19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΚάπιος Νίκος

Σχετικές αναρτήσεις

Κάπιος Νίκος

- Advertisement -

Ο Νίκος Κάπιος (Νίκος Κοντογιαννάκης) γεννήθηκε στην Κρήτη το 1935 και σπούδασε στις δραματικές σχολές Ελληνικού Ωδείου και Κωστή Μιχαηλίδη. Ως μέλος του Σ.Ε.Η. ανέπτυξε συνδικαλιστική δραστηριότητα.

Φιλμογραφία
Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης (1963) [Στέλιος]
Το κανόνι και ταηδόνι (1968)
Αγάπη για πάντα (1969) [Τάκης]
Η οργή του Αδικημένου (1969)
Πληγωμένα νιάτα (1969)
Ο Στρατής παραστράτησε (1969) [Πέτρος Κροκιδάς]
Το παιδί της μαμάς (1970)
Ο αγαθιάρης και η ατσίδα (1971)
Αναζήτησις… (1972) [Σπύρος]
Ο κύριος σταθμάρχης (1972) 1922 (1978)
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
Ισόβια (1980) [ψυχίατρος]
Ξεβράκωτος Ρωμιός (1980)
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980) [δικαστικός κλητήρας]
Άγριες κότες (1981)
Πολίτες δεύτερης κατηγορίας (1981)
Το αίμα των αγαλμάτων (1981)
Θηλυκό θηριοτροφείο (1984) [Φαίδων]
Θηριοτροφείο αρρένων εναντίον θηλέων (1985) [Αριστείδης]
Ισόβια (1988) [ψυχίατρος]
Αύριο θαναι αργά (2002) [φύλακας]
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

Σχετικές αναρτήσεις

Χριστόφορος Παπακαλιάτης 1975-

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 1975.Είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας.Άρχισε να παίζει στην τηλεόραση από τα 16 του χρόνια.Ο Χριστόφορος...

Γιώργος Γαβριηλίδης 1908-1982

Ο Γιώργος Γαβριηλίδης γεννήθηκε το 1908. Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου, έγινε από τους πιο σημαντικούς δευτερο-ρολίστες σε αγαπημένες ελληνικές ταινίες.Γεννήθηκε...

Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του 1964-1965

Η ταινία, "Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του" προβλήθηκε την σαιζόν 1964-1965 και έκοψε 143.059 εισιτήρια. Ήρθε στην 42η θέση σε 93 ταινίες.Περίληψη της...

Τελευταίες αναρτήσεις