7.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΔάνης Γιώργος

Σχετικές αναρτήσεις

Δάνης Γιώργος

Ο Γιώργος Δάνης (Γαβρηιλίδης Δανιήλ) γεννήθηκε το 1920 και πέθανε το 1995. Ήταν σύζυγος της ηθοποιού Σούλας Αθανασιάδη. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιαννούλη Σαραντίδη.

Φιλμογραφία
Χαμένα όνειρα (1961) [γείτονας/αρραβωνιαστικός]
Μια βδομάδα στον Παράδεισο (1964)
Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του (1964) [Μιλτιάδης Παρασκευόπουλος]
Σύντομο διάλειμμα (1966)[Καρής, ηθοποιός]
Πονηρός πράκτωρ καραγκιόζης (1966)
Το κανόνι και τ` αηδόνι (1968) [Ιταλός διοικητής]
Οι κυνηγοί (1977) [Βιομήχανος]
Αυτόπτης μάρτυς (1993)

Προηγούμενο άρθροΔαλέζιου Αννίτα
Επόμενο άρθροΔαρόπουλος Αλέκος

Σχετικές αναρτήσεις

Λατέρνα φτώχεια και γαρύφαλλο 1956-1957

Η ταινία, "Λατέρνα φτώχεια και γαρύφαλλο" προβλήθηκε τη σαιζόν 1956-1957 και έκοψε 113.641 εισιτήρια. Ήρθε στην 3η θέση σε 30 ταινίες.-Πολλοί ηθοποιοί που συμμετέχουν...

Παϊτατζή Άννα

Η Άννα Παϊτατζή γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1923 και η οκταμελής οικογένειά της ήρθε στην Ελλάδα όταν η ίδια ήταν πολύ μικρή.Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή των...

Ασίκη Νατάσα

Η Νατάσα (Τασία) Ασίκη είναι σύζυγος του ηθοποιού Αντώνη Αντωνίου με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες. Αδελφή της η επίσης ηθοποιός...

Τελευταίες αναρτήσεις