Βαρθολομαίου Άντα

on

Η Άντα Βαρθολομαίου πρωταγωνίστρια soft ερωτικών ταινιών της δεκαετίας του ‘70.
Έπαιξε στο πλευρό πολλών γνωστών ηθοποιών όπως ο Αντρέας Μπάρκουλης (Σπίτι στους βράχους – δε συμμετέχει ούτε σε soft ερωτική σκηνή), ο Κώστας Γκουσγκούνης (Ο ανώμαλος – υποδύεται τη “Ντόρα” και συμμετέχει σε soft ερωτική σκηνή ) και Χρήστος Νομικός (Ένα ελεύθερο κορίτσι).
Ήταν και μία απ’ τις έξι διεστραμμένες που ζητούν δολοφόνο το 1976 (που βέβαια… είναι τρεις) δίπλα στην Τίνα Σπάθη.
Στην ελληνοϊταλικής παραγωγής ταινία Μαύρη Αφροδίτη (1977) αναφέρεται σαν Anta Bartolomy.
Φιλμογραφία
Λυσιστράτη (1972 [χορός]
Ένα ελεύθερο κορίτσι (1973)[υπηρέτρια]
Τα παιδιά των λουλουδιών (1973)
Σπίτι στους βράχους (1974) [Ελένη]
Το κορμί σου στο κορμί μου (1975) [Ναταλί Σεκιώτη]
Ο ανώμαλος (1975) [Ντόρα]
Αμαρτωλό τρίο (1975)
Έξι διεστραμμένες ζητούν δολοφόνο (1976) [Αλεξία]
Μαύρη Αφροδίτη (1977) [Τζούλια]
Η μαύρη Εμμανουέλα (1980)[στο αεροπλάνο με τον Χάρη Τρύφωνος]

Προηγούμενο άρθροΒανίτα Βίκυ
Επόμενο άρθροΒασιλάκου Κατερίνα
Ελληνικός Κινηματογράφος Βαρθολομαίου Άντα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
57,836ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Βερώνη Καίτη Βαρθολομαίου Άντα

Βερώνη Καίτη

Η Καίτη Βερώνη γεννήθηκε το 1912. Ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί θαύμα μαζί με τη μεγαλύτερη κατά δυο χρόνια αδελφή της Σοφία...
Φασιανός Σπύρος Βαρθολομαίου Άντα

Φασιανός Σπύρος

Τσούκας Νίκος Βαρθολομαίου Άντα

Τσούκας Νίκος

Δακορώνια Ελένη Βαρθολομαίου Άντα

Δακορώνια Ελένη