22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΑνθή Γούναρη 1937-

Σχετικές αναρτήσεις

Ανθή Γούναρη 1937-

- Advertisement -

Η Ανθή Γούναρη (Ευανθία Παράσχη) γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1937 και σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Κινηματογράφου-Θεάτρου. Σύζυγος του ηθοποιού Κώστα Χατζόγλου.
Γιος της είναι το μέλος του συγκροτήματος ”Ημισκούμπρια” Μυθριδάτης.

Ανθή Γούναρη: Φιλμογραφία

Και δειλός και τολμηρός (1989)
Αγία Αναστασία η φαρμακολύτρια (1986)
Αγία Βαρβάρα (1986)
Εν πλω (1986)
Άγιος Παντελεήμων (1985)
Ο αδέξιος εραστής (1985)
Τα τούβλα (1985)
Και κλααάμα στα σχολεία!… (1984)
Το τραγούδι της επιστροφής (1983)
Η μανούλα, το μανούλι και ο παίδαρος (1982)
Της πολιτσμάνας το κάγκελο (1981)
Καθένας με την τρέλα του (1980)
Ρένα… να η ευκαιρία (1980)
Ο φαλακρός μαθητής (1979)
Τα παιδιά της πιάτσας (1979)
20 γυναίκες κι Εγώ (1973)
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)
Αναζήτησις… (1972)
Επτά χρόνια γάμου (1972) [Μαίρη]
Ερωτιάρης του γλυκού νερού (1972)
Μια ελληνίδα στο χαρέμι (1971)
Οι αμαρτωλοί (1971)
Η θεία μου η χίπισσα (1970)
Ο παιχνιδιάρης (1970)
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)
Η Παριζιάνα (1969)
Ξύπνα Βασίλη (1969)
Ορατότης μηδέν (1969)
Όταν η πόλις πεθαίνει (1969)
Το ανθρωπάκι (1969) [Ζωζώκα Κοπέογλου]
Για ποιον χτυπά η… κουδούνα (1968)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Λίζα Κουντούρη

Η Λίζα Κουντούρη ήταν ηθοποιός και δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934 και μετά το πέρας των γυμνασιακών της σπουδών, φοίτησε στη Δραματική Σχολή...

Νίκος Ξυλούρης 1936-1980

Ο Νίκος Ξυλούρης, γνωστός και με το παρατσούκλι Ψαρονίκος ή τον τιμητικό χαρακτηρισμό Αρχάγγελος της Κρήτης, ήταν Έλληνας μουσικός και τραγουδιστής του λαϊκού, του...

Μόνικα Βασιλείου 1936-2011

Η Μόνικα Βασιλείου γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1936 στην Μυτιλήνη όπου ο πατέρας της βρισκόταν ως πολιτικός εξόριστος από το Μεταξά.Ο πατέρας της...

Τελευταίες αναρτήσεις