7.5 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΤιτίκα Γαϊτάνου

Σχετικές αναρτήσεις

Τιτίκα Γαϊτάνου

Τίνα ή Τιτίκα ή Τατιάνα Γαϊτάνου

Φιλμογραφία
Εσκότωσα για το παιδί μου (1962) [Λίζα]
Τσιγγάνικο αίμα (1956)
Καραγκούνα (1961) [Μαρίνα]
Το δράμα μιας αμαρτωλής (1961) [Μίνα]
Ερωτικά σκάνδαλα (1959)
Οι καβγατζήδες (1958)
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958) [Λίζα]
Τα τρία παιδιά βολιώτικα (1957)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Υπολοχαγός Νατάσσα 1970-1971

Η ταινία, "Υπολοχαγός Νατάσσα" προβλήθηκε τη σαιζόν 1970-1971 και έκοψε 751.117 εισιτήρια. Ήρθε στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 87 ταινίες. -Μια πολύ ξεχωριστή ταινία, που...

Οι άσσοι του γηπέδου

Η ταινία, "Οι άσσοι του γηπέδου" προβλήθηκε την σαιζόν 1955-1956 και έκοψε 19.726 εισιτήρια. Ήρθε στην 16η θέση σε 24 ταινίες. Η πρώτη ταινία...

Καίτη Θεοχάρη (Χλόη)

Η Καίτη Θεοχάρη γεννήθηκε στην Ξάνθη και είναι πρώην Ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου και τραγουδίστρια. Ξεκίνησε την καριέρα της στον Ελληνικό κινηματογράφο στα μέσα...

Τελευταίες αναρτήσεις