Κώστας Χατζηχρήστος: Οι τελευταίες φωτογραφίες του πριν φύγει από τη ζωή

Κώστας Χατζηχρήστος
Advertisement

Ο μεγάλος κωμικός του Ελληνικού κινηματογράφου Κώστας Χατζηχρήστος, έφυγε από τη ζωή στις 03 Οκτωβρίου του 2001, χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Advertisement

Για μεγάλο χρονικό διάστημα μπαινόβγαινε στο Ιατρικό Κέντρο, αφού η υγεία του είχε κλονιστεί. Κυρίως όμως κλονίστηκε, όταν έχασε το θέατρό του από την τότε εξαρχία του Παναγίου Τάφου, όπου ανήκει το κτήριο.

xatzixristos 2
Ο Κώστας Χατζηχρήστος έχοντας στο πλευρό του τον μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου και τη σύζυγό του Βούλα!

Οι λογαριασμοί για τον μεγάλο μας κωμικό ήταν θηλιά στο λαιμό του και καθημερινά πάλευε να αντιμετωπίσει τις οικονομικές δυσχέρειες.

Στο πλευρό ένας εκ των οποίων του στάθηκε ως αδερφός και πατέρας, ήταν ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης, Βαγγέλης Παπαθανασίου ο οποίος του είχε παραχωρήσει εντελώς δωρεάν διαμέρισμα στο Παγκράτι για να μένει.

Λίγες εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή ο “Ζήκος” μας, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου είχε παραθέσει γεύμα προς τιμήν του και είχε μιλήσει με τα κολακευτικότερα λόγια για τον δικό του Χατζηχρήστο παρουσία πολλών και μεγάλων συναδέλφων του, οι οποίοι ζούσαν τότε.

xatzixristos 1
Χαιρετώντας την Δέσπω Διαμαντίδου στην τελευταία δημόσια εμφάνιση που έκαναν και οι δύο. Λίγες ημέρες μετά ο Κώστας Χατζηχρήστος, έφυγε από τη ζωή!

Ανάμεσά τους και η Δέσπω Δαιαμαντίδου που διακρίνεται σε μια από τις δύο αποκλειστικές φωτογραφίες. Ήδη ο μεγάλος ηθοποιός ήταν στην τελευταία φάση πριν φύγει από τη ζωή!

Πηγή άρθρου: respectnews.gr

Προηγούμενο άρθροΑλίκη – Τζένη: Μαζί σε μια σπάνια φωτογραφία
Επόμενο άρθροΚώστας Χατζηχρήστος: Πήραν μια φακή στον ώμο και φύγαν στον κατήφορο