Βαρβέρη Νίνα

on

Νίνα Βαρβέρη – Σταρένιου

Η Νίνα Βαρβέρη γεννήθηκε στη Βουλγαρία το 1910 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Σύζυγος του ηθοποιού Δήμου Σταρένιου με τον οποίο δεν απέκτησε παιδιά. Πέθανε το 1984.

Φιλμογραφία

Η λύκαινα (1951)
Το κλειδί της ευτυχίας (1953)[Αγγελική, θεία της Φρόσως]
Πρωτευουσιάνικες περιπέτειες (1956)
Έχει θείο το κορίτσι / Ο θείος της Βιολέττας (1957)
Ταξίδι (1962)
Ο άσωτος (1963) [κ. Ντόμπρου]
Πρέπει να ζήσεις αγάπη μου (1965)
Μια γυναίκα χωρίς ντροπή (1965)
Η μοδιστρούλα (1964) [Έλσα Σταθάτου]
Εμείς οι αμαρτωλοί (1966)
Τα αδέλφια μου (1966)

Προηγούμενο άρθροΒανίτα Βίκυ
Επόμενο άρθροΒασιλάκου Κατερίνα
Ελληνικός Κινηματογράφος Βαρβέρη Νίνα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
57,678ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,895ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Βανδώρος Νίκος Βαρβέρη Νίνα

Βανδώρος Νίκος

Ο Νίκος Βανδώρος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Δεκεμβρίου του 1924 και είναι Έλληνας ηθοποιός.Ο πατέρας του, Γεράσιμος Βανδώρος, υπήρξε για μικρό διάστημα βαρύτονος του μελοδράματος και η μητέρα του (με...
Κωνσταντά Τέτα Βαρβέρη Νίνα

Κωνσταντά Τέτα

Βανέζη Κατερίνα Βαρβέρη Νίνα

Βανέζη Κατερίνα

Μαλούχος Γιάννης Βαρβέρη Νίνα

Μαλούχος Γιάννης