21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΝτία Αβδή 1939-

Σχετικές αναρτήσεις

Ντία Αβδή 1939-

- Advertisement -

Η Ντία Αβδή ήταν σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε το 1939 στην Αμαλιάδα. Το πραγματικό της όνομα είναι Αδαμαντία Μανωλοπούλου. Σύζυγός της ο ηθοποιός Απόστολος Αβδής (1903-1960).

Ντία Αβδή: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
19637 μέρες ψέματα
1963Το μεροκάματο του πόνου
1964Τα δίδυμα
1967Ο σπαγγοραμένος
1967Βίβα Ρένα
1967Δημήτρη μου Δημήτρη μου
1968Το κορίτσι του λούνα παρκ
1968Η αγάπη μας

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Πίτσα Μπουρνόζου: Το κορίτσι της τέχνης

Η Πίτσα Μπουρνόζου ήταν ηθοποιός, λογοτέχνης, μεταφράστρια και ποιήτρια, σφράγισε με το ταλέντο της κάθε μορφή τέχνης που υπηρέτησε. Μοναδική και αξεπέραστη, χάρισε φως...

Μαίρη Τσώνη 1987-2017

Η Μαίρη Τσώνη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Ιουνίου του 1987, μεγάλωσε στην Λειβαδιά και στα Χανιά της Κρήτης. Μετά τα 16 της, πέρασε...

Θεοφανία Παπαθωμά 1972-

Η Θεοφανία Παπαθωμά γεννήθηκε στην Γερμανία στις 21 Μαρτίου 1972 και είναι ηθοποιός, δικηγόρος, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Έχει καταγωγή από τις Σέρρες. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο...

Τελευταίες αναρτήσεις