22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΓιώργος Δάνης 1920-1995

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Δάνης 1920-1995

- Advertisement -

Ο Γιώργος Δάνης (Γαβρηιλίδης Δανιήλ) γεννήθηκε το 1920 και πέθανε το 1995. Ήταν σύζυγος της ηθοποιού Σούλας Αθανασιάδη. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιαννούλη Σαραντίδη.

Γιώργος Δάνης: Φιλμογραφία

Χαμένα όνειρα (1961) [γείτονας/αρραβωνιαστικός]
Μια βδομάδα στον Παράδεισο (1964)
Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του (1964) [Μιλτιάδης Παρασκευόπουλος]
Σύντομο διάλειμμα (1966)[Καρής, ηθοποιός]
Πονηρός πράκτωρ καραγκιόζης (1966)
Το κανόνι και τ` αηδόνι (1968) [Ιταλός διοικητής]
Οι κυνηγοί (1977) [Βιομήχανος]
Αυτόπτης μάρτυς (1993)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -

Σχετικές αναρτήσεις

Γιάννης Ντουνιάς 1943-

Ο Γιάννης Ντουνιάς γεννήθηκε στην Κοκκινιά στις 17 Οκτωβρίου του 1943. Ξεκίνησε την καριέρα του με το τραγούδι "ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΜΠΑΙΝΕ" που ήταν ο...

Θεόδωρος Συριώτης 1935-2022

Ο Θεόδωρος Συριώτης γεννήθηκε το 1935 και ήταν απόφοιτος της Δραματικής σχολής, "Ελεύθερου Θεάτρου" Θεσσαλονίκης. Συνεργάστηκε με πολλούς θιάσους, όπως με το Ελληνικό λαϊκό...

Γιάννης Θειακός 1926-1993

Ο  Γιάννης Θειακός γεννήθηκε το 1926 στην Αθήνα.  Σπούδασε δραματική στην Αθήνα, στο Παρίσι και περισσότερο κινηματογράφο στην Ιταλία.  Ίδρυσε την "Καλλιτεχνική Σκηνή" με...

Τελευταίες αναρτήσεις