6.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓαϊτάνου Τιτίκα

Σχετικές αναρτήσεις

Γαϊτάνου Τιτίκα

Τίνα ή Τιτίκα ή Τατιάνα Γαϊτάνου

Φιλμογραφία
Εσκότωσα για το παιδί μου (1962) [Λίζα]
Τσιγγάνικο αίμα (1956)
Καραγκούνα (1961) [Μαρίνα]
Το δράμα μιας αμαρτωλής (1961) [Μίνα]
Ερωτικά σκάνδαλα (1959)
Οι καβγατζήδες (1958)
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958) [Λίζα]
Τα τρία παιδιά βολιώτικα (1957)

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Γαβριηλίδης 1908-1982
Επόμενο άρθροΣούλα Γαλάτη 1945-

Σχετικές αναρτήσεις

Πόπη Σολδάτου 1956-

Η Πόπη Σολδάτου είναι μια εξαιρετική και πολύ όμορφη σουμπρέτα. Γεννήθηκε στη Λευκάδα στις 04 Μαρτίου του 1956.Ο Γιάννης Χριστόπουλος στα 16 της την...

Γκρέυ Καίτη

Καίτη Γκρέυ  Η Καίτη Γκρέυ  είναι Ελληνίδα ερμηνεύτρια του ελαφρού και λαϊκού τραγουδιού(πραγματικό όνομα: Αγγελική Καλαϊτζή). Γεννήθηκε το 1924 στο χωριό Μυτιληνιοί της Σάμου. Ήταν τέσσερα...

Ένας νομοταγής πολίτης (1974-1975)

Η ταινία, "Ένας νομοταγής πολίτης" προβλήθηκε τη σαιζόν 1974-1975 και έκοψε 69.143 εισιτήρια. Ήρθε στην 6η θέση σε 47 ταινίες.-Μια ταινία με έντονα στοιχεία...

Τελευταίες αναρτήσεις