32 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΑθανασιάδου Σούλα

Σχετικές αναρτήσεις

Αθανασιάδου Σούλα

Η Σούλα Αθανασιάδου γεννήθηκε το 1929 στον Πειραιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (αποφοίτησε το 1952). Δίδαξε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη. Σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Δάνη (1920-1995).
Φιλμογραφία
Κυριακάτικοι ήρωες / Οι άσσοι του γηπέδου (1956) [Μουράτη]
Αστέρω (1959)
Αθώα ή ένοχη (1963)
Λολίτες της Αθήνας (1965) [Καίτη Ζανίτου]
Λολίτες της Αθήνας(1965)
Το συρτάκι της αμαρτίας (1966)
Η Στεφανία (1966)
Σύντομο διάλειμμα (1966)[Νίνα Τριανταφυλλίδη, ηθοποιός του θιάσου και φίλη της Έμμας Κάραλη]
Κοινωνία ώρα μηδέν (1966) [νοσοκόμα]
Τόσα όνειρα στους δρόμους (1968)
Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα (1968)
Ας με κρίνουν οι γυναίκες (1968)
Ο αδελφός μου κι εγώ (1997) [συγγενής Ελένης]

Προηγούμενο άρθροΑδαμοπούλου Μπέλλα
Επόμενο άρθροΜπάμπης Αλατζάς 1949-2014

Σχετικές αναρτήσεις

Ντιριντάουα Καίτη

Η Καίτη Ντιριντάουα (πραγματικό όνομα: Αικατερίνη Οικονόμου) ήταν Ελληνίδα ηθοποιός του μουσικού θεάτρου και τραγουδίστρια, σύζυγος του Κώστα Χατζηχρήστου, με τον οποίο είχε αποκτήσει...

Κυνόδοντας

Πλοκή: Μια οικογένεια με τρία νεαρά παιδιά ζει απομονωμένη σε μια άνετη, όμορφη και απόμερη μονοκατοικία. Στο σπίτι αυτό, η όποια γνώση για τον...

Κακαρελίδου Σοφία

Η Σοφία Κακαρελίδου είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός.  Έχει λάβει μέρος σε 21 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου από το 1978 έως το 2004. Πολλά site...

Τελευταίες αναρτήσεις