22.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΚάπιος Νίκος

Σχετικές αναρτήσεις

Κάπιος Νίκος

Ο Νίκος Κάπιος (Νίκος Κοντογιαννάκης) γεννήθηκε στην Κρήτη το 1935 και σπούδασε στις δραματικές σχολές Ελληνικού Ωδείου και Κωστή Μιχαηλίδη. Ως μέλος του Σ.Ε.Η. ανέπτυξε συνδικαλιστική δραστηριότητα.

Φιλμογραφία
Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης (1963) [Στέλιος]
Το κανόνι και ταηδόνι (1968)
Αγάπη για πάντα (1969) [Τάκης]
Η οργή του Αδικημένου (1969)
Πληγωμένα νιάτα (1969)
Ο Στρατής παραστράτησε (1969) [Πέτρος Κροκιδάς]
Το παιδί της μαμάς (1970)
Ο αγαθιάρης και η ατσίδα (1971)
Αναζήτησις… (1972) [Σπύρος]
Ο κύριος σταθμάρχης (1972) 1922 (1978)
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
Ισόβια (1980) [ψυχίατρος]
Ξεβράκωτος Ρωμιός (1980)
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980) [δικαστικός κλητήρας]
Άγριες κότες (1981)
Πολίτες δεύτερης κατηγορίας (1981)
Το αίμα των αγαλμάτων (1981)
Θηλυκό θηριοτροφείο (1984) [Φαίδων]
Θηριοτροφείο αρρένων εναντίον θηλέων (1985) [Αριστείδης]
Ισόβια (1988) [ψυχίατρος]
Αύριο θαναι αργά (2002) [φύλακας]
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

Σχετικές αναρτήσεις

Παπουτσάκη Κατερίνα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 1979 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Κατάγεται απο τη Σητεία της Κρήτης.Σπούδασε στη δραματική σχολή «Ίασμος» του Βασίλη...

Μοντέρνα Σταχτοπούτα 1964-1965

Η ταινία, "Μοντέρνα Σταχτοπούτα" προβλήθηκε τη σαιζόν 1964-1965 και έκοψε 446.691 εισιτήρια. Ήρθε στην 5η θέση σε 93 ταινίες. -Πρόκειται για την 24η ταινία που...

Τα νησιά του Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 17ο

Ύψωμα 33 Στα λίγο περισσότερα από τα 30 λεπτά που διαρκεί, το «Υψωμα 33» του Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου κλείνει μέσα του κάθε πτυχή του τι σημαίνει...

Τελευταίες αναρτήσεις