17.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΒαρβέρη Νίνα

Σχετικές αναρτήσεις

Βαρβέρη Νίνα

Νίνα Βαρβέρη – Σταρένιου

Η Νίνα Βαρβέρη γεννήθηκε στη Βουλγαρία το 1910 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Σύζυγος του ηθοποιού Δήμου Σταρένιου με τον οποίο δεν απέκτησε παιδιά. Πέθανε το 1984.

Φιλμογραφία

Η λύκαινα (1951)
Το κλειδί της ευτυχίας (1953)[Αγγελική, θεία της Φρόσως]
Πρωτευουσιάνικες περιπέτειες (1956)
Έχει θείο το κορίτσι / Ο θείος της Βιολέττας (1957)
Ταξίδι (1962)
Ο άσωτος (1963) [κ. Ντόμπρου]
Πρέπει να ζήσεις αγάπη μου (1965)
Μια γυναίκα χωρίς ντροπή (1965)
Η μοδιστρούλα (1964) [Έλσα Σταθάτου]
Εμείς οι αμαρτωλοί (1966)
Τα αδέλφια μου (1966)

Προηγούμενο άρθροΒανίτα Βίκυ
Επόμενο άρθροΜαρία Βασιλείου 1950-1989

Σχετικές αναρτήσεις

Φιλίνη Ελένη

Η Ελένη Φιλίνη (14 Μαΐου 1960, Κόρινθος) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και χορεύτρια του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης. Βιογραφία   Σπούδασε στη σχολή Θεοδοσιάδη και...

Στρατηγού Στέλλα

Hθοποιός από τα... γεννοφάσκια της, πρωτοεμφανίστηκε στο σανίδι σε ηλικία 7 ετών στο έργο «Γενοβέφα» με τον περιοδεύοντα θίασο των γονιών της, Bασιλείου και...

Συνοδινού Άννα

Η Άννα Συνοδινού ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός. Διακρίθηκε κυρίως σε ρόλους του αρχαίου δράματος, αλλα και του νεώτερου ρεπερτορίου. Εκτός από το θέατρο, εμφανίσθηκε...

Τελευταίες αναρτήσεις