Αθανασίου Κάτια

on

Η Κάτια Αθανασίου είναι ηθοποιός του Μουσικού Θεάτρου και της τηλεόρασης. Αδελφή της ηθοποιού Μαργαρίτας Αθανασίου.
Έγινε γνωστή από τη τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ ”Λούνα παρκ”, ερμηνεύοντας την ”Τούλα”(πέντε κρίκοι ένα τάληρο).
‘Ηταν παντρεμένη με τον συνθέτη Ζακ Ιακωβίδη (πέθανε το 2015) και απέκτησαν έναν γιο. Πέθανε στις 3 Σεπτεμβρίου 2018.
Φιλμογραφία
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)[Μπέτυ]
Δυο έξυπνα κορόιδα (1971)
Είναι σκληρός ο χωρισμός (1963)
Ζητείται ψεύτης (1961)
Η Λίζα και η άλλη (1961)[υπηρέτρια]

Προηγούμενο άρθροΑδαμοπούλου Μπέλλα
Επόμενο άρθροΑλατζάς Μπάμπης
Ελληνικός Κινηματογράφος Αθανασίου Κάτια
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
58,179ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,942ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Καλατζοπούλου Μίρκα Αθανασίου Κάτια

Καλατζοπούλου Μίρκα

Η Μίρκα Καλατζοπούλου ή Καλαντζοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945 (άλλη πηγή αναφέρει το 1947) και από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε μαθήματα...
Γιαννούλης Άγγελος Αθανασίου Κάτια

Γιαννούλης Άγγελος

Θεοδωρίδης Τζώνυ Αθανασίου Κάτια

Θεοδωρίδης Τζώνυ

Βαλάκου Αντιγόνη Αθανασίου Κάτια

Βαλάκου Αντιγόνη