21.3 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΧριστίνα Βρεττού

Σχετικές αναρτήσεις

Χριστίνα Βρεττού

- Advertisement -

Το όνομα της Χριστίνας Βρεττού δίνεται με πολύ μεγάλη επιφύλαξη. Κομπάρσα. Ίσως ονομάζεται Δενάνδρου Αννίτα. Τη βρήκαμε σε 55 ταινίες.

Χριστίνα Βρεττού: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1965Περάστε την πρώτη του μηνός
1966Ραντεβού στον αέρα
1966Διπλοπενιές
1966Αχ και νά΄μουν άντρας
1966Κοινωνία ώρα μηδέν
19665.000 ψέμματα
1966Πρόσωπο με πρόσωπο
1966Κούνια που σε κούναγε
1967Το πιο λαμπρό αστέρι
1967Αυτή η γη είναι δική μας
1967Εκείνος κι εκείνη
1968Ψυχραιμία Ναπολέων
1968Η αρχόντισσα κι ο αλήτης
1968Η θυρωρίνα
1969Η παριζιάνα
1969Ένας άφραγκος Ωνάσης
1969Το ανθρωπάκι
1969Ησαία μη χορεύεις
ΈτοςΤίτλος ταινίας
1970Να΄τανε το 13 νά΄πεφτε σε μας
1970Ένας χίπις με τσαρούχια
1970Ορατότης μηδέν
1971Κακά ψυχρά κι ανάποδα
1971Της ζήλιας τα καμώματα
1971Ο δρόμος των ηρώων
1971Η εφοπλιστίνα
1971Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης
1971Καταναλωτική κοινωνία
1971Ο Μανωλιός στην Ευρώπη
1971Ο φαφλατάς
1971Υπερήφανοι αετοί
1971Εθελοντής στον έρωτα
1972Αγάπη μου παλιόγρια
1972Ο άνθρωπος ρολόι
1972Το κοροιδάκι της πριγκηπέσας
1972Υβ!…Υβ!…Ο Μανωλιός παίζει μπάλα
1972Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας
1972Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων
1972Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα
1972Απ΄τ΄αλώνια στα σαλόνια
1972Κατηγορώ τη ζωή
1972Η Αλίκη δικτάτωρ
1972Ένα κορίτσι που τα θέλει όλα
1972Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη
1972Με φόβο και πάθος
1973Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης
1973Κολασμένες ψυχές στα δίχτυα της ηδονής
1973Ιωάννης ο βίαιος
1976Το αγκίστρι
1977Η μεγάλη απόφασις
1978Από που πάνε για τη χαβούζα
1979Ένα γελαστό απόγευμα
ΈτοςΤίτλος ταινίας
1980Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι
1981Ο Λαμπρούκος μπαλαντέρ
1982Πανικός στα σχολεία
1983Χούλιγκανς κάτω τα χέρια από τα νιάτα

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Κική Διόγου 1938-

Η Κική Διόγου γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου του 1938 στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.Από το 1970 άρχισε να εργάζεται...

Λίλα Καφαντάρη 1961-

Η Λίλα Καφαντάρη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Απριλίου του 1961 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός. Ο πατέρας της είναι από την Σαντορίνη και...

Μάρθα Καραγιάννη 1939-2022

Η Μάρθα Καραγιάννη γεννήθηκε στις 06 Νοεμβρίου του 1939 στον Πειραιά. Ο πατέρας της Χαρίλαος Καραγιάννης καταγόταν από πλούσια οικογένεια της Ρωσίας, που έχασε...

Τελευταίες αναρτήσεις