18 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΒαρθολομαίου Άντα

Σχετικές αναρτήσεις

Βαρθολομαίου Άντα

Η Άντα Βαρθολομαίου πρωταγωνίστρια soft ερωτικών ταινιών της δεκαετίας του ‘70.
Έπαιξε στο πλευρό πολλών γνωστών ηθοποιών όπως ο Αντρέας Μπάρκουλης (Σπίτι στους βράχους – δε συμμετέχει ούτε σε soft ερωτική σκηνή), ο Κώστας Γκουσγκούνης (Ο ανώμαλος – υποδύεται τη “Ντόρα” και συμμετέχει σε soft ερωτική σκηνή ) και Χρήστος Νομικός (Ένα ελεύθερο κορίτσι).
Ήταν και μία απ’ τις έξι διεστραμμένες που ζητούν δολοφόνο το 1976 (που βέβαια… είναι τρεις) δίπλα στην Τίνα Σπάθη.
Στην ελληνοϊταλικής παραγωγής ταινία Μαύρη Αφροδίτη (1977) αναφέρεται σαν Anta Bartolomy.
Φιλμογραφία
Λυσιστράτη (1972 [χορός]
Ένα ελεύθερο κορίτσι (1973)[υπηρέτρια]
Τα παιδιά των λουλουδιών (1973)
Σπίτι στους βράχους (1974) [Ελένη]
Το κορμί σου στο κορμί μου (1975) [Ναταλί Σεκιώτη]
Ο ανώμαλος (1975) [Ντόρα]
Αμαρτωλό τρίο (1975)
Έξι διεστραμμένες ζητούν δολοφόνο (1976) [Αλεξία]
Μαύρη Αφροδίτη (1977) [Τζούλια]
Η μαύρη Εμμανουέλα (1980)[στο αεροπλάνο με τον Χάρη Τρύφωνος]

Προηγούμενο άρθροΒανίτα Βίκυ
Επόμενο άρθροΜαρία Βασιλείου 1950-1989

Σχετικές αναρτήσεις

Βέλιας Πάνος

Ο Πάνος Βέλιας ή Βέλλιας (Βελισσαρόπουλος) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1965. Επίσης σπούδασε τηλεόραση...

Παπαχαραλάμπους Άννα – Μαρία

Η Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Αυγούστου του 1974 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Σπούδασε στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης - Βεάκη....

Λίλα Καφαντάρη 1961-

Η Λίλα Καφαντάρη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Απριλίου του 1961 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός. Ο πατέρας της είναι από την Σαντορίνη και...

Τελευταίες αναρτήσεις