Οικογένεια Παπαδοπούλου

Παραγωγής: Κύκλος Φιλμ
Πρεμιέρα: 01 Ιανουαρίου 1960
Παραγωγός:
Φωτογραφία: Νίκος Γαρδέλης
Συγγραφέας: Βαγγέλης Γκούφας
Σεναρίο: Βαγγέλης Γκούφας

Κοινωνική
1960

Ηθοποιοί: Κάκια Αναλυτή (Βαρβάρα Παπαδοπούλου), Ορέστης Μακρής (Νίκος Καρύδογλου), Παντελής Ζερβός (Μήτσος Παπαδόπουλος), Τζόλυ Γαρμπή (Σωτηρία Παπαδοπούλου), Στέφανος Ληναίος (Αλέξης Βρανάς), Θόδωρος Τριανταφυλλίδης (Μπάμπης Παπαδόπουλος), Μέλπω Ζαρόκωστα (Μαρίνα Παπαδοπούλου), Γιάννης Βογιατζής (Στέλιος), Λουίζα Ποδηματά (Κατίνα Καρύδογλου), Άση Μιχαηλίδου (Παγώνα), Μαρία Φωκά (Λουκία), Θανάσης Βέγγος (Σπύρος), Δημήτρης Τράνταλης (μικρός Λάκης), Ντίνος Ηλιόπουλος (Μηνάς Καρασπαρίδης)

Περίληψη: Ο Αλέξης εργάζεται ως οικονομικός διευθυντής σε μια αθηναϊκή επιχείρηση. Ζει με τον θείο και με τη θεία του. Ερωτεύεται μια κοπέλα, την Βαρβάρα, η οποία εργάζεται ως γραμματέας στην επιχείρηση και είναι γειτόνισσά του. Οι αντιδράσεις των οικογενειών τους είναι έντονες, αλλά ένας οικογενειακός φίλος, ο οποίος είναι ερωτευμένος με την εξαδέλφη της Βαρβάρας, θα βοηθήσει το ζευγάρι να παντρευτεί.
Παρασκήνιο: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1960-1961 και έκοψε 27.787 εισιτήρια. Ήρθε στην 18η θέση σε 58 ταινίες.

Ελληνικός Κινηματογράφος Οικογένεια Παπαδοπούλου
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΗ σωφερίνα
Επόμενο άρθροΤα κόκκινα φανάρια

Similar Articles

Comments