26.5 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...
ΑρχικήHθοποιοίΡένια Λουιζίδου 1966-

Σχετικές αναρτήσεις

Ρένια Λουιζίδου 1966-

- Advertisement -

Η Ρένια Λουιζίδου (Το βαφτιστικό της όνομα είναι Αργυρώ) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 18 Ιουλίου του 1966 και φοίτησε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια, ενώ, στη συνέχεια, σπούδασε φιλολογία στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, καθώς και υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ).

Έχει εμφανιστεί σε αρκετές γνωστές ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, όπως “Οι απαράδεκτοι”, “Οι τρεις χάριτες”, “Της Ελλάδος τα παιδιά”, “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”, “Το δις εξαμαρτείν”, “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” και “Το καφέ της Χαράς.

louizidou

Εμφανίστηκε στις ταινίες, “Safe Sex”, “Πάμπτωχοι Α.Ε.”, “Το κλάμα βγήκε απ’ τον Παράδεισο”, “Πολίτικη κουζίνα” και πρωταγωνίστησε στην Πολίτικη κουζίνα. Στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, “Το σόι σου” είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ως Χαρούλα Χαμπέα.

Από το 1997 είναι παντρεμένη με τον οικονομολόγο, Θάνο Κωνσταντάκη και το 2000 απέκτησαν και έναν γιο, τον Βίκτωρα.

Ρένια Λουιζίδου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1989Ελλάς κατόπιν αορτής 
1991Άντε γεια 
1999Safe Sex 
2000Πάμπτωχοι Α.Ε. 
2001Το κλάμα βγήκε απ’ τον Παράδεισο 
2003Πολίτικη Κουζίνα 
2014Το πουλί της Κύπρου 
2015Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1988|1988Ένας φιλήσυχος άνθρωπος ΕΤ2
1989|1989Οι Αυθαίρετοι Mega
1991|1991Οι απαράδεκτοι Mega
1992|1992Εξ αδιαιρέτου ΕΤ1
1992|1992Οι τρεις χάριτες: Κατ’ εικόνα και ομοίωση Mega
1992|1992Πλάκας μέλαθρον ΑΝΤ1
1993|1993Μάνα είναι μόνο μία Mega
1993|1993Της Ελλάδος τα παιδιά ΑΝΤ1
1993|1993Το Δις Εξαμαρτείν Mega
1994|1994Εμείς κι εμείς Mega
1994|1994Ο Πέτρος και τα Κορίτσια του Mega
1994|1994Παντρεμένοι ανύπαντροι Mega
1994|1994Το τελευταίο αντίο Mega
1996|1996Ένας έρωτας Mega
1996|1996Εκείνες & Εγώ ΑΝΤ1
1997|1997Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή ΑΝΤ1
2000|2000Εσύ φταις Mega
2000|2000Ουδέν Πρόβλημα Star
2001|2001Δροσουλίτες Star
2003|2003Ελλάς το μεγαλείο σου ΑΝΤ1
2003|2003Το Καφέ της Χαράς ΑΝΤ1
2004|20047 θανάσιμες πεθερές: Η μοντέρνα πεθεράMega
2006|2006Ιωάννα της Καρδιάς ΑΝΤ1
2007|2007Εντιμότατοι κερατάδες: Το μέντιουμ κερατάς Alpha
2007|2007Κλεμμένη ζωή ΑΝΤ1
2009|2009Παιδική χαρά Mega
2012|2012Το αμάρτημα της μητρός μου ΑΝΤ1
2013|2013Στο ράφι: Η ψηλομύτα γεροντοκόρη E TV
2014|2014Το Σόι σου Alpha
2019|2019Το Καφέ της Χαράς ΑΝΤ1
2021|2021Βαρδιάνος Στα Σπόρκα ΕΡΤ1
2021|2021Σε Ξένα Χέρια ΕΡΤ1
2023|2023Φόνοι στο Καμπαναριό Alpha 
ΈτοςΤίτλος παράστασης
1989Για μια Τρελλάδα νέα 
1990Στο Τσακ 
2005Ο βιολιστής στη στέγη 
2007Λυσιστράτη 
2009Η όπερα της πεντάρας 
2011Ζείτε Παίδες Ελλήνων 
2012Άγρια δύση 
2012Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει 
2013Δείπνο με φίλους 
2014Ντόλλυ, η προξενήτρα 
2021Sexy Laundry 
- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

5o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 1964

Το 5ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε στις 21-27 Σεπτεμβρίου 1964 στην αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.Βραβευμένες ταινίες μεγάλου μήκουςΔιωγμός: 3 βραβεία (καλύτερης ταινίας μεγάλου μήκους, σκηνοθεσίας και...

Καίτη Ασπρέα-Σαγιά 1916-1977

Η Καίτη Ασπρέα-Σαγιά,  γεννήθηκε το 1916 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου.Ξεκίνησε τη θεατρική της καριέρα το 1941 με τον θίασο της...

Μαρία Καλουτά 1916-2006

Η Μαρία Καλουτά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1916, ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και θιασάρχης.Κόρη του ηθοποιού Στέφανου Καλουτά και της τραγουδίστριας Κατίνας Γερακουλαίου. Πρωτοεμφανίστηκε με την αδερφή της...

Τελευταίες αναρτήσεις