Ελληνικός Κινηματογράφος Γεωργίου Ντέπυ
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΓερασιμίδου Ελένη
Επόμενο άρθροΓεωργούλη Αλίκη

Τυχαία Αρθρα

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος γεννήθηκε στο Κέδρος της Καρδίτσας στις 15 Ιανουαρίου του 1962 και είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αποτέλεσε...

Χάρρυ Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν γεννήθηκε στη Καλαμαριά, στις 7 Μαΐου 1940 και το πραγματικό του όνομα ήταν, Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Ήταν Έλληνας κωμικός και σατιρικός ηθοποιός,...

Γεωργίου Ντέπυ

Η Ντέπυ Γεωργίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1938 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Μακεδονικού Ωδείου.
Ίδρυσε για λογαριασμό του δήμου Καλλιθέας Παιδικό Θέατρο Νέων, που λειτούργησε έξι χρόνια.

Ανέπτυξε συγγραφική, σκηνοθετική και οργανωτική δραστηριότητα, παρουσιάζοντας διάφορα έργα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας και σε πολλούς δήμους της Αττικής.

Στη συνέχεια συγκρότησε δικό της παιδικό θίασο και επί δύο χρόνια έδινε παραστάσεις, πάντα στην Καλλιθέα.

Τα τελαυταία χρόνια χρησιμοποιούσε το ‘ονομα του συζύγου της Ντέπη Κωνσταντά.

Πέθανε στις 3 Μαίου 2014.

Φιλμογραφία
Αν ήμουν πλούσιος 1972 [Μέλπω]
Πως καταντήσαμε Σωτήρη 1972 [Μαριγώ]
Καυτά…ψυχρά και ανάποδα 1971 Σούζυ
Ο καουμπόϊ του Μεταξουργείου 1971
Ο παραγιός μου ο ραλίστας 1971
Μια νταντά και τέζα όλοι 1971
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος 1970
Για ένα ταγάρι δολάρια 1969
Ζητούνται γαμπροί με προίκα 1970
Ζωή γεμάτη πόνο 1964
Καυτά ψυχρά κι ανάποδα 1971
Μια νταντά και τέζα όλοι 1971
Ο άνθρωπος λαχείο 1979
Ο καουμπόη του Μεταξουργείου 1971
Ο παραγιός μου ο ραλίστας 1971
Πάρε κόσμε (1967)
Περάστε την 1η του μηνός 1965
Η Εύα δεν…αμάρτησε 1965
Ζωή γεμάτη πόνο 1964
Αυτό το κάτι άλλο! 1963
Τύφλα νάχη ο Μάρλον Μπράντο 1963

Similar Articles

Αρθρα

Στράτος Διονυσίου

Ο Στράτος Διονυσίου ήταν λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης και τραγουδοποιός που έλαμψε στις πίστες και τη δισκογραφία. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές του λαϊκού...

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 627ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 627ο

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 653ο

Τις ερωτήσεις επιμελήθηκε o δημοσιογράφος, Χρήστος Κωνσταντίνου.Facebook: Xristos KonstantinouInstagram: xristoskp Για περισσότερα κουίζ πατήστε εδώ. Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 653ο