Προηγούμενο άρθρο56ο Κουίζ Μνήμης
Επόμενο άρθροΑγγελίδης Ράλλης

Αβδή Ντία

Η Ντία Αβδή ήταν σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε το 1939 στην Αμαλιάδα. Το πραγματικό της όνομα είναι Αδαμαντία Μανωλοπούλου. Σύζυγός της ο ηθοποιός Απόστολος Αβδής (1903-1960).
Φιλμογραφία
Το κορίτσι του λούνα παρκ (1968)[Αγγελική/υπηρέτρια]
Η αγάπη μας (1968)[ταξιθέτρια]
Ο σπαγγοραμένος (1967) Σταυρούλα
Βίβα Ρένα (1967)[πελάτης ξενοδοχείου]
Δημήτρη μου Δημήτρη μου (1967)
Τα δίδυμα (1964)
7 μέρες ψέματα (1963)
Το μεροκάματο του πόνου (1963)

Τυχαία Αρθρα

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 655ο

Τις ερωτήσεις επιμελήθηκε o δημοσιογράφος, Χρήστος Κωνσταντίνου.Facebook: Xristos KonstantinouInstagram: xristoskp Για περισσότερα κουίζ πατήστε εδώ. Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 655ο

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 656ο

Τις ερωτήσεις επιμελήθηκε o δημοσιογράφος, Χρήστος Κωνσταντίνου.Facebook: Xristos KonstantinouInstagram: xristoskp Για περισσότερα κουίζ πατήστε εδώ. Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 656ο

Χειροκροτήματα

Η ταινία, "Χειροκροτήματα" προβλήθηκε ξανά στο "Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης" το Νοέμβριο του 1994. Τα "Χειροκροτήματα" είναι δραματική-μουσική ταινία του 1944, σε σενάριο και σκηνοθεσία...

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 632ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 632ο

Παρόμοια άρθρα

Ελληνικός Κινηματογράφος Αβδή Ντία
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!

Αρθρα

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 655ο

Τις ερωτήσεις επιμελήθηκε o δημοσιογράφος, Χρήστος Κωνσταντίνου.Facebook: Xristos KonstantinouInstagram: xristoskp Για περισσότερα κουίζ πατήστε εδώ. Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 655ο

Από τους Aphrodite’s child στους Mental Grayce

Όταν οι Aphrodite's child έκαναν την εμφάνιση τους το 1967 όλοι μιλούσαν γι' αυτό το δυνατό συγκρότημα που ξεσήκωνε τον κόσμο με τις εμφανίσεις...

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 636ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 636ο