11.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓιώργος Δάνης 1920-1995

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Δάνης 1920-1995

Ο Γιώργος Δάνης (Γαβρηιλίδης Δανιήλ) γεννήθηκε το 1920 και πέθανε το 1995. Ήταν σύζυγος της ηθοποιού Σούλας Αθανασιάδη. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιαννούλη Σαραντίδη.

Γιώργος Δάνης: Φιλμογραφία

Χαμένα όνειρα (1961) [γείτονας/αρραβωνιαστικός]
Μια βδομάδα στον Παράδεισο (1964)
Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του (1964) [Μιλτιάδης Παρασκευόπουλος]
Σύντομο διάλειμμα (1966)[Καρής, ηθοποιός]
Πονηρός πράκτωρ καραγκιόζης (1966)
Το κανόνι και τ` αηδόνι (1968) [Ιταλός διοικητής]
Οι κυνηγοί (1977) [Βιομήχανος]
Αυτόπτης μάρτυς (1993)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Δαμασιώτης 1900-1963

Ο Γιώργος Δαμασιώτης γεννήθηκε 01 Ιανουαρίου του 1900 σε χωριό του Πηλίου και μεγάλωσε στο Βόλο. Σπούδασε κλασικό τραγούδι σε ωδείο του Παρισιού και...

Κλέαρχος Κονιτσιώτης 1926-1989

Ο Κλέαρχος Κονιτσιώτης γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1926 αλλά μεγάλωσε στην Ξάνθη. Καταγόταν από τους Ασπραγγέλους Ζαγορίου και ήταν ο πρώτος Έλληνας παραγωγός ταινιών...

Σπαρίδης Γιάννης

Ο Γιάννης Σπαρίδης (Γιάννης Σπανομαρίδης το πραγματικό του όνομα) γεννήθηκε στη Κωνσταντινούπολη στις 13 Αυγούστου  του 1898 και ήταν ένας ηθοποιός πολύ γνωστός για τον τύπο του Αρμένη που...

Τελευταίες αναρτήσεις