22.6 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...
ΑρχικήHθοποιοίΗλίας Καπετανίδης 1941-2001

Σχετικές αναρτήσεις

Ηλίας Καπετανίδης 1941-2001

- Advertisement -

Ο Ηλίας Καπετανίδης γεννήθηκε το 1941 και ήταν Έλληνας ηθοποιός που έπαιζε δεύτερους ρόλους. Αποσύρθηκε νωρίς από την υποκριτική, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.
Έφυγε από τη ζωή το 2001.

Ηλίας Καπετανίδης: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1967 Κάτι κουρασμένα παλικάρια
1968 Καπετάν φάντης μπαστούνι
1968 Ψυχραιμία Ναπολέων
1968Ο τρελλός τάχει 400
1969 Για την τιμή και για τον έρωτα
1969 Ο γίγας της Κυψέλης
1969 Καινούργια μέρα χάραξε
1969 Το φθινόπωρο μιας καρδιάς
1969 Ο τζαναμπέτης
1969 Όταν η πόλις πεθαίνη
1970 Η ταξιτζού
1970 Γυναίκες πολυτελείας
1970 Χριστινιώ: Ο θρύλος μιας αγάπης
1970 Μια ζωή χωρίς αγάπη
1970 Γύρω μας γκρεμίστηκαν όλα
1971 Αγάπησα μια πολυθρόνα
1972 The two faces of love / Πιο θερμή και από τον ήλιο
1972 Ο κύριος σταθμάρχης
1979 Άγρια οικογένεια
1985 Μάνια


Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -

Σχετικές αναρτήσεις

Θεόδωρος Αρώνης 1903-1956

Ο Θεόδωρος Αρώνης γεννήθηκε το 1903 και μεγάλωσε στη Σεβαστούπολη της Ρωσίας.Εκεί ολοκλήρωσε και τις σπουδές του στην Εμπορική Σχολή αν και πάντα έδειχνε...

Γιάννης Χαρτοματζίδης 1948-2013

Ο Γιάννης Χαρτοματζίδης γεννήθηκε το 1948 και ήταν Έλληνας σκηνοθέτης του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου.Σκηνοθέτησε πολλές γνωστές ταινίες της δεκαετίας του 1980...

Αγγέλου Θανάσης

Ο Θανάσης Αγγέλου γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1944. Αποφοίτησε από το Σμαράγδειο και σπούδασε θέατρο στην Αθήνα στη σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη.Έλαβε μέρος...

Τελευταίες αναρτήσεις