in

Βαρβέρη Νίνα

Νίνα Βαρβέρη – Σταρένιου

Η Νίνα Βαρβέρη γεννήθηκε στη Βουλγαρία το 1910 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Σύζυγος του ηθοποιού Δήμου Σταρένιου με τον οποίο δεν απέκτησε παιδιά. Πέθανε το 1984.

Φιλμογραφία

Η λύκαινα (1951)
Το κλειδί της ευτυχίας (1953)[Αγγελική, θεία της Φρόσως]
Πρωτευουσιάνικες περιπέτειες (1956)
Έχει θείο το κορίτσι / Ο θείος της Βιολέττας (1957)
Ταξίδι (1962)
Ο άσωτος (1963) [κ. Ντόμπρου]
Πρέπει να ζήσεις αγάπη μου (1965)
Μια γυναίκα χωρίς ντροπή (1965)
Η μοδιστρούλα (1964) [Έλσα Σταθάτου]
Εμείς οι αμαρτωλοί (1966)
Τα αδέλφια μου (1966)

Τι νομίζετε;

0 Πόντοι
Upvote Downvote

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Βανίτα Βίκυ

Βασιλείου Μόνικα