2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΑθανασίου Μαργαρίτα

Σχετικές αναρτήσεις

Αθανασίου Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα Αθανασίου γεννήθηκε το 1936 στην Αθήνα.
Αδελφή της είναι η ηθοποιός Κάτια Αθανασίου που έπαιζε την Τούλα στο ”Λούνα Παρκ”.
Πέθανε στις 24 Δεκεμβρίου 2015.
Φιλμογραφία
Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973)
Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)[Νατάσα Νομικού]
Ένας Βέγγος για όλες τις δουλειές (1970)
Ένας χίππυς με τσαρούχια (1970)
Σκλάβοι της μοίρας (1966)[δ. Θεοχάρη]
Αφήστε με να ζήσω (1965)
Καρδιά μου πάψε να πονάς (1965) [Μπότσογλου]
Αν έχεις τύχη… (1964) [Φωφώ]
Ο ανηψιός μου ο Μανώλης (1963)
Ο Ιππόλυτος και το βιολί του (1963)
Ο φίλος μου ο Λευτεράκης (1963) [Ρένα]
Ο Μιχαληός του 14ου συντάγματος (1962)[Μερόπη]
Η Αθήνα τη νύχτα (1962)
Ζητείται ψεύτης (1961) [Πιπίτσα]
Η Αλίκη στο Ναυτικό (1961) [Ειρήνη]
Η Λίζα και η άλλη (1961)
Ο σκληρός άντρας (1961) [Μαρίκα]
Χαμένα όνειρα (1961) [Ελένη]
Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες (1960) [Χαρίκλεια]
Τα κίτρινα γάντια (1960) [Βάσω]
Το κλωτσοσκούφι (1960) [Καίτη]
Τρεις κούκλες κι εγώ! (1960)
Ήρωες της γκάφας (1959)
Όταν το μίσος κυβερνά (1959) [Ντέπυ]
Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας (1956)

Προηγούμενο άρθροΑδαμοπούλου Μπέλλα
Επόμενο άρθροΜπάμπης Αλατζάς 1949-2014

Σχετικές αναρτήσεις

Η γέφυρα της ευτυχίας 1964-1965

Η ταινία, "Η γέφυρα της ευτυχίας" προβλήθηκε τη σαιζόν 1964-1965 και έκοψε 33.938 εισιτήρια. Ήρθε στην 80η θέση σε 93 ταινίες.Περίληψη της ταινίας, "Η...

Μπέζος Γιάννης

Ο Γιάννης Μπέζος γεννήθηκε  στην Αθήνα στις 10 Σεπτεμβρίου του 1956. Έχει συμμετάσχει σε σειρά παραστάσεων στην τηλεόραση και το θέατρο, όπου έχει καθιερωθεί...

Σόφη Ζαννίνου

Η Σόφη Ζαννίνου (Σοφία Παπαδοπούλου) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου 1951. Ηθοποιός και τραγουδίστρια, πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1967. Είναι κόρη του Ζαννίνο...

Τελευταίες αναρτήσεις