Γαλάνη Τούλα

on

Η Τούλα Γαλάνη γεννήθηκε το 1949 στη Δράμα.
Αναδείχθηκε Β΄Μις Ελλάς στα καλλιστεία του 1966 και σπούδασε χορό στη σχολή Γαλάνη.
Ξεκίνησε με την αδελφή της Ιωάννα το τραγούδι από τις επιθεωρήσεις πίστας, όπου τραγουδούσαν, χόρευαν και παρουσίαζαν το πρόγραμμα.
Το ’69-’70 στράφηκαν στο ελαφρολαϊκό τραγούδι και έκαναν αξιόλογη καριέρα σε Γερμανία και Αμερική, ως ”αδελφές Αλάσκα”.
Φιλμογραφία
Η αδελφή μου θέλει ξύλο (1966)
Οι στιγματισμένοι (1966)
Αν μιλούσε το παρελθόν μου (1967)
Έρωτες στη Λέσβο (1967)
Λάουρα (1968)
Μείνε κοντά μου αγαπημένε (1968)
Κατηγορώ το κορμί μου (1969)
Αν ήμουν πλούσιος (1972)
Ένα ελεύθερο κορίτσι (1973) [Ρόζα Ανδριτσάκη]
Ερωτισμός και πάθος (1974) [Νιόβη]
Χασαμπούλια της Κύπρου (1975)
Τα παιδιά της πιάτσας (1979)

Προηγούμενο άρθροΓαβριηλίδης Γιώργος
Επόμενο άρθροΓαλάτη Σούλα
Ελληνικός Κινηματογράφος Γαλάνη Τούλα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,129ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,556ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Χαραλαμπόπουλος Βασίλης Γαλάνη Τούλα

Χαραλαμπόπουλος Βασίλης

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου του 1970 στην Αθήνα και είναι Έλληνας ηθοποιός.Το 1992 αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών ενώ το...
Σόφη Ζαννίνου Γαλάνη Τούλα

Σόφη Ζαννίνου

Κουράκου Μαριάννα Γαλάνη Τούλα

Κουράκου Μαριάννα

Στράτου Δόρα Γαλάνη Τούλα

Στράτου Δόρα