Take a fresh look at your lifestyle.

Καπετανίδης Ηλίας

2,106

Ο Ηλίας Καπετανίδης γεννήθηκε το 1941 και αποσύρθηκε νωρίς από την υποκριτική, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.
Έφυγε από τη ζωή το 2001.

Φιλμογραφία

Μάνια (1985)
Άγρια οικογένεια (1979)
The two faces of love / Πιο θερμή και από τον ήλιο (1972) [Ρωμανίδης]
Ο κύριος σταθμάρχης (1972)
Αγάπησα μια… πολυθρόνα (1971)[φίλος Βουτσά]
Η ταξιτζού (1970) [πελάτης ταξί]
Γυναίκες πολυτελείας (1970)
Χριστινιώ: Ο θρύλος μιας αγάπης (1970) [Λουκάς]
Μια ζωή χωρίς αγάπη (1970)
Γύρω μας γκρεμίστηκαν όλα (1970)
Για την τιμή και για τον έρωτα (1969)
Ο γίγας της Κυψέλης (1969)
Καινούργια μέρα χάραξε (1969)
Το φθινόπωρο μιας καρδιάς (1969)
Ο τζαναμπέτης (1969)
Όταν η πόλις πεθαίνη (1969)
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)
Ψυχραιμία Ναπολέων (1968)
Ο τρελλός τάχει 400 (1968) [γιατρός φρενοκομείου]
Κάτι κουρασμένα παλικάρια (1967)[υπάλληλος ξενοδοχείου]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More