16.1 C
Athens
Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΠόπη Γιαμαρέλου 1948-

Σχετικές αναρτήσεις

Πόπη Γιαμαρέλου 1948-

- Advertisement -

Η Πόπη Γιαμαρέλου (Γιαμαρέλλου) ήταν πολυτάλαντη και πανέμορφη σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Οκτωβρίου 1948-πιθανότατα. Το 1963 που ξεκίνησε τη καριέρα της, εμφανιζόταν ως Πόπη Γιαμαρέλλου και από το 1970 ως Πόπη Μαρέλλι ή Μαρέλλη. Μικρότερή της αδελφή, είναι η Μαίρη Γιαμαρέλλου (Μαρέλη).

Πόπη Γιαμαρέλο: Φιλμογραφία

Ένας ντελικανής (1963) [δημαρχοπούλα]
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[ερμηνεύει το τραγούδι ”Τον χειμώνα δεν τον θέλω”στην πισίνα]
Και οι 14 ήταν υπέροχοι (1965)[χορεύτρια]
Κορίτσια για φίλημα (1965)[χορεύτρια]
Ραντεβού στον αέρα (1965)[με τους ξένους που τους μαθαίνει ελληνικούς χορούς η Βλαχοπούλου]
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1966)[μέλος συγκροτήματος Λάσκαρη]
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966)[εργάτρια/χορεύτρια]
Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966)[υπηρέτρια]
Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966)[χορεύτρια]
Βίβα Ρένα (1967)[χορεύτρια]
Τα δολλάρια της Ασπασίας (1967)[γειτόνισσα και fun της Βούρτση]
Γυμνοί στο δρόμο (1969)[γειτόνισσα Κούρκουλου]
Ως Πόπη Μαρέλλι
Μια τρελλή… τρελλή… σαραντάρα (1970)[Τούλα]
Ο ξεροκέφαλος (1970)
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971)[εργαζόμενη στη Βλαχοπούλου]
Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήση (1971)]αρτίστα]
Εφοπλιστής με το ζόρι (1971)[Μαργαρίτα]
Ο καμαριέρης της μπουζουξούς (1971)
Λυσιστράτη (1972)
Τα παιδιά της πιάτσας (1979)
Γεύση από Ελλάδα (1980)[δημοσιογράφος ΕΡΤ]

………..Επίσης εμφανίστηκε στο σίριαλ της ΕΡΤ ”Οι έμποροι των εθνών” το 1973.

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Άντα Βαρθολομαίου

Η Άντα Βαρθολομαίου πρωταγωνίστρια soft ερωτικών ταινιών της δεκαετίας του ‘70.Έπαιξε στο πλευρό πολλών γνωστών ηθοποιών όπως ο Αντρέας Μπάρκουλης (Σπίτι στους βράχους -...

Μια φορά θυμάμαι την Αρλέτα

Η Αρλέτα, κατά κόσμον Αργυρώ – Νικολέτα Τσάπρα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, αφήνοντας μια τεράστια παρακαταθήκη στον νεότερο ελληνικό πολιτισμό.Γεννημένη...

Καίτη Ιμπροχώρη 1943-

Η Καίτη Ιμπροχώρη, είναι μια εκλεκτή, σοβαρή και ανήσυχη ηθοποιός που ακόμα τιμά το θέατρο με «ψαγμένες» παραστάσεις.Η Καίτη Ιμπροχώρη γεννήθηκε το 1943 στην...

Τελευταίες αναρτήσεις