3.2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΠίτσα Καπιτσινέα 1938-2018

Σχετικές αναρτήσεις

Πίτσα Καπιτσινέα 1938-2018

Η Πίτσα Καπιτσινέα ήταν σύζυγός του ηθοποιού, Γκίκα Μπινιάρη.
Από το 1949 εως το 1982,έλαβε μέρος σε 80 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.
Έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2018 σε ηλικία 80 ετών, χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι.
Οι φίλοι και συγγενείς επέλεξαν να μη γνωστοποιήσουν την είδηση του θανάτου της που αποκαλύφθηκε επτά μήνες μετά.

Πίτσα Καπιτσινέα: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1962Ηλέκτρα 
1965Το Λάθος 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1975|1975Η Θέμις έχει κέφια ΕΙΡΤ
1976|1976Ορκίζομαι να είπω την αλήθεια: Άτιμη τύχη ΕΡΤ 
1980|1980Μεθυσμένη πολιτεία ΕΡΤ
1983|1983Οι Ιερόσυλοι ΕΡΤ2
1986|1986Η Βεντέτα ΕΡΤ2
ΈτοςΤίτλος παράστασης
1954Ιππόλυτος 
1955Άμλετ 
1955Οιδίπους Τύραννος 
1956Η 7η Ημέρα της Δημιουργίας
1960Ηρακλής Μαινόμενος 
1962Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα 
1968Επτά επί Θήβας 
1969Βάκχαι 
1969Λυσιστράτη 
1980Λυσιστράτη 
1983Δόνα Ροζίτα 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες

Σχετικές αναρτήσεις

Σοφία Βερώνη 1910-2008

Η Σοφία Βερώνη ήταν μια φινετσάτη θεατρίνα του ελληνικού μουσικού θεάτρου, μια από εκείνες τις εκλεκτές κυρίες που στόλισαν τις σκηνές της επιθεώρησης και...

Γαϊτάνου Τιτίκα

Τίνα ή Τιτίκα ή Τατιάνα ΓαϊτάνουΦιλμογραφία Εσκότωσα για το παιδί μου (1962) Τσιγγάνικο αίμα (1956) Καραγκούνα (1961) Το δράμα μιας αμαρτωλής (1961) Ερωτικά σκάνδαλα (1959) Οι καβγατζήδες...

Κωνσταντά Τέτα

Η Τέτα Κωνσταντά, κατά κόσμον Ελισσάβετ Κωνσταντοπούλου, γεννήθηκε στην Αθήνα. Η μητέρα της εργαζόταν ως ταξιθέτρια σε θέατρα, όπου εμφανίζονταν σπουδαίοι πρωταγωνιστές. Έτσι, το νεαρό τότε...

Τελευταίες αναρτήσεις