12.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΤιτίκα Γαϊτάνου

Σχετικές αναρτήσεις

Τιτίκα Γαϊτάνου

- Advertisement -

Τίνα ή Τιτίκα ή Τατιάνα Γαϊτάνου

Φιλμογραφία
Εσκότωσα για το παιδί μου (1962) [Λίζα]
Τσιγγάνικο αίμα (1956)
Καραγκούνα (1961) [Μαρίνα]
Το δράμα μιας αμαρτωλής (1961) [Μίνα]
Ερωτικά σκάνδαλα (1959)
Οι καβγατζήδες (1958)
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958) [Λίζα]
Τα τρία παιδιά βολιώτικα (1957)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Κάτια Δανδουλάκη 1948-

Η Κάτια Δανδουλάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου του 1948. Η καταγωγής της είναι από την Σητεία της Κρήτης, από την πλευρά του...

Ο Δράκος 1955-1956

Η ταινία, "Ο Δράκος" προβλήθηκε τη σαιζόν 1955-1956 και έκοψε 35.784 εισιτήρια. Ήρθε στην 24η θέση σε 24 ταινίες.-Η ταινία είναι βαθιά υπαρξιακή. Ο...

Φασιανός Σπύρος

Ο Σπύρος Φασιανός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1943. Σπούδασε στη δραματική σχολή Πέλου Κατσέλη (1966).Ως μαθητής της σχολής ακόμα, εμφανίστηκε σε λίγες παραστάσεις του...

Τελευταίες αναρτήσεις