18 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΗλίας Καπετανίδης 1941-2001

Σχετικές αναρτήσεις

Ηλίας Καπετανίδης 1941-2001

Ο Ηλίας Καπετανίδης γεννήθηκε το 1941 και ήταν Έλληνας ηθοποιός που έπαιζε δεύτερους ρόλους. Αποσύρθηκε νωρίς από την υποκριτική, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.
Έφυγε από τη ζωή το 2001.

Ηλίας Καπετανίδης: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1967 Κάτι κουρασμένα παλικάρια
1968 Καπετάν φάντης μπαστούνι
1968 Ψυχραιμία Ναπολέων
1968Ο τρελλός τάχει 400
1969 Για την τιμή και για τον έρωτα
1969 Ο γίγας της Κυψέλης
1969 Καινούργια μέρα χάραξε
1969 Το φθινόπωρο μιας καρδιάς
1969 Ο τζαναμπέτης
1969 Όταν η πόλις πεθαίνη
1970 Η ταξιτζού
1970 Γυναίκες πολυτελείας
1970 Χριστινιώ: Ο θρύλος μιας αγάπης
1970 Μια ζωή χωρίς αγάπη
1970 Γύρω μας γκρεμίστηκαν όλα
1971 Αγάπησα μια πολυθρόνα
1972 The two faces of love / Πιο θερμή και από τον ήλιο
1972 Ο κύριος σταθμάρχης
1979 Άγρια οικογένεια
1985 Μάνια


Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΊκαρος Κανελλόπουλος 1920-1993
Επόμενο άρθροΚαπουτζίδης Γιώργος

Σχετικές αναρτήσεις

Καίτη Ιμπροχώρη (1943-)

Η Καίτη Ιμπροχώρη, είναι μια εκλεκτή, σοβαρή και ανήσυχη ηθοποιός που ακόμα τιμά το θέατρο με «ψαγμένες» παραστάσεις.Η Καίτη Ιμπροχώρη γεννήθηκε το 1943 στην...

Βρασιβανόπουλος Γιώργος

Έλληνας ηθοποιός, σεναριογράφος και μεταφραστής.Ο Γιώργος Βρασιβανόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1924. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από την οποία αποφοίτησε το...

Αντώνης Παπαδόπουλος 1932-1983

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος, χαρισματικός και αυτοδίδακτος κωμικός ηθοποιός, με καλοσυνάτο πρόσωπο και απίθανες γκριμάτσες, γεννήθηκε κυριολεκτικά στο θέατρο, αφού οι γονείς του είχαν τον...

Τελευταίες αναρτήσεις