17.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓούναρη Ανθή

Σχετικές αναρτήσεις

Γούναρη Ανθή

Η Ανθή Γούναρη (Ευανθία Παράσχη) γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1937 και σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Κινηματογράφου-Θεάτρου. Σύζυγος του ηθοποιού Κώστα Χατζόγλου.
Γιος της είναι το μέλος του συγκροτήματος ”Ημισκούμπρια” Μυθριδάτης.
Φιλμογραφία
Και δειλός και τολμηρός (1989)
Αγία Αναστασία η φαρμακολύτρια (1986)
Αγία Βαρβάρα (1986)
Εν πλω (1986)
Άγιος Παντελεήμων (1985)
Ο αδέξιος εραστής (1985)
Τα τούβλα (1985)
Και κλααάμα στα σχολεία!… (1984)
Το τραγούδι της επιστροφής (1983)
Η μανούλα, το μανούλι και ο παίδαρος (1982)
Της πολιτσμάνας το κάγκελο (1981)
Καθένας με την τρέλα του (1980)
Ρένα… να η ευκαιρία (1980)
Ο φαλακρός μαθητής (1979)
Τα παιδιά της πιάτσας (1979)
20 γυναίκες κι Εγώ (1973)
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)
Αναζήτησις… (1972)
Επτά χρόνια γάμου (1972) [Μαίρη]
Ερωτιάρης του γλυκού νερού (1972)
Μια ελληνίδα στο χαρέμι (1971)
Οι αμαρτωλοί (1971)
Η θεία μου η χίπισσα (1970)
Ο παιχνιδιάρης (1970)
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)
Η Παριζιάνα (1969)
Ξύπνα Βασίλη (1969)
Ορατότης μηδέν (1969)
Όταν η πόλις πεθαίνει (1969)
Το ανθρωπάκι (1969) [Ζωζώκα Κοπέογλου]
Για ποιον χτυπά η… κουδούνα (1968)

Προηγούμενο άρθροΓκότσης Ελπιδοφόρος
Επόμενο άρθροΣτέλιος Γούτης 1944-

Σχετικές αναρτήσεις

Παράνομοι πόθοι

Η ταινία, "Παράνομοι πόθοι" προβλήθηκε τη σαιζόν 1965-1966 και έκοψε 140.698 εισιτήρια. Ήρθε στην 43η θέση σε 101 ταινίες. Περίληψη: Ο πλούσιος Πέτρος και η...

Λυγίζος Μήτσος

Ο Μήτσος Λυγίζος γεννήθηκε το 1912 (αναφέρεται και το 1914) στην Αθήνα και πέθανε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1993.Ποιητής, μελετητής, σκηνοθέτης και ηθοποιός. Σε...

Καραμπέτη Καρυοφυλλιά

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη γεννήθηκε στο Διδυμότειχο στις 4 Ιουλίου 1958 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του...

Τελευταίες αναρτήσεις