17.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓούναρη Ανθή

Σχετικές αναρτήσεις

Γούναρη Ανθή

Η Ανθή Γούναρη (Ευανθία Παράσχη) γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1937 και σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Κινηματογράφου-Θεάτρου. Σύζυγος του ηθοποιού Κώστα Χατζόγλου.
Γιος της είναι το μέλος του συγκροτήματος ”Ημισκούμπρια” Μυθριδάτης.
Φιλμογραφία
Και δειλός και τολμηρός (1989)
Αγία Αναστασία η φαρμακολύτρια (1986)
Αγία Βαρβάρα (1986)
Εν πλω (1986)
Άγιος Παντελεήμων (1985)
Ο αδέξιος εραστής (1985)
Τα τούβλα (1985)
Και κλααάμα στα σχολεία!… (1984)
Το τραγούδι της επιστροφής (1983)
Η μανούλα, το μανούλι και ο παίδαρος (1982)
Της πολιτσμάνας το κάγκελο (1981)
Καθένας με την τρέλα του (1980)
Ρένα… να η ευκαιρία (1980)
Ο φαλακρός μαθητής (1979)
Τα παιδιά της πιάτσας (1979)
20 γυναίκες κι Εγώ (1973)
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)
Αναζήτησις… (1972)
Επτά χρόνια γάμου (1972) [Μαίρη]
Ερωτιάρης του γλυκού νερού (1972)
Μια ελληνίδα στο χαρέμι (1971)
Οι αμαρτωλοί (1971)
Η θεία μου η χίπισσα (1970)
Ο παιχνιδιάρης (1970)
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)
Η Παριζιάνα (1969)
Ξύπνα Βασίλη (1969)
Ορατότης μηδέν (1969)
Όταν η πόλις πεθαίνει (1969)
Το ανθρωπάκι (1969) [Ζωζώκα Κοπέογλου]
Για ποιον χτυπά η… κουδούνα (1968)

Προηγούμενο άρθροΓκότσης Ελπιδοφόρος
Επόμενο άρθροΓούτης Στέλιος

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτροπάκης Πέτρος

Πέτρος Επιτροπάκης Ο Πέτρος Επιτροπάκης ήταν διακεκριμένος λυρικός τενόρος της όπερας και της οπερέτας, με διεθνή καταξίωση. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22/12/1894 ή 1897 ή 1898. Ήταν...

Όλγα αγάπη μου 1967-1968

Η ταινία, "Όλγα αγάπη μου" προβλήθηκε τη σαιζόν 1967-1968 και έκοψε 367.559 εισιτήρια. Ήρθε στην 16η θέση σε 99 ταινίες.-Ο Γιάννης Δαλιανίδης συνέλαβε αυτό...

Ο θρίαμβος 1961-1962

Η ταινία, "Ο θρίαμβος" προβλήθηκε τη σαιζόν 1961-1962 και έκοψε 2.714 εισιτήρια. Ήρθε στην τελευταία θέση σε 58 ταινίες. Ο εναλλακτικός τίτλος της ταινίας...

Τελευταίες αναρτήσεις