37.4 C
Athens
Κατηγορία:

Αθανασίου Κάτια

Η Κάτια Αθανασίου είναι ηθοποιός του Μουσικού Θεάτρου και της τηλεόρασης. Αδελφή της ηθοποιού Μαργαρίτας Αθανασίου.
Έγινε γνωστή από τη τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ ”Λούνα παρκ”, ερμηνεύοντας την ”Τούλα”(πέντε κρίκοι ένα τάληρο).
‘Ηταν παντρεμένη με τον συνθέτη Ζακ Ιακωβίδη (πέθανε το 2015) και απέκτησαν έναν γιο. Πέθανε στις 3 Σεπτεμβρίου 2018.
Φιλμογραφία
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)[Μπέτυ]
Δυο έξυπνα κορόιδα (1971)
Είναι σκληρός ο χωρισμός (1963)
Ζητείται ψεύτης (1961)
Η Λίζα και η άλλη (1961)[υπηρέτρια]

Προηγούμενο άρθροΑδαμοπούλου Μπέλλα
Επόμενο άρθροΑλατζάς Μπάμπης

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα