Γαϊτάνου Τιτίκα

on

Τίνα ή Τιτίκα ή Τατιάνα Γαϊτάνου

Φιλμογραφία
Εσκότωσα για το παιδί μου (1962) [Λίζα]
Τσιγγάνικο αίμα (1956)
Καραγκούνα (1961) [Μαρίνα]
Το δράμα μιας αμαρτωλής (1961) [Μίνα]
Ερωτικά σκάνδαλα (1959)
Οι καβγατζήδες (1958)
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958) [Λίζα]
Τα τρία παιδιά βολιώτικα (1957)

Προηγούμενο άρθροΓαβριηλίδης Γιώργος
Επόμενο άρθροΓαλάτη Σούλα
Ελληνικός Κινηματογράφος Γαϊτάνου Τιτίκα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
58,256ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,956ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Ντούζος Ανδρέας Γαϊτάνου Τιτίκα

Ντούζος Ανδρέας

O Αντρέας Ντούζος ήταν Έλληνας ηθοποιός.Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Οκτωβρίου 1936 και απεβίωσε στις 29 Απριλίου 2013. Σπούδασε ηθοποιός στη Σχολή Τάκη Μουζενίδη. Συμμετείχε...
Βεντουράτος Ανδρέας Γαϊτάνου Τιτίκα

Βεντουράτος Ανδρέας

Ζακυνθινός Δημήτρης Γαϊτάνου Τιτίκα

Ζακυνθινός Δημήτρης

Δαρλάσης Κώστας Γαϊτάνου Τιτίκα

Δαρλάσης Κώστας