16.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΑθανασίου Κάτια

Σχετικές αναρτήσεις

Αθανασίου Κάτια

Η Κάτια Αθανασίου είναι ηθοποιός του Μουσικού Θεάτρου και της τηλεόρασης. Αδελφή της ηθοποιού Μαργαρίτας Αθανασίου.
Έγινε γνωστή από τη τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ ”Λούνα παρκ”, ερμηνεύοντας την ”Τούλα”(πέντε κρίκοι ένα τάληρο).
‘Ηταν παντρεμένη με τον συνθέτη Ζακ Ιακωβίδη (πέθανε το 2015) και απέκτησαν έναν γιο. Πέθανε στις 3 Σεπτεμβρίου 2018.
Φιλμογραφία
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)[Μπέτυ]
Δυο έξυπνα κορόιδα (1971)
Είναι σκληρός ο χωρισμός (1963)
Ζητείται ψεύτης (1961)
Η Λίζα και η άλλη (1961)[υπηρέτρια]

Προηγούμενο άρθροΑδαμοπούλου Μπέλλα
Επόμενο άρθροΑλατζάς Μπάμπης

Σχετικές αναρτήσεις

Μαίρη Χρονοπούλου 1933-

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης .Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς. Εντυπωσιακή γυναίκα και...

Μια λατέρνα μια ζωή 1958-1959

Η ταινία, "Μια λατέρνα μια ζωή" προβλήθηκε τη σαιζόν 1958-1959 και έκοψε 29.778 εισιτήρια. Ήρθε στην 17η θέση σε 51 ταινίες.Το Μια λατέρνα μια...

Οικογένεια Παπαδοπούλου 1960-1961

Η ταινία, "Οικογένεια Παπαδοπούλου" προβλήθηκε τη σαιζόν 1960-1961 και έκοψε 27.787 εισιτήρια. Ήρθε στην 18η θέση σε 58 ταινίες.-Ο εναλλακτικός τίτλος της ταινίας είναι,...

Τελευταίες αναρτήσεις