37.4 C
Athens
Κατηγορία:

Γούτης Στέλιος

Ο Στέλιος Γούτης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη την 1 Μαρτίου 1944. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Ταυτίστηκε με το ρόλο του παπά αφού πέρα από το θρυλικό “Καφέ της Χαράς” στο ιστορικό Κολοκοτρωνίτσι, ο παπά- Τριανταφυλλος λίγα χρόνια πριν εκτελούσε χρέη παπά ξανά, στην Κέρκυρα αυτή τη φορά για λογαριασμό της σειράς του Mega “Περί Ανέμων και Υδάτων”.

Φιλμογραφία
Δι’ ασήμαντον αφορμήν (1974)
Το εργοστάσιο (1981)
Καραβάν Σαράι (1986)
Δοξόμπους (1987)
Ούλοι εμείς εφέντη (1998)

Προηγούμενο άρθροΓούσης Δημήτρης
Επόμενο άρθροΓρηγοριάδου Αφροδίτη

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα