32.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Νίκος Σταυρίδης: Το μεγάλο του παράπονο

Ο Νίκος Σταυρίδης ήταν ένας σπουδαίος κωμικός...

Το ανθρωπάκι: Αχ βρε Κική τι με κάμεις

"Το ανθρωπάκι" είναι μία από τις αγαπημένες...
ΑρχικήHθοποιοίΝτία Αβδή 1939-

Σχετικές αναρτήσεις

Ντία Αβδή 1939-

- Advertisement -

Η Ντία Αβδή ήταν σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε το 1939 στην Αμαλιάδα. Το πραγματικό της όνομα είναι Αδαμαντία Μανωλοπούλου. Σύζυγός της ο ηθοποιός Απόστολος Αβδής (1903-1960).

Ντία Αβδή: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
19637 μέρες ψέματα
1963Το μεροκάματο του πόνου
1964Τα δίδυμα
1967Ο σπαγγοραμένος
1967Βίβα Ρένα
1967Δημήτρη μου Δημήτρη μου
1968Το κορίτσι του λούνα παρκ
1968Η αγάπη μας

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Βανέζη Κατερίνα

Η Κατερίνα Βανέζη δάνεισε τη φωνή της σε πολύ πετυχημένες σειρές κινουμένων σχεδίων, όπως ''Κάντυ Κάντυ'' (1983) και ''Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον''(1983).Φιλμογραφία Ο...

Μίρκα Καλατζοπούλου 1945-

Η Μίρκα Καλατζοπούλου ή Καλαντζοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 05 Σεπτεμβρίου του 1945 (άλλη πηγή αναφέρει το 1947) και από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε...

Αλίκη Γεωργούλη 1931-1995

Η Αλίκη Γεωργούλη ήταν ελληνίδα ηθοποιός, με σημαντική καριέρα στο θέατρο και επιλεγμένες εμφανίσεις στον κινηματογράφο. Υπήρξε η τρίτη σύζυγος του Αλέκου Αλεξανδράκη και...

Τελευταίες αναρτήσεις