16.4 C
Athens

Καζέλη Σάσα

Παρόμοια αρθρα

Καζέλη Σάσα
Ο Τάκης Μηλιάδης και η Σάσα Καζέλη.

Η Σάσα Καζέλη γεννήθηκε στα Ιωάννινα τo 1935 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε το 1957.Το πραγματικό της όνομα είναι Αναστασία Στασινή Κατσαρού.

Στις τέσσερις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου που πήρε μέρος (1956-1957) & στην κινηματογραφική ταινία “Ερωτικές Ιστορίες” του 1959 εμφανίζεται ως Σάσα Κατσαρού.

Υπηρξε η τέταρτη σύζυγος του ηθοποιού Τάκη Μηλιάδη.

Ζευγάρι στη ζωή και στο σανίδι ο Τάκης Μηλιάδης και η Σάσα Καζέλη υπήρξαν βασικά στελέχοι του μουσικού θεάτρου.

Μετά την γνωριμία τους δημιούργησαν δικό τους θίασο στις αρχές της δεκαετίας του ’70 περιοδεύοντας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Γύρισε δύο ταινίες με την Φίνος Φιλμ, “Είμαι Αθώος” και “Οι Κληρονόμοι“.

Έφυγε από τη ζωή στις 21 Ιανουαρίου 2012.

Φιλμογραφία

  • 1982 Ο ζιγκολό της Αθήνας
  • 1970 Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά
  • 1970 Νατάσα
  • 1970 Ζητούνται γαμπροί με προίκα
  • 1969 Για την τιμή και για τον έρωτα
  • 1969 Ένας άνδρας με συνείδηση
  • 1969 Θου-Βου φαλακρός πράκτωρ (επιχείρησις: Γης μαδιάμ)
  • 1969 Φίλησέ με πριν φύγεις για πάντα
  • 1968 Ποιος Θανάσης
  • 1967 Ουδείς αναμάρτητος
  • 1966 Μαζί σου για πάντα
  • 1965 Γιατί μ΄εγκατέλειψες
  • 1964 Οι κληρονόμοι
  • 1961 Το σπίτι της ηδονής
  • 1960 Είμαι αθώος
  • 1960 Αμαρτωλά νιάτα
  • 1960 Ο Θύμιος τα΄χει 400
  • 1960 Είμαι αθώος
  • 1960 Χριστίνα
  • 1960 Το αγόρι π΄αγαπώ
  • 1960 Άντρας είμαι και το κέφι μου θα κάνω
  • 1959 Ερωτικές ιστορίες


- Advertisement -
Προηγούμενο άρθροΚαζάν Βαγγέλης
Επόμενο άρθροΚακαρελίδου Σοφία

Περισσότερα άρθρα

Σε αυτη κατηγορία

Μιχάλης Μουστάκας

Ο κωμικός ηθοποιός Μιχάλης Μουστάκας φαίνεται ότι κληρονόμησε το ταλέντο του από τον θείο του Σωτήρη Μουστάκα.Μάλιστα, έπαιξε σε σχεδόν όλες τις ταινίες όπου...

Κοντογιαννίδης Παύλος

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης (γεν. Βέροια, 13 Αυγούστου 1950) είναι Έλληνας ηθοποιός ποντιακής καταγωγής, με πολύχρονη θητεία στο Θέατρο, την Τηλεόραση, αλλά και το σινεμά.Εκλέχθηκε...

Βέμπο Σοφία

Η Σοφία Βέμπο (Καλλίπολη Ανατολικής Θράκης, 10 Φεβρουαρίου 1910 – Αθήνα, 11 Μαρτίου 1978) ήταν κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια και ηθοποιός της οποίας η καλλιτεχνική...

Τελευταία άρθρα