18 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΝατάσα Αποστόλου 1938-

Σχετικές αναρτήσεις

Νατάσα Αποστόλου 1938-

Η Νατάσα Αποστόλου γεννήθηκε το 1938 στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Λυκούργου Σταυράκου το 1964. Αδελφή της ηθοποιού Ζέτας Αποστόλου.

Νατάσα Αποστόλου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1961Ο παλληκαράς 
1961Τα Τέσσερα Αδέλφια 
1964Η δική σου μοίρα με σέρνει 
1965Καημοί στη φτωχογειτονιά 
1966Κούνια που σε κούναγε 
1966Μην αδικήσεις ορφανή 
1966Ούτε μιλάει ούτε λαλάει 
1966Προξενήτρα πράκτωρ 017
1966Το κορίτσι με τα βουρκωμένα μάτια 
1967Από λαχτάρα σε λαχτάρα 
1967Η χαρτορίχτρα 
1967Του χωρισμού το τραίνο 
1967Ψωμί για έναν δραπέτη 
1968Περιφρονημένη αγάπη 
1971Η Μεγάλη Στιγμή του ’21: Παπαφλέσσας

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες

Προηγούμενο άρθροΑξιώτης Σάββας
Επόμενο άρθροΜπέτυ Αρβανίτη 1939-

Σχετικές αναρτήσεις

Φριντζήλα Μάρθα

Η Μάρθα Φριντζήλα είναι Ελληνίδα καλλιτέχνις. Γεννήθηκε στην Ελευσίνα στις 7 Απριλίου 1972. Εκτός από τραγουδίστρια είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης.
Διετέλεσε επίσης καθηγήτρια υποκριτικής στη...

Οικονομίδης Γιώργος

Ταλαντούχος, εύστροφος, μορφωμένος και δραστήριος, ο Γιώργος Οικονομίδης, έγραψε στίχους που άφησαν εποχή, ερμήνευσε τραγούδια που έγιναν επιτυχίες, έγραψε σενάρια και θεατρικά έργα, απέδειξε...

Καρύδης Ντίνος

Ο Ντίνος Καρύδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938. Αριστούχος της Δραματικής Σχολής Αθηνών, πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο με τον πρωτοποριακό θίασο της ΔΩΔΕΚΑΤΗΣ ΑΥΛΑΙΑΣ στο...

Τελευταίες αναρτήσεις