17.6 C
Athens
Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΤούλα Γαλάνη 1949-

Σχετικές αναρτήσεις

Τούλα Γαλάνη 1949-

- Advertisement -

Η Τούλα Γαλάνη γεννήθηκε το 1949 στη Δράμα.
Αναδείχθηκε Β΄Μις Ελλάς στα καλλιστεία του 1966 και σπούδασε χορό στη σχολή Γαλάνη.
Ξεκίνησε με την αδελφή της Ιωάννα το τραγούδι από τις επιθεωρήσεις πίστας, όπου τραγουδούσαν, χόρευαν και παρουσίαζαν το πρόγραμμα.
Το ’69-’70 στράφηκαν στο ελαφρολαϊκό τραγούδι και έκαναν αξιόλογη καριέρα σε Γερμανία και Αμερική, ως ”αδελφές Αλάσκα”.

Τούλα Γαλάνη: Φιλμογραφία

Η αδελφή μου θέλει ξύλο (1966)
Οι στιγματισμένοι (1966)
Αν μιλούσε το παρελθόν μου (1967)
Έρωτες στη Λέσβο (1967)
Λάουρα (1968)
Μείνε κοντά μου αγαπημένε (1968)
Κατηγορώ το κορμί μου (1969)
Αν ήμουν πλούσιος (1972)
Ένα ελεύθερο κορίτσι (1973) [Ρόζα Ανδριτσάκη]
Ερωτισμός και πάθος (1974) [Νιόβη]
Χασαμπούλια της Κύπρου (1975)
Τα παιδιά της πιάτσας (1979)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Μιμή Ντενίση 1953-

Η Μιμή Ντενίση γεννήθηκε στη Λαμία στις 15 Μαΐου του 1953 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός, θεατρική συγγραφέας, σκηνοθέτης και θεατρική επιχειρηματίας.Γεννήθηκε στη Λαμία αλλά...

Το ποντικάκι 1953-1954

Η ταινία, "Το ποντικάκι" προβλήθηκε τη σαιζόν 1953-1954 και έκοψε 32.558 εισιτήρια. Ήρθε στην 15η θέση σε 21 ταινίες.-Πρόκειται για την πρώτη ταινία που...

Κάρμεν Ρουγγέρη 1944-

Η Κάρμεν Ρουγγέρη είναι Ελληνίδα ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων.Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Ιουνίου του 1944. Ο πατέρας της ήταν Ιταλός...

Τελευταίες αναρτήσεις