22.9 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΝτία Αβδή 1939-

Σχετικές αναρτήσεις

Ντία Αβδή 1939-

Η Ντία Αβδή ήταν σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε το 1939 στην Αμαλιάδα. Το πραγματικό της όνομα είναι Αδαμαντία Μανωλοπούλου. Σύζυγός της ο ηθοποιός Απόστολος Αβδής (1903-1960).

Ντία Αβδή: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
19637 μέρες ψέματα
1963Το μεροκάματο του πόνου
1964Τα δίδυμα
1967Ο σπαγγοραμένος
1967Βίβα Ρένα
1967Δημήτρη μου Δημήτρη μου
1968Το κορίτσι του λούνα παρκ
1968Η αγάπη μας

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΜάγια Μελάγια 1928-2014
Επόμενο άρθροΑγγελίδης Ράλλης

Σχετικές αναρτήσεις

Βέμπο Αλίκη

Η Αλίκη Βέμπο ήταν ηθοποιός, σκηνοθέτης, χορογράφος και χορεύτρια.Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1913.Το 1912 η οικογένειά της μετεγκαταστάθηκε στη Κωνσταντινούπολη, όπου εκεί γεννήθηκε ο...

Κώστας Κακκαβάς 1936-

Ο Κώστας Κακκαβάς είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου.Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1936 και φοίτησε στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου απ' όπου...

Ευαγγελίδου Εύα

Η Εύα Ευαγγελίδου γεννήθηκε το 1905 και ήταν αριστούχος της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Από το 1932 έως το 1944 έλαβε μέρος σε 7...

Τελευταίες αναρτήσεις