28.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΜαίρη Γιαμαρέλου

Σχετικές αναρτήσεις

Μαίρη Γιαμαρέλου

Η Μαίρη Γιαμαρέλου είναι πολυτάλαντη και πανέμορφη σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε στην Αθήνα πιθανότατα στις 3 Νοεμβρίου 1949 . Μεγαλύτερή της αδελφή είναι η Πόπη Μαρέλλι-Γιαμαρέλλου.

Μαίρη Γιαμαρέλου: Φιλμογραφία

Ένας ντελικανής (1963) [δημαρχοπούλα]
Κορίτσια για φίλημα (1965)
Ραντεβού στον αέρα (1965)
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[καλεσμένη στη πισίνα]
Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966)[υπηρέτρια]
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966)[εργάτρια/χορεύτρια]
Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966)
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1966)
Βίβα Ρένα (1967)
Τα δολλάρια της Ασπασίας (1967)
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)
Θα τα κάψω τα λεφτά μου (1968)[Νίτσα]
Κακός, ψυχρός κι ανάποδος (1969)
Ο φακίρης Σταμάτης Κόκκορας (1969)
Αγάπησα μιαν άγνωστη (1970)
Εφοπλιστής με το ζόρι (1971)
Ο καμαριέρης της μπουζουξούς (1971)

Ως ΜΑΙΡΗ ΜΑΡΕΛΗ συμμετείχε σε δυο ταινίες:
Ο παραγιός μου ο ραλίστας (1971)
Ο πρίγκηπας της αγοράς (1972)
………..Επίσης εμφανίστηκε στο σίριαλ της ΕΡΤ ”Οι έμποροι των εθνών” το 1973.

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΦαίδων Γεωργίτσης 1939-2019
Επόμενο άρθροΓιαννακοπούλου Μαρία

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Γκουζούλης 1916-1971

Ο Νίκος Γκουζούλης γεννήθηκε το 1916. Παρόλο που αναφέρεται ως μέλος του ΣΕΗ από το 1937, δεν είναι γνωστή η δραστηριότητά του παρά μόνο...

Βάσω Μανωλίδου 1910-2004

Η Βάσω Μανωλίδου γεννήθηκε στις στις 21 Αυγούστου του 1910 στην οδό Μνησικλέους στην Πλάκα. Πατέρας της ήταν ο Παναγιώτης Μανωλίδης από τον Βελβεντό Πιερίων,...

Έξοδος κινδύνου

Περίληψη: Μια δυναμική νεαρή αστυνομικίνα, η Νταίζη Αλεξίου, επιδεικνύει αξιοθαύμαστη γενναιότητα στην αντιμετώπιση μιας ληστείας και γι' αυτό παρασημοφορείται και προάγεται σε υπαστυνόμο. Όμως,...

Τελευταίες αναρτήσεις