28.4 C
Athens
Κατηγορία:

Δάνης Γιώργος

Ο Γιώργος Δάνης (Γαβρηιλίδης Δανιήλ) γεννήθηκε το 1920 και πέθανε το 1995. Ήταν σύζυγος της ηθοποιού Σούλας Αθανασιάδη. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιαννούλη Σαραντίδη.

Φιλμογραφία
Χαμένα όνειρα (1961) [γείτονας/αρραβωνιαστικός]
Μια βδομάδα στον Παράδεισο (1964)
Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του (1964) [Μιλτιάδης Παρασκευόπουλος]
Σύντομο διάλειμμα (1966)[Καρής, ηθοποιός]
Πονηρός πράκτωρ καραγκιόζης (1966)
Το κανόνι και τ` αηδόνι (1968) [Ιταλός διοικητής]
Οι κυνηγοί (1977) [Βιομήχανος]
Αυτόπτης μάρτυς (1993)

Προηγούμενο άρθροΔαλέζιου Αννίτα
Επόμενο άρθροΔαρόπουλος Αλέκος

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα