Κυνόδοντας

Παραγωγής:
Πρεμιέρα: Πρεμιέρα: 18 Μαϊου 2009
Παραγωγός: Ηρακλής Μαυροειδής
Φωτογραφία: Θύμιος Μπακατάκης
Συγγραφέας: Γιώργος Λάνθιμος
Σεναρίο: Γιώργος Λάνθιμος

Δραματική
2009

Ηθοποιοί: Χρήστος Στέργιογλου (πατέρας) , Μισέλ Βάλεϊ (μητέρα) , Αγγελική Παπούλια (μεγάλη κόρη) , Χρήστος Πασσαλής (γιος) , Μαίρη Τσώνη (μικρή κόρη) , Άννα Καλαϊτζίδου (Χριστίνα) , Αλέξανδρος Βούλγαρης (εκπαιδευτής σκύλων)

Πλοκή: Μια οικογένεια με τρία νεαρά παιδιά ζει απομονωμένη σε μια άνετη, όμορφη και απόμερη μονοκατοικία. Στο σπίτι αυτό, η όποια γνώση για τον κόσμο ελέγχεται απόλυτα από τον πατέρα και τη μητέρα, οι οποίοι για άγνωστο λόγο ανατρέφουν το γιο, τη μεγάλη και τη μικρή αποκλειστικά εντός των ορίων του περιφραγμένου οικοπέδου της μονοκατοικίας, στο μοναδικό υποτίθεται χώρο όπου μπορούν να ζουν ασφαλείς. Ο μόνος άνθρωπος από τον έξω κόσμο που γνωρίζουν τα παιδιά είναι η Χριστίνα, την οποία ο πατέρας φέρνει στο σπίτι για να εκτονώνει τις σεξουαλικές ορμές του γιου. Όμως η παρουσία της απειλεί να επιφέρει ραγδαίες αλλαγές στο φαινομενικά σταθερό και ελεγχόμενο σύμπαν του σπιτιού.

Ελληνικός Κινηματογράφος Κυνόδοντας
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροUranya
Επόμενο άρθροΔελησταύρου και υιός

Similar Articles

Comments