11.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΗλίας Καπετανίδης 1941-2001

Σχετικές αναρτήσεις

Ηλίας Καπετανίδης 1941-2001

Ο Ηλίας Καπετανίδης γεννήθηκε το 1941 και ήταν Έλληνας ηθοποιός που έπαιζε δεύτερους ρόλους. Αποσύρθηκε νωρίς από την υποκριτική, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.
Έφυγε από τη ζωή το 2001.

Ηλίας Καπετανίδης: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1967 Κάτι κουρασμένα παλικάρια
1968 Καπετάν φάντης μπαστούνι
1968 Ψυχραιμία Ναπολέων
1968Ο τρελλός τάχει 400
1969 Για την τιμή και για τον έρωτα
1969 Ο γίγας της Κυψέλης
1969 Καινούργια μέρα χάραξε
1969 Το φθινόπωρο μιας καρδιάς
1969 Ο τζαναμπέτης
1969 Όταν η πόλις πεθαίνη
1970 Η ταξιτζού
1970 Γυναίκες πολυτελείας
1970 Χριστινιώ: Ο θρύλος μιας αγάπης
1970 Μια ζωή χωρίς αγάπη
1970 Γύρω μας γκρεμίστηκαν όλα
1971 Αγάπησα μια πολυθρόνα
1972 The two faces of love / Πιο θερμή και από τον ήλιο
1972 Ο κύριος σταθμάρχης
1979 Άγρια οικογένεια
1985 Μάνια


Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

Σχετικές αναρτήσεις

Χατζησάββας Μηνάς

Ο Μηνάς Χατζησάββας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1948 στην Αθήνα και ήταν Έλληνας ηθοποιός και σεναριογράφος.Υπήρξε απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου το...

Παπαδόπουλος Σπύρος

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών. Γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1955 στον Πειραιά.Παρουσίαζε από το 2004 ως το προσωρινό κλείσιμο...

Τηλέμαχος Εμμανουήλ 1938-

Ο Τηλέμαχος Εμμανουήλ γεννήθηκε το 1938 στη Ρόδο και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Βισμπάντεν Έσσης στη Γερμανία και στη Δραματική Σχολή, Γρηγόρη Βαφιά (1965-1966)...

Τελευταίες αναρτήσεις