Ντία Αβδή 1939-

Η Ντία Αβδή ήταν σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε το 1939 στην Αμαλιάδα. Το πραγματικό της όνομα είναι Αδαμαντία Μανωλοπούλου. Σύζυγός της ο ηθοποιός Απόστολος Αβδής (1903-1960).

Ντία Αβδή: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
19637 μέρες ψέματα
1963Το μεροκάματο του πόνου
1964Τα δίδυμα
1967Ο σπαγγοραμένος
1967Βίβα Ρένα
1967Δημήτρη μου Δημήτρη μου
1968Το κορίτσι του λούνα παρκ
1968Η αγάπη μας

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΜάγια Μελάγια 1928-2014
Επόμενο άρθροΑγγελίδης Ράλλης

Σχετικές αναρτήσεις

Πόπη Σολδάτου 1956-

Η Πόπη Σολδάτου είναι μια εξαιρετική και πολύ όμορφη σουμπρέτα. Γεννήθηκε στη Λευκάδα στις 04 Μαρτίου του 1956.Ο Γιάννης Χριστόπουλος στα 16 της την...

Βαγγέλης Σειληνός

Βαγγέλης ΣειληνόςΟ Βαγγέλης Σειληνός ήταν ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες χορευτές, χορογράφους και ηθοποιούς. Μάλιστα πολλοί τον αποκαλούσαν «Νουρέγιεφ της Ελλάδος». Σήμερα, οι...

Γρηγοράτου Καίτη

Η Καίτη Γρηγοράτου γεννήθηκε 10/1/1954 στην Παλιά Κοκκινιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Ρίτσου.Φιλμογραφία Ενας Γερμανός στα Καλάβρυτα (1970) Το κρυφό σπίτι της Αγγέλας...

Τελευταίες αναρτήσεις