5.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΚάπιος Νίκος

Σχετικές αναρτήσεις

Κάπιος Νίκος

Ο Νίκος Κάπιος (Νίκος Κοντογιαννάκης) γεννήθηκε στην Κρήτη το 1935 και σπούδασε στις δραματικές σχολές Ελληνικού Ωδείου και Κωστή Μιχαηλίδη. Ως μέλος του Σ.Ε.Η. ανέπτυξε συνδικαλιστική δραστηριότητα.

Φιλμογραφία
Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης (1963) [Στέλιος]
Το κανόνι και ταηδόνι (1968)
Αγάπη για πάντα (1969) [Τάκης]
Η οργή του Αδικημένου (1969)
Πληγωμένα νιάτα (1969)
Ο Στρατής παραστράτησε (1969) [Πέτρος Κροκιδάς]
Το παιδί της μαμάς (1970)
Ο αγαθιάρης και η ατσίδα (1971)
Αναζήτησις… (1972) [Σπύρος]
Ο κύριος σταθμάρχης (1972) 1922 (1978)
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
Ισόβια (1980) [ψυχίατρος]
Ξεβράκωτος Ρωμιός (1980)
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980) [δικαστικός κλητήρας]
Άγριες κότες (1981)
Πολίτες δεύτερης κατηγορίας (1981)
Το αίμα των αγαλμάτων (1981)
Θηλυκό θηριοτροφείο (1984) [Φαίδων]
Θηριοτροφείο αρρένων εναντίον θηλέων (1985) [Αριστείδης]
Ισόβια (1988) [ψυχίατρος]
Αύριο θαναι αργά (2002) [φύλακας]
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

Σχετικές αναρτήσεις

Καλογερόπουλος Νίκος

Ο Νίκος Καλογερόπουλος (1952 - ) είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ποιητής και τραγουδοποιός.Είναι περισσότερο γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο, στη βραβευμένη ταινία...

Γραμμένος Άγγελος

Ο Άγγελος Γραμμένος είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.Γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1951 (άλλη πηγή αναφέρει το 1958) στην...

Θεοφιλοπούλου Ελένη

Η Ελένη Θεοφιλοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1937 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη.Έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό ως η αγαπημένη «δασκάλα»...

Τελευταίες αναρτήσεις