Ελληνικός Κινηματογράφος Καζέλη Σάσα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΚαζάν Βαγγέλης
Επόμενο άρθροΚακαρελίδου Σοφία

Τυχαία Αρθρα

Χάρρυ Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν γεννήθηκε στη Καλαμαριά, στις 7 Μαΐου 1940 και το πραγματικό του όνομα ήταν, Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Ήταν Έλληνας κωμικός και σατιρικός ηθοποιός,...

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος γεννήθηκε στο Κέδρος της Καρδίτσας στις 15 Ιανουαρίου του 1962 και είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αποτέλεσε...

Καζέλη Σάσα

Σάσα Καζέλη

Η Σάσα Καζέλη γεννήθηκε στα Ιωάννινα τo 1935 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε το 1957.Το πραγματικό της όνομα είναι Αναστασία Στασινή Κατσαρού. Υπηρξε η τέταρτη σύζυγος του ηθοποιού Τάκη Μηλιάδη . Πέθανε στις 21 Ιανουαρίου 2012.

Φιλμογραφία

Ο ζιγκολό της Αθήνας (1982) Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά(1970) [Ισμήνη Μάρτου]
Νατάσα (1970)
Ζητούνται γαμπροί με προίκα (1970) [Λίτσα]
Για την τιμή και για τον έρωτα (1969)
Ένας άνδρας με συνείδηση (1969)
Θου-Βου φαλακρός πράκτωρ (επιχείρησις: Γης μαδιάμ)(1969) [Ρόζα]
Φίλησέ με πριν φύγεις για πάντα (1969)
Ποιος Θανάσης!! (1968) [Τζένη]
Ουδείς αναμάρτητος (1967)
Μαζί σου για πάντα (1966)
Γιατί μ`εγκατέλειψες (1965) [μητέρα]
Οι κληρονόμοι (1964) [Ζουμπουρδόγλου]
Το σπίτι της ηδονής (1961)
Είμαι αθώος (1960)
Αμαρτωλά νιάτα (1960)
Ο Θύμιος τα`χει 400 (1960) [Σάσα]
Είμαι αθώος (1960)
Χριστίνα (1960) [Λούσυ]
Το αγόρι π`αγαπώ (1960)
Άντρας είμαι… και το κέφι μου θα κάνω!(1960)[Λένα]
Ερωτικές ιστορίες (1959)[Λαμπρινή]

Similar Articles

Αρθρα

Ποιος ηθοποιός των 80ς γύρισε τις πιο πολλές βιντεοταινίες

Στάθης Ψάλτης: 6Αν και πολλοί πιστευουν πως ο Στάθης Ψάλτης γύρισε πάρα πολλές βιντεοταινίες κάνουν λάθος καθώς ο αγαπημένος αυτός ηθοποιός γύρισε μόνο έξι....

Χάρρυ Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν γεννήθηκε στη Καλαμαριά, στις 7 Μαΐου 1940 και το πραγματικό του όνομα ήταν, Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Ήταν Έλληνας κωμικός και σατιρικός ηθοποιός,...

Επτά αποκαλύψεις για την ταινία Η Παριζιάνα

Η Παριζιάνα είναι ελληνική κωμική ταινία του 1969, σε παραγωγή Φίνος Φιλμ και σκηνοθεσία-σενάριο του Γιάννη Δαλιανίδη. Πρωταγωνιστούν: Ρένα Βλαχοπούλου, Χρόνης Εξαρχάκος, Βαγγέλης Σειληνός,...