11.6 C
Athens
Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΝίνα Βαρβέρη 1910-1984

Σχετικές αναρτήσεις

Νίνα Βαρβέρη 1910-1984

- Advertisement -

Η Νίνα Βαρβέρη γεννήθηκε στη Βουλγαρία το 1910 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Σύζυγος του ηθοποιού Δήμου Σταρένιου με τον οποίο δεν απέκτησε παιδιά. Πέθανε το 1984.

Νίνα Βαρβέρη: Φιλμογραφία

Η λύκαινα (1951)
Το κλειδί της ευτυχίας (1953)[Αγγελική, θεία της Φρόσως]
Πρωτευουσιάνικες περιπέτειες (1956)
Έχει θείο το κορίτσι / Ο θείος της Βιολέττας (1957)
Ταξίδι (1962)
Ο άσωτος (1963) [κ. Ντόμπρου]
Πρέπει να ζήσεις αγάπη μου (1965)
Μια γυναίκα χωρίς ντροπή (1965)
Η μοδιστρούλα (1964) [Έλσα Σταθάτου]
Εμείς οι αμαρτωλοί (1966)
Τα αδέλφια μου (1966)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Βασικά καλησπέρα σας 1982-1983

Η ταινία, "Βασικά καλησπέρα σας" προβλήθηκε τη σαιζόν 1982-1983 και έκοψε 253.240 εισιτήρια. Ήρθε στην 3η θέση σε 48 ταινίες.Ατάκες της ταινίας το “69...

Βασίλης Τσιβιλίκας 1942-2012

Ο Βασίλης Τσιβιλίκας γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1942 στη Θεσσαλονίκη.Ήταν το μοναδικό αγόρι της οικογένειάς του και μεγαλύτερος από τις δύο αδελφές του....

Τα καμάκια 1981-1982

Η ταινία, "Τα καμάκια" προβλήθηκε τη σαιζόν 1981-1982 και έκοψε 125.889 εισιτήρια. Ήρθε στην 10η θέση σε 46 ταινίες.-Ο Γιάννης Λογοθέτης ερμηνεύει το τραγούδι...

Τελευταίες αναρτήσεις