7.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΑθανασιάδου Σούλα

Σχετικές αναρτήσεις

Αθανασιάδου Σούλα

Η Σούλα Αθανασιάδου γεννήθηκε το 1929 στον Πειραιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (αποφοίτησε το 1952). Δίδαξε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη. Σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Δάνη (1920-1995).
Φιλμογραφία
Κυριακάτικοι ήρωες / Οι άσσοι του γηπέδου (1956) [Μουράτη]
Αστέρω (1959)
Αθώα ή ένοχη (1963)
Λολίτες της Αθήνας (1965) [Καίτη Ζανίτου]
Λολίτες της Αθήνας(1965)
Το συρτάκι της αμαρτίας (1966)
Η Στεφανία (1966)
Σύντομο διάλειμμα (1966)[Νίνα Τριανταφυλλίδη, ηθοποιός του θιάσου και φίλη της Έμμας Κάραλη]
Κοινωνία ώρα μηδέν (1966) [νοσοκόμα]
Τόσα όνειρα στους δρόμους (1968)
Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα (1968)
Ας με κρίνουν οι γυναίκες (1968)
Ο αδελφός μου κι εγώ (1997) [συγγενής Ελένης]

Προηγούμενο άρθροΑδαμοπούλου Μπέλλα
Επόμενο άρθροΜπάμπης Αλατζάς 1949-2014

Σχετικές αναρτήσεις

Μαρία Αλκαίου 1915-2005

Η Μαρία Αλκαίου γεννήθηκε το 1915 και ήταν κόρη των διακεκριμένων ηθοποιών Νίκου Παπαγεωργίου και Σαπφούς Αλκαίου.Πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή σε ηλικία πέντε ετών στον...

Ναι μεν αλλά (1972-1973)

Η ταινία, "Ναι μεν αλλά" προβλήθηκε τη σαιζόν 1972-1973 και έκοψε 44.318 εισιτήρια. Ήρθε στην 41η θέση σε 64 ταινίες.-Μια ιδιαίτερη ταινία του ταλαντούχου...

Βελέντζας Γιώργος

Ο ηθοποιός Γιώργος Βελέντζας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Δεκεμβρίου 1927 και πέθανε στις 20 Ιουλίου του 2015.Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών....

Τελευταίες αναρτήσεις