12.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΜαίρη Γιαμαρέλου

Σχετικές αναρτήσεις

Μαίρη Γιαμαρέλου

- Advertisement -

Η Μαίρη Γιαμαρέλου είναι πολυτάλαντη και πανέμορφη σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε στην Αθήνα πιθανότατα στις 3 Νοεμβρίου 1949 . Μεγαλύτερή της αδελφή είναι η Πόπη Μαρέλλι-Γιαμαρέλλου.

Μαίρη Γιαμαρέλου: Φιλμογραφία

Ένας ντελικανής (1963) [δημαρχοπούλα]
Κορίτσια για φίλημα (1965)
Ραντεβού στον αέρα (1965)
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[καλεσμένη στη πισίνα]
Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966)[υπηρέτρια]
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966)[εργάτρια/χορεύτρια]
Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966)
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1966)
Βίβα Ρένα (1967)
Τα δολλάρια της Ασπασίας (1967)
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)
Θα τα κάψω τα λεφτά μου (1968)[Νίτσα]
Κακός, ψυχρός κι ανάποδος (1969)
Ο φακίρης Σταμάτης Κόκκορας (1969)
Αγάπησα μιαν άγνωστη (1970)
Εφοπλιστής με το ζόρι (1971)
Ο καμαριέρης της μπουζουξούς (1971)

Ως ΜΑΙΡΗ ΜΑΡΕΛΗ συμμετείχε σε δυο ταινίες:
Ο παραγιός μου ο ραλίστας (1971)
Ο πρίγκηπας της αγοράς (1972)
………..Επίσης εμφανίστηκε στο σίριαλ της ΕΡΤ ”Οι έμποροι των εθνών” το 1973.

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -

Σχετικές αναρτήσεις

Μπέμπα Δόξα 1919-2000

Η Μπέμπα Δόξα (Αγγελική Αγγελοπούλου), ήταν αυτοδίδακτη Πειραιώτισσα «σουμπρέτα», γεννήθηκε το 1919 και πέθανε στις 10 Οκτωβρίου 2000.Ήταν κόρη ηθοποιών και πήρε το βάπτισμα...

Τούλα Σταθοπούλου 1932-2006

Η Τούλα Σταθοπούλου γεννήθηκε το 1932  και ήταν Ελληνίδα ηθοποιός.Στον κινηματογράφο, πρωτοεμφανίστηκε στην ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου «Αναπαράσταση», το 1970, σε ηλικία 38 ετών.Για το...

Αγάπη και αίμα 1968-1969

Η ταινία, "Αγάπη και αίμα" προβλήθηκε τη σαιζόν 1968-1969 και έκοψε 381.554 εισιτήρια. Ήρθε στην 12η θέση σε 99 ταινίες. Πρόκειται για μια ακόμα...

Τελευταίες αναρτήσεις