22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΝατάσα Αποστόλου 1938-

Σχετικές αναρτήσεις

Νατάσα Αποστόλου 1938-

- Advertisement -

Η Νατάσα Αποστόλου γεννήθηκε το 1938 στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Λυκούργου Σταυράκου το 1964. Αδελφή της ηθοποιού Ζέτας Αποστόλου.

Νατάσα Αποστόλου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1961Ο παλληκαράς 
1961Τα Τέσσερα Αδέλφια 
1964Η δική σου μοίρα με σέρνει 
1965Καημοί στη φτωχογειτονιά 
1966Κούνια που σε κούναγε 
1966Μην αδικήσεις ορφανή 
1966Ούτε μιλάει ούτε λαλάει 
1966Προξενήτρα πράκτωρ 017
1966Το κορίτσι με τα βουρκωμένα μάτια 
1967Από λαχτάρα σε λαχτάρα 
1967Η χαρτορίχτρα 
1967Του χωρισμού το τραίνο 
1967Ψωμί για έναν δραπέτη 
1968Περιφρονημένη αγάπη 
1971Η Μεγάλη Στιγμή του ’21: Παπαφλέσσας

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Βαλαβανίδης Χρήστος

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης γεννήθηκε στις 21 Μαΐου  του 1944 και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1973. Συνεργάστηκε με πολλούς ιδιωτικούς θιάσους...

Ζέτα Αποστόλου

Η Ζέτα Αποστόλου γεννήθηκε στο χωριό Αθανάσιος Διάκος της Φωκίδας. Ήταν αδερφή του ηθοποιού Νατάσας Αποστόλου.Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Λυκούργου Σταυράκου. Ίσως η...

Τάκης Γαλανός 1910-1961

Ο Τάκης Γαλανός γεννήθηκε στο Βόλο το 1910 και σπούδασε υποκριτική στο Παρίσι.Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1934 και πρωτοεμφανίστηκε με τον θίασο Αλίκης-Κώστα Μουσούρη στο...

Τελευταίες αναρτήσεις