26.9 C
Athens
Κατηγορία:

Κάπιος Νίκος

Ο Νίκος Κάπιος (Νίκος Κοντογιαννάκης) γεννήθηκε στην Κρήτη το 1935 και σπούδασε στις δραματικές σχολές Ελληνικού Ωδείου και Κωστή Μιχαηλίδη. Ως μέλος του Σ.Ε.Η. ανέπτυξε συνδικαλιστική δραστηριότητα.

Φιλμογραφία
Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης (1963) [Στέλιος]
Το κανόνι και ταηδόνι (1968)
Αγάπη για πάντα (1969) [Τάκης]
Η οργή του Αδικημένου (1969)
Πληγωμένα νιάτα (1969)
Ο Στρατής παραστράτησε (1969) [Πέτρος Κροκιδάς]
Το παιδί της μαμάς (1970)
Ο αγαθιάρης και η ατσίδα (1971)
Αναζήτησις… (1972) [Σπύρος]
Ο κύριος σταθμάρχης (1972) 1922 (1978)
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
Ισόβια (1980) [ψυχίατρος]
Ξεβράκωτος Ρωμιός (1980)
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980) [δικαστικός κλητήρας]
Άγριες κότες (1981)
Πολίτες δεύτερης κατηγορίας (1981)
Το αίμα των αγαλμάτων (1981)
Θηλυκό θηριοτροφείο (1984) [Φαίδων]
Θηριοτροφείο αρρένων εναντίον θηλέων (1985) [Αριστείδης]
Ισόβια (1988) [ψυχίατρος]
Αύριο θαναι αργά (2002) [φύλακας]
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΚανελλόπουλος Ίκαρος
Επόμενο άρθροΚαπουτζίδης Γιώργος

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα