Ελληνικός Κινηματογράφος Αθανασιάδου Σούλα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΑδαμοπούλου Μπέλλα
Επόμενο άρθροΑλατζάς Μπάμπης

Αθανασιάδου Σούλα

Η Σούλα Αθανασιάδου γεννήθηκε το 1929 στον Πειραιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (αποφοίτησε το 1952). Δίδαξε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη. Σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Δάνη (1920-1995).
Φιλμογραφία
Κυριακάτικοι ήρωες / Οι άσσοι του γηπέδου (1956) [Μουράτη]
Αστέρω (1959)
Αθώα ή ένοχη (1963)
Λολίτες της Αθήνας (1965) [Καίτη Ζανίτου]
Λολίτες της Αθήνας(1965)
Το συρτάκι της αμαρτίας (1966)
Η Στεφανία (1966)
Σύντομο διάλειμμα (1966)[Νίνα Τριανταφυλλίδη, ηθοποιός του θιάσου και φίλη της Έμμας Κάραλη]
Κοινωνία ώρα μηδέν (1966) [νοσοκόμα]
Τόσα όνειρα στους δρόμους (1968)
Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα (1968)
Ας με κρίνουν οι γυναίκες (1968)
Ο αδελφός μου κι εγώ (1997) [συγγενής Ελένης]

Similar Articles

Αρθρα

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 623ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 623ο

Τα κρυφά πάθη του Διονύση Παπαγιαννόπουλου

Ένα υπέροχο αφιέρωμα στον Νιόνιο του ελληνικού κινηματογράφου. Η εκπομπή, “Αλήθειες με τη Ζήνα” ταξιδεύει στο Διακοπτό με τον μονάκριβο ανιψιό του αξέχαστου ηθοποιού...

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 653ο

Τις ερωτήσεις επιμελήθηκε o δημοσιογράφος, Χρήστος Κωνσταντίνου.Facebook: Xristos KonstantinouInstagram: xristoskp Για περισσότερα κουίζ πατήστε εδώ. Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 653ο