Ελληνικός Κινηματογράφος Γιαμαρέλου Μαίρη
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΓεωργίτσης Φαίδων
Επόμενο άρθροΓιαννακοπούλου Μαρία

Γιαμαρέλου Μαίρη

Η Μαίρη Γιαμαρέλου είναι πολυτάλαντη και πανέμορφη σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε στην Αθήνα πιθανότατα) στις 3 Νοεμβρίου 1949 .
Μεγαλύτερή της αδελφή είναι η Πόπη Μαρέλλι-Γιαμαρέλλου.
Φιλμογραφία
Ένας ντελικανής (1963) [δημαρχοπούλα]
Κορίτσια για φίλημα (1965)
Ραντεβού στον αέρα (1965)
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[καλεσμένη στη πισίνα]
Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966)[υπηρέτρια]
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966)[εργάτρια/χορεύτρια]
Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966)
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1966)
Βίβα Ρένα (1967)
Τα δολλάρια της Ασπασίας (1967)
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)
Θα τα κάψω τα λεφτά μου (1968)[Νίτσα]
Κακός, ψυχρός κι ανάποδος (1969)
Ο φακίρης Σταμάτης Κόκκορας (1969)
Αγάπησα μιαν άγνωστη (1970)
Εφοπλιστής με το ζόρι (1971)
Ο καμαριέρης της μπουζουξούς (1971)

Ως ΜΑΙΡΗ ΜΑΡΕΛΗ συμμετείχε σε δυο ταινίες:
Ο παραγιός μου ο ραλίστας (1971)
Ο πρίγκηπας της αγοράς (1972)
………..Επίσης εμφανίστηκε στο σίριαλ της ΕΡΤ ”Οι έμποροι των εθνών” το 1973.

Similar Articles

Αρθρα

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 628ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 628ο

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 629ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 629ο

Γιώτα Λύδια

Η Γιώτα Λύδια (το πραγματικό της όνομα είναι Παναγιώτα Μανταράκη) γεννήθηκε το 1934 στη Νέα Ιωνία και είναι μία από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες...