6.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΝίνα Βαρβέρη 1910-1984

Σχετικές αναρτήσεις

Νίνα Βαρβέρη 1910-1984

Η Νίνα Βαρβέρη γεννήθηκε στη Βουλγαρία το 1910 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Σύζυγος του ηθοποιού Δήμου Σταρένιου με τον οποίο δεν απέκτησε παιδιά. Πέθανε το 1984.

Νίνα Βαρβέρη: Φιλμογραφία

Η λύκαινα (1951)
Το κλειδί της ευτυχίας (1953)[Αγγελική, θεία της Φρόσως]
Πρωτευουσιάνικες περιπέτειες (1956)
Έχει θείο το κορίτσι / Ο θείος της Βιολέττας (1957)
Ταξίδι (1962)
Ο άσωτος (1963) [κ. Ντόμπρου]
Πρέπει να ζήσεις αγάπη μου (1965)
Μια γυναίκα χωρίς ντροπή (1965)
Η μοδιστρούλα (1964) [Έλσα Σταθάτου]
Εμείς οι αμαρτωλοί (1966)
Τα αδέλφια μου (1966)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμητρα Ζέζα 1937-2014

Η Δήμητρα Ζέζα γεννήθηκε στην Κομοτηνή στις 16 Ιουνίου 1937 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, από όπου αποφοίτησε το 1955....

Νόνικα Γαληνέα 1938-

Η Νόνικα Γαληνέα (Αντιγόνη Μουτούση) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, συγγραφέας, μεταφράστρια, επιχειρηματίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 8 Ιουνίου 1938. Εχει μεταφράσει 17 θεατρικά έργα και...

Μαρίκα Νέζερ

Η Μαρίκα Νέζερ ήταν Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1906 και πέθανε στην Αθήνα στις 18 Ιουλίου του 1989. Ήταν κόρη του Κωνσταντίνου Νέζερ...

Τελευταίες αναρτήσεις