28.7 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΆντα Βαρθολομαίου

Σχετικές αναρτήσεις

Άντα Βαρθολομαίου

- Advertisement -

Η Άντα Βαρθολομαίου πρωταγωνίστρια soft ερωτικών ταινιών της δεκαετίας του ‘70.
Έπαιξε στο πλευρό πολλών γνωστών ηθοποιών όπως ο Αντρέας Μπάρκουλης (Σπίτι στους βράχους – δε συμμετέχει ούτε σε soft ερωτική σκηνή), ο Κώστας Γκουσγκούνης (Ο ανώμαλος – υποδύεται τη “Ντόρα” και συμμετέχει σε soft ερωτική σκηνή ) και Χρήστος Νομικός (Ένα ελεύθερο κορίτσι).
Ήταν και μία απ’ τις έξι διεστραμμένες που ζητούν δολοφόνο το 1976 (που βέβαια… είναι τρεις) δίπλα στην Τίνα Σπάθη.
Στην ελληνοϊταλικής παραγωγής ταινία Μαύρη Αφροδίτη (1977) αναφέρεται σαν Anta Bartolomy.

Άντα Βαρθολομαίου: Φιλμογραφία

Λυσιστράτη (1972 [χορός]
Ένα ελεύθερο κορίτσι (1973)[υπηρέτρια]
Τα παιδιά των λουλουδιών (1973)
Σπίτι στους βράχους (1974) [Ελένη]
Το κορμί σου στο κορμί μου (1975) [Ναταλί Σεκιώτη]
Ο ανώμαλος (1975) [Ντόρα]
Αμαρτωλό τρίο (1975)
Έξι διεστραμμένες ζητούν δολοφόνο (1976) [Αλεξία]
Μαύρη Αφροδίτη (1977) [Τζούλια]
Η μαύρη Εμμανουέλα (1980)[στο αεροπλάνο με τον Χάρη Τρύφωνος]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Μαριάννα Κουράκου 1941-

Η Μαριάννα Κουράκου γεννήθηκε στην Αθήνα (Πατήσια) στις 28 Αυγούστου 1941 (άλλη πηγή αναφέρει το 1942). Σπούδασε στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και κλασικό...

Μιράντα Κουνελάκη 1939-2021

Η Μιράντα Κουνελάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ελληνικού Ωδείου, απ' όπου αποφοίτησε το 1961.Επίσης έκανε αρκετά χρόνια σπουδές...

Ιωαννίδου Μαρία

Η Μαρία Ιωαννίδου πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο δίπλα στον Χορν και τη Λαμπέτη όταν ήταν 7 χρονών. Στη συνέχεια έπαιξε στην ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη «Αριστοκρατικός...

Τελευταίες αναρτήσεις