18 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΤζεβελέκος Σωτήρης

Σχετικές αναρτήσεις

Τζεβελέκος Σωτήρης

- Advertisement -

Ο Σωτήρης Τζεβελέκος είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.
Γεννήθηκε στις 5 Μαΐου του 1945 στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Κυριαζή Χαρατσάρη.
Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο έγινε το 1968, στο έργο του Μολιέρου “Ταρτούφος”.
Έπειτα μετακόμισε στην Αθήνα και συνεργάστηκε με πολλούς και αξιόλογους θιάσους. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο κατά τη δεκαετία του ’70. Έχει αρκετές συμμετοχές και στην τηλεόραση.
Είναι σύζυγος της ηθοποιού Έφης Θεοχάρη.
Για ένα διάστημα εργάστηκε ως ταξιτζής.

Φιλμογραφία

ΈτοςΤαινίαΡόλος
1962Η εκδίκηση του καβαλάρη
1969Ξύπνα Βασίλη
1969Ξύπνα κορόιδοΑντώνης
1969Το αφεντικό μου ήταν κορόιδοΜήτρος
1970Έμπαινε Μανωλιό(ναύτης)
1970Ένας τρελός γλεντζές(φωτογράφος)
1980Το ψώνιοΠεριβόλας

el.wikipedia.org

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ο κατήφορος 1961-1962

Η ταινία, "Ο κατήφορος" προβλήθηκε τη σαιζόν 1961-1962 και έκοψε 161.331 εισιτήρια. Ήρθε στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 92 ταινίες.-Η ταινία ήρθε πρώτη σε...

Άγγελος Μαυρόπουλος 1901-1979

Ο Άγγελος Μαυρόπουλος γεννήθηκε το 1901. Υπάρχουν πηγές που τοποθετούν τη γέννησή του στη Μικρά Ασία και τον ερχομό της ξεριζωμένης οικογένειας στην Ελλάδα...

Γιώργος Αρμένης

Ο Γιώργος Αρμένης γεννήθηκε στην Κληματιά Ιωαννίνων. Κατέβηκε στην Αθήνα τη δεκαετία του '50. Δούλεψε σε διάφορες δουλειές για να επιβιώσει.Tο '67 πέτυχε στη...

Τελευταίες αναρτήσεις