26 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΤιτίκα Γαϊτάνου

Σχετικές αναρτήσεις

Τιτίκα Γαϊτάνου

Τίνα ή Τιτίκα ή Τατιάνα Γαϊτάνου

Φιλμογραφία
Εσκότωσα για το παιδί μου (1962) [Λίζα]
Τσιγγάνικο αίμα (1956)
Καραγκούνα (1961) [Μαρίνα]
Το δράμα μιας αμαρτωλής (1961) [Μίνα]
Ερωτικά σκάνδαλα (1959)
Οι καβγατζήδες (1958)
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958) [Λίζα]
Τα τρία παιδιά βολιώτικα (1957)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Γαβριηλίδης 1908-1982
Επόμενο άρθροΣούλα Γαλάτη 1945-

Σχετικές αναρτήσεις

Βαλάκου Αντιγόνη

Η Αντιγόνη Βαλάκου ήταν μια από τις σημαντικότερες πρωταγωνίστριες του Ελληνικού δραματικού θεάτρου και του κινηματογράφου. Στη μακρόχρονη καριέρα της ασχολήθηκε περισσότερο με το θέατρο,...

Μαλαίνα Ανουσάκη 1916-2000

Η Μαλαίνα Ανουσάκη ήταν ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1916 και πέθανε στις 02 Απριλίου του 2000. Έπαιξε και στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Η Ποριώτισσα, ηθοποιός Μαλαίνα Ανουσάκη – Χριστοπούλου,...

Ντόρα Αναγνωστοπούλου 1936-1997

Η Ντόρα Αναγνωστοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1936 και πέθανε το 1997 . Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη και πήρε την άδεια άσκησης επαγγέλματος...

Τελευταίες αναρτήσεις