25.9 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓούσης Δημήτρης

Σχετικές αναρτήσεις

Γούσης Δημήτρης

Ο Δημήτρης Γούσης γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1939 (αλλού αναφέρεται το 1940).
Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου είχε λάβει μέρος σε πολλές παραστάσεις με προεξάρχουσα τις “Εκκλησιάζουσες” το 1996 σε σκηνοθεσία Ανδρέα Βουτσινά.

Επίσης είχε πάρει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως “Αγγιγμα ψυχής”, ¨Ψίθυροι καρδιάς”, “Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα” κ.α..

Είχε πάρει μέρος σε πολλές μεταγλωτίσεις παιδικών σειρών της ΕΡΤ.,όπως και σε παραγωγές της ΕΡΤ για το ραδιόφωνο στα έργα του Σαίξπηρ “Τρικυμία”, “Βασιλιάς Ληρ”, “Ιουλιος Καισαρ ¨κ.ά..

Πέθανε στις 23 Φεβρουαρίου 2017 από καρδιακά προβλήματα.

Φιλμογραφία
Ο Γεροδήμος (1962)
Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966)
Όλγα αγάπη μου (1968)
Κρουαζιέρα του τρόμου (1978)[Τζόζεφ Ντάνιελς]


Προηγούμενο άρθροΓκότσης Ελπιδοφόρος
Επόμενο άρθροΣτέλιος Γούτης 1944-

Σχετικές αναρτήσεις

Βενιέρη-Μαυρομάτη Ρένα

Η Ρένα Βενιέρη - Μαυρομάτη  γεννήθηκε στην Άρτα  στις 20 Ιουνίου 1943. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1965. Εμφανίστηκε στη σκηνή, στο...

Ταξίδι στα Κύθηρα 1984-1985

Η ταινία, "Ταξίδι στα Κύθηρα" προβλήθηκε τη σαιζόν 1984-1985 και έκοψε 115.955 εισιτήρια. Ήρθε στην 8η θέση σε 38 ταινίες. -Το Ταξίδι στα Κύθηρα είναι...

Αρώνης Δημήτρης

Ο Δημήτρης Αρώνης κατάγεται από τη Μακεδονία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη μέχρι που τα επαγγελματικά τον έφεραν στην πρωτεύουσα. Από τότε ζει στην Αθήνα....

Τελευταίες αναρτήσεις