11.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΑνθή Γούναρη 1937-

Σχετικές αναρτήσεις

Ανθή Γούναρη 1937-

Η Ανθή Γούναρη (Ευανθία Παράσχη) γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1937 και σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Κινηματογράφου-Θεάτρου. Σύζυγος του ηθοποιού Κώστα Χατζόγλου.
Γιος της είναι το μέλος του συγκροτήματος ”Ημισκούμπρια” Μυθριδάτης.

Ανθή Γούναρη: Φιλμογραφία

Και δειλός και τολμηρός (1989)
Αγία Αναστασία η φαρμακολύτρια (1986)
Αγία Βαρβάρα (1986)
Εν πλω (1986)
Άγιος Παντελεήμων (1985)
Ο αδέξιος εραστής (1985)
Τα τούβλα (1985)
Και κλααάμα στα σχολεία!… (1984)
Το τραγούδι της επιστροφής (1983)
Η μανούλα, το μανούλι και ο παίδαρος (1982)
Της πολιτσμάνας το κάγκελο (1981)
Καθένας με την τρέλα του (1980)
Ρένα… να η ευκαιρία (1980)
Ο φαλακρός μαθητής (1979)
Τα παιδιά της πιάτσας (1979)
20 γυναίκες κι Εγώ (1973)
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)
Αναζήτησις… (1972)
Επτά χρόνια γάμου (1972) [Μαίρη]
Ερωτιάρης του γλυκού νερού (1972)
Μια ελληνίδα στο χαρέμι (1971)
Οι αμαρτωλοί (1971)
Η θεία μου η χίπισσα (1970)
Ο παιχνιδιάρης (1970)
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)
Η Παριζιάνα (1969)
Ξύπνα Βασίλη (1969)
Ορατότης μηδέν (1969)
Όταν η πόλις πεθαίνει (1969)
Το ανθρωπάκι (1969) [Ζωζώκα Κοπέογλου]
Για ποιον χτυπά η… κουδούνα (1968)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ανέστης Βλάχος 1934-2021

Ο Ανέστης Βλάχος γεννήθηκε στις 07 Φεβρουαρίου του 1934 στη Προσοτσάνη Δράμας και σπούδασε στη Σχολή Κινηματογράφου Λ.Σταυράκου. Ήταν Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου...

Παπαχαραλάμπους Άννα – Μαρία

Η Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Αυγούστου του 1974 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Σπούδασε στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης - Βεάκη....

Κώστας Γκουσγκούνης 1931-2022

Ο Κώστας Γκουσγκούνης γεννήθηκε στην Λάρισα στις 21 Μαρτίου 1931.Ήταν Έλληνας ηθοποιός και φωτογράφος, γνωστός κυρίως για τις ταινίες με ερωτικό και πορνογραφικό περιεχόμενο...

Τελευταίες αναρτήσεις