27 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΣτέλιος Γούτης 1944-

Σχετικές αναρτήσεις

Στέλιος Γούτης 1944-

Ο Στέλιος Γούτης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη την 01 Μαρτίου 1944. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Σπεράντζα Βρανά

Διαβάστε επίσης
Σπεράντζα Βρανά 1928-2009

Ταυτίστηκε με το ρόλο του παπά αφού πέρα από το θρυλικό, “Καφέ της Χαράς” στο ιστορικό Κολοκοτρωνίτσι, ο παπά – Τριαντάφυλλος λίγα χρόνια πριν εκτελούσε χρέη παπά ξανά, στην Κέρκυρα αυτή τη φορά για λογαριασμό της σειράς του Mega, “Περί Ανέμων και Υδάτων”.
Έχει συμμετάσχει τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον κινηματογράφο.

Στέλιος Γούτης: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1974Δι’ ασήμαντον αφορμήν 
1981Το εργοστάσιο 
1986Καραβάν Σαράι 
1987Δοξόμπους 
1998Ούλοι εμείς εφέντη 
2014Από έρωτα 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1982|1982Λαϊκές ιστορίες απ’ όλο τον κόσμο ΕΡΤ2
1988|1988Καραβάν Σαράι ΕΤ1
1998|1998Βίος ανθόσπαρτος Mega
2000|2000Περί ανέμων και υδάτων Mega
2003|2003Το Καφέ της Χαράς ΑΝΤ1
2004|2004S1nglesMega
2005|2005Γάμος με τα όλα του: Δημητράκης ο δίγαμος ΑΝΤ1
2005|2005Ο Θησαυρός της Αγγελίνας ΝΕΤ
2006|2006Μόνο εσύ ΝΕΤ
2007|2007Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον ΑΝΤ1
2009|2009Καρυωτάκης ΕΤ1
2010|2010Ο πόλεμος των άστρων: Αιγώ και αυτός ΑΝΤ1
2019|2019Θα Γίνει της Πολυκατοικίας ΣΚΑΙ
2019|2019Το Καφέ της Χαράς ΑΝΤ1

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Μουσούρης (1903-1976)

Ο Κώστας Μουσούρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1903 και ήταν  Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης, ποιητής και θεατρικός επιχειρηματίας Αποφοίτησε από τη Σχολή της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών...

Κώστας Γκουσγκούνης 1931-2022

Ο Κώστας Γκουσγκούνης γεννήθηκε στην Λάρισα στις 21 Μαρτίου 1931.Ήταν Έλληνας ηθοποιός και φωτογράφος, γνωστός κυρίως για τις ταινίες με ερωτικό και πορνογραφικό περιεχόμενο...

Ντίνος Ηλιόπουλος 1913-2001

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 12 Ιουνίου 1913 άλλη πηγή αναφέρει το 1915. Θεωρήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του...

Τελευταίες αναρτήσεις