32.1 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΚαζέλη Σάσα

Σχετικές αναρτήσεις

Καζέλη Σάσα

- Advertisement -
Καζέλη Σάσα
Ο Τάκης Μηλιάδης και η Σάσα Καζέλη.

Η Σάσα Καζέλη γεννήθηκε στα Ιωάννινα τo 1935 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε το 1957.Το πραγματικό της όνομα είναι Αναστασία Στασινή Κατσαρού.

Στις τέσσερις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου που πήρε μέρος (1956-1957) & στην κινηματογραφική ταινία “Ερωτικές Ιστορίες” του 1959 εμφανίζεται ως Σάσα Κατσαρού.

Υπηρξε η τέταρτη σύζυγος του ηθοποιού Τάκη Μηλιάδη.

Ζευγάρι στη ζωή και στο σανίδι ο Τάκης Μηλιάδης και η Σάσα Καζέλη υπήρξαν βασικά στελέχοι του μουσικού θεάτρου.

Μετά την γνωριμία τους δημιούργησαν δικό τους θίασο στις αρχές της δεκαετίας του ’70 περιοδεύοντας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Γύρισε δύο ταινίες με την Φίνος Φιλμ, “Είμαι Αθώος” και “Οι Κληρονόμοι“.

Έφυγε από τη ζωή στις 21 Ιανουαρίου 2012.

Φιλμογραφία

  • 1982 Ο ζιγκολό της Αθήνας
  • 1970 Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά
  • 1970 Νατάσα
  • 1970 Ζητούνται γαμπροί με προίκα
  • 1969 Για την τιμή και για τον έρωτα
  • 1969 Ένας άνδρας με συνείδηση
  • 1969 Θου-Βου φαλακρός πράκτωρ (επιχείρησις: Γης μαδιάμ)
  • 1969 Φίλησέ με πριν φύγεις για πάντα
  • 1968 Ποιος Θανάσης
  • 1967 Ουδείς αναμάρτητος
  • 1966 Μαζί σου για πάντα
  • 1965 Γιατί μ΄εγκατέλειψες
  • 1964 Οι κληρονόμοι
  • 1961 Το σπίτι της ηδονής
  • 1960 Είμαι αθώος
  • 1960 Αμαρτωλά νιάτα
  • 1960 Ο Θύμιος τα΄χει 400
  • 1960 Είμαι αθώος
  • 1960 Χριστίνα
  • 1960 Το αγόρι π΄αγαπώ
  • 1960 Άντρας είμαι και το κέφι μου θα κάνω
  • 1959 Ερωτικές ιστορίες


- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Χρήστος Πάρλας 1936-2012

Ο Χρήστος Πάρλας ήταν ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, από τους σημαντικότερους της γενιάς του. Διακρινόταν για την εκπληκτική φωνή του, που τον...

Μέμα Σταθοπούλου 1941-1999

Η Μέμα Σταθοπούλου άφησε ευκρινές το αποτύπωμά της στη χρυσή εποχή του ελληνικού εμπορικού κινηματογράφου, παρότι η καριέρα της κράτησε λίγα χρόνια. Ξανθιά, πανέμορφη,...

Τασσώ Καββαδία 1921-2010

Η Τασσώ Καββαδία γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 1921 στην Πάτρα και ήταν Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.Σπούδασε πιάνο στην Αθήνα, ζωγραφική και...

Τελευταίες αναρτήσεις