23.1 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΝτέπυ Γεωργίου 1938-2014

Σχετικές αναρτήσεις

Ντέπυ Γεωργίου 1938-2014

- Advertisement -

Η Ντέπυ Γεωργίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1938 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Μακεδονικού Ωδείου.
Ίδρυσε για λογαριασμό του δήμου Καλλιθέας Παιδικό Θέατρο Νέων, που λειτούργησε έξι χρόνια.

Ανέπτυξε συγγραφική, σκηνοθετική και οργανωτική δραστηριότητα, παρουσιάζοντας διάφορα έργα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας και σε πολλούς δήμους της Αττικής. Στη συνέχεια συγκρότησε δικό της παιδικό θίασο και επί δύο χρόνια έδινε παραστάσεις, πάντα στην Καλλιθέα.

Τα τελαυταία χρόνια χρησιμοποιούσε το όνομα του συζύγου της Ντέπη Κωνσταντά. Η Ντέπυ Γεωργίου έφυγε από τη ζωή στις  03 Μαίου του 2014.

Ντέπυ Γεωργίου: Φιλμογραφία

Αν ήμουν πλούσιος 1972 [Μέλπω]
Πως καταντήσαμε Σωτήρη 1972 [Μαριγώ]
Καυτά…ψυχρά και ανάποδα 1971 Σούζυ
Ο καουμπόϊ του Μεταξουργείου 1971
Ο παραγιός μου ο ραλίστας 1971
Μια νταντά και τέζα όλοι 1971
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος 1970
Για ένα ταγάρι δολάρια 1969
Ζητούνται γαμπροί με προίκα 1970
Ζωή γεμάτη πόνο 1964
Καυτά ψυχρά κι ανάποδα 1971
Μια νταντά και τέζα όλοι 1971
Ο άνθρωπος λαχείο 1979
Ο καουμπόη του Μεταξουργείου 1971
Ο παραγιός μου ο ραλίστας 1971
Πάρε κόσμε (1967)
Περάστε την 1η του μηνός 1965
Η Εύα δεν…αμάρτησε 1965
Ζωή γεμάτη πόνο 1964
Αυτό το κάτι άλλο! 1963
Τύφλα νάχη ο Μάρλον Μπράντο 1963

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Η στροφή 1982-1983

Η ταινία, "Η στροφή" προβλήθηκε τη σαιζόν 1982-1983 και έκοψε 177.306 εισιτήρια. Ήρθε στην 6η θέση σε 48 ταινίες.-Από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας...

Βόκοβιτς Στέλιος

Ο Στέλιος Βόκοβιτς γεννήθηκε στη Χαρταλιμή της Κωνσταντινούπολης το 1912 και ήλθε στην Αθήνα το 1922.Αποφοίτησε με άριστα από τη δραματική σχολή του Εθνικού...

Δεστούνης Ηλίας

Ηλίας ΔεστούνηςΟ Ηλίας Δεστούνης γεννήθηκε στο Αργοστόλι το 1889.Ξεκίνησε την καριέρα του το 1920 με το "Θέατρο Ωδείου" και στη συνέχεια συνεργάστηκε με...

Τελευταίες αναρτήσεις