22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΠίτσα Καπιτσινέα 1938-2018

Σχετικές αναρτήσεις

Πίτσα Καπιτσινέα 1938-2018

- Advertisement -

Η Πίτσα Καπιτσινέα ήταν σύζυγός του ηθοποιού, Γκίκα Μπινιάρη. Από το 1949 εως το 1982, έλαβε μέρος σε 80 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.

Έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2018 σε ηλικία 80 ετών, χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι.
Οι φίλοι και συγγενείς επέλεξαν να μη γνωστοποιήσουν την είδηση του θανάτου της που αποκαλύφθηκε επτά μήνες μετά.

Πίτσα Καπιτσινέα: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1962Ηλέκτρα 
1965Το Λάθος 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1975|1975Η Θέμις έχει κέφια ΕΙΡΤ
1976|1976Ορκίζομαι να είπω την αλήθεια: Άτιμη τύχη ΕΡΤ 
1980|1980Μεθυσμένη πολιτεία ΕΡΤ
1983|1983Οι Ιερόσυλοι ΕΡΤ2
1986|1986Η Βεντέτα ΕΡΤ2
ΈτοςΤίτλος παράστασης
1954Ιππόλυτος 
1955Άμλετ 
1955Οιδίπους Τύραννος 
1956Η 7η Ημέρα της Δημιουργίας
1960Ηρακλής Μαινόμενος 
1962Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα 
1968Επτά επί Θήβας 
1969Βάκχαι 
1969Λυσιστράτη 
1980Λυσιστράτη 
1983Δόνα Ροζίτα 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες

- Advertisement -

Σχετικές αναρτήσεις

Σκούρα Δάφνη

Η Δάφνη Σκούρα γεννήθηκε στις 5 ή 7 Νοεμβρίου 1928 στην Αθήνα και μεγάλωσε στις ανατολικές συνοικίες της Αθήνας (Παγκράτι, Βύρωνα, Υμηττό), με μια...

Λαλοπούλου Μαίρη

Η ηθοποιός Μαίρη Λαλοπούλου είχε μια αξιόλογη καριέρα στο θέατρο και τον κινηματογράφο.Είναι γνωστή στο κοινό από τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε, με πιο...

Καλέση Ισμήνη

Η Ισμήνη Καλέση (Ισμήνη Καλεσοπούλου) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957.Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Δραματική Σχολή Αθηνών...

Τελευταίες αναρτήσεις