28.1 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓιώργος Δάνης 1920-1995

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Δάνης 1920-1995

Ο Γιώργος Δάνης (Γαβρηιλίδης Δανιήλ) γεννήθηκε το 1920 και πέθανε το 1995. Ήταν σύζυγος της ηθοποιού Σούλας Αθανασιάδη. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιαννούλη Σαραντίδη.

Γιώργος Δάνης: Φιλμογραφία

Χαμένα όνειρα (1961) [γείτονας/αρραβωνιαστικός]
Μια βδομάδα στον Παράδεισο (1964)
Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του (1964) [Μιλτιάδης Παρασκευόπουλος]
Σύντομο διάλειμμα (1966)[Καρής, ηθοποιός]
Πονηρός πράκτωρ καραγκιόζης (1966)
Το κανόνι και τ` αηδόνι (1968) [Ιταλός διοικητής]
Οι κυνηγοί (1977) [Βιομήχανος]
Αυτόπτης μάρτυς (1993)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΑννίτα Δαλέζιου 1947-
Επόμενο άρθροΑλέκος Δαρόπουλος

Σχετικές αναρτήσεις

Ερρίκος Μπριόλας 1933-2018

O Ερρίκος Μπριόλας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Οκτωβρίου του 1933 και ήταν ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Η οικογένειά του ήταν...

Απόστολος Καλδάρας 1922-1990

Ο Απόστολος Καλδάρας υπήρξε από τους πρωτομάστορες του λαϊκού τραγουδιού. Άνθρωπος βαθιά λαϊκός, συναισθηματικός, αυθεντικός, γνήσιος, ταλαντούχος και δημιουργικός ως τις τελευταίες του μέρες...

Μιχάλης Νικολινάκος 1923-1994

Ο Μιχάλης Νικολινάκος γεννήθηκε στα Άλικα Λακωνίας το 1923, αλλά από μικρός εγκαταστάθηκε στον Πειραιά. Μετά το 1946, σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών και φοίτησε παράλληλα...

Τελευταίες αναρτήσεις