13.2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΝατάσα Αποστόλου 1938-

Σχετικές αναρτήσεις

Νατάσα Αποστόλου 1938-

Η Νατάσα Αποστόλου γεννήθηκε το 1938 στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Λυκούργου Σταυράκου το 1964. Αδελφή της ηθοποιού Ζέτας Αποστόλου.

Νατάσα Αποστόλου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1961Ο παλληκαράς 
1961Τα Τέσσερα Αδέλφια 
1964Η δική σου μοίρα με σέρνει 
1965Καημοί στη φτωχογειτονιά 
1966Κούνια που σε κούναγε 
1966Μην αδικήσεις ορφανή 
1966Ούτε μιλάει ούτε λαλάει 
1966Προξενήτρα πράκτωρ 017
1966Το κορίτσι με τα βουρκωμένα μάτια 
1967Από λαχτάρα σε λαχτάρα 
1967Η χαρτορίχτρα 
1967Του χωρισμού το τραίνο 
1967Ψωμί για έναν δραπέτη 
1968Περιφρονημένη αγάπη 
1971Η Μεγάλη Στιγμή του ’21: Παπαφλέσσας

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Μαίρη Εγιπίδου 1930-

Η Μαίρη Εγιπίδου γεννήθηκε το 1930 στο Μαρούσι και σπούδασε στη "Σχολή Θεάτρου" του Σ. Καραντινού. Πρωτοεμφανίστηκε το 1952 με τον Αλέξη Δαμιανό και στη...

Ανδρονίδης Βασίλης

Σημαντικός καλλιτέχνης, παθιασμένος με την υποκριτική τέχνη, αλλά και ευγενικός άνθρωπος με αριστοκρατικό παρουσιαστικό, ο Βάσος Ανδρονίδης διέπρεψε, για σαράντα και πλέον χρόνια, στο...

Οι αδίστακτοι

Περίληψη: Ο Στάθης Κούγιας έχει μόλις αποφυλακιστεί και έχει αναλάβει πάλι την αρχηγία της συμμορίας. Αυτή τη φορά όμως την οργανώνει σε διαφορετική βάση....

Τελευταίες αναρτήσεις