6.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΤιτίκα Γαϊτάνου

Σχετικές αναρτήσεις

Τιτίκα Γαϊτάνου

Τίνα ή Τιτίκα ή Τατιάνα Γαϊτάνου

Φιλμογραφία
Εσκότωσα για το παιδί μου (1962) [Λίζα]
Τσιγγάνικο αίμα (1956)
Καραγκούνα (1961) [Μαρίνα]
Το δράμα μιας αμαρτωλής (1961) [Μίνα]
Ερωτικά σκάνδαλα (1959)
Οι καβγατζήδες (1958)
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958) [Λίζα]
Τα τρία παιδιά βολιώτικα (1957)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Το παραστράτημα μιας αθώας 1958-1959

Η ταινία, "Το παραστράτημα μιας αθώας" προβλήθηκε τη σαιζόν 1958-1959 και έκοψε 19.588 εισιτήρια. Ήρθε στην 22η θέση σε 51 ταινίες. Περίληψη της ταινίας, "Το...

Νίκος Γαλιάτσος 1947-2011

Ο Νίκος Γαλιάτσος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1947 . Σπούδασε στις Δραματικές Σχολές Πέλου Κατσέλη και «Θεάτρου Τέχνης» Κάρολου Κουν. Πρώτη εμφάνιση έκανε το 1969...

Άννα Παναγιωτοπούλου 1947-

Η Άννα Παναγιωτοπούλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός και σεναριογράφος. Γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1947, στην Κυψέλη. Από τα παιδικά της χρόνια ήθελε να γίνει ηθοποιός. Μεγάλωσε...

Τελευταίες αναρτήσεις