15.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΠίτσα Καπιτσινέα 1938-2018

Σχετικές αναρτήσεις

Πίτσα Καπιτσινέα 1938-2018

Η Πίτσα Καπιτσινέα ήταν σύζυγός του ηθοποιού, Γκίκα Μπινιάρη.
Από το 1949 εως το 1982,έλαβε μέρος σε 80 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.
Έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2018 σε ηλικία 80 ετών, χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι.
Οι φίλοι και συγγενείς επέλεξαν να μη γνωστοποιήσουν την είδηση του θανάτου της που αποκαλύφθηκε επτά μήνες μετά.

Πίτσα Καπιτσινέα: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1962Ηλέκτρα 
1965Το Λάθος 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1975|1975Η Θέμις έχει κέφια ΕΙΡΤ
1976|1976Ορκίζομαι να είπω την αλήθεια: Άτιμη τύχη ΕΡΤ 
1980|1980Μεθυσμένη πολιτεία ΕΡΤ
1983|1983Οι Ιερόσυλοι ΕΡΤ2
1986|1986Η Βεντέτα ΕΡΤ2
ΈτοςΤίτλος παράστασης
1954Ιππόλυτος 
1955Άμλετ 
1955Οιδίπους Τύραννος 
1956Η 7η Ημέρα της Δημιουργίας
1960Ηρακλής Μαινόμενος 
1962Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα 
1968Επτά επί Θήβας 
1969Βάκχαι 
1969Λυσιστράτη 
1980Λυσιστράτη 
1983Δόνα Ροζίτα 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες

Σχετικές αναρτήσεις

Γιάννης Αλεξανδρίδης 1933-

Ο Γιάννης Αλεξανδρίδης γεννήθηκε το 1933. Έλαβε μέρος σε 100 ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Ενσάρκωσε πάρα πολλές φορές τον κατώτερο αστυνομικό. Γιάννης Αλεξανδρίδης: Φιλμογραφία 1960-19691970-19791980-1989 ΈτοςΤίτλος ταινίας1961Το...

Μίρκα Καλατζοπούλου 1945-

Η Μίρκα Καλατζοπούλου ή Καλαντζοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 05 Σεπτεμβρίου του 1945 (άλλη πηγή αναφέρει το 1947) και από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε...

Μπέτυ Βαλάση 1937-

Η Μπέτυ Βαλάση γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1937 και έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά, «Λωξάνδρα». Ο μεγάλος αδελφός του πατέρα της...

Τελευταίες αναρτήσεις