Βαρβέρη Νίνα

on

Νίνα Βαρβέρη – Σταρένιου

Η Νίνα Βαρβέρη γεννήθηκε στη Βουλγαρία το 1910 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Σύζυγος του ηθοποιού Δήμου Σταρένιου με τον οποίο δεν απέκτησε παιδιά. Πέθανε το 1984.

Φιλμογραφία

Η λύκαινα (1951)
Το κλειδί της ευτυχίας (1953)[Αγγελική, θεία της Φρόσως]
Πρωτευουσιάνικες περιπέτειες (1956)
Έχει θείο το κορίτσι / Ο θείος της Βιολέττας (1957)
Ταξίδι (1962)
Ο άσωτος (1963) [κ. Ντόμπρου]
Πρέπει να ζήσεις αγάπη μου (1965)
Μια γυναίκα χωρίς ντροπή (1965)
Η μοδιστρούλα (1964) [Έλσα Σταθάτου]
Εμείς οι αμαρτωλοί (1966)
Τα αδέλφια μου (1966)

Προηγούμενο άρθροΒανίτα Βίκυ
Επόμενο άρθροΒασιλείου Μαρία
Ελληνικός Κινηματογράφος Βαρβέρη Νίνα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,078ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,474ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Ντόβας Θεόδωρος Βαρβέρη Νίνα

Ντόβας Θεόδωρος

Ο Θεόδωρος Ντόβας γεννήθηκε στη Ζαγορά Πηλίου στις 18 Δεκεμβρίου του 1931. Τη δεκαετία του ’50 βρέθηκε στην Αθήνα, όπου και ασχολήθηκε με το...
Παππά Ειρήνη Βαρβέρη Νίνα

Παππά Ειρήνη

Γαληνέα Νόνικα Βαρβέρη Νίνα

Γαληνέα Νόνικα

Βλάχος Ανέστης Βαρβέρη Νίνα

Βλάχος Ανέστης