20.7 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓούτης Στέλιος

Σχετικές αναρτήσεις

Γούτης Στέλιος

Ο Στέλιος Γούτης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη την 1 Μαρτίου 1944. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Ταυτίστηκε με το ρόλο του παπά αφού πέρα από το θρυλικό “Καφέ της Χαράς” στο ιστορικό Κολοκοτρωνίτσι, ο παπά- Τριανταφυλλος λίγα χρόνια πριν εκτελούσε χρέη παπά ξανά, στην Κέρκυρα αυτή τη φορά για λογαριασμό της σειράς του Mega “Περί Ανέμων και Υδάτων”.

Φιλμογραφία
Δι’ ασήμαντον αφορμήν (1974)
Το εργοστάσιο (1981)
Καραβάν Σαράι (1986)
Δοξόμπους (1987)
Ούλοι εμείς εφέντη (1998)

Προηγούμενο άρθροΓούσης Δημήτρης
Επόμενο άρθροΑφροδίτη Γρηγοριάδου 1937-2020

Σχετικές αναρτήσεις

Ιωαννίδης Γιάννης

Ο Γιάννης Ιωαννίδης γεννήθηκε το 1892. Εμφανίστηκε γύρω στο 1912 και διακρίθηκε σε «πρόζα» και μουσικό θέατρο. Μέλος του Σ.Ε.Η. από το 1917. Στενός φίλος του...

Η φωνή της καρδιάς (1943-1944)

Η ταινία, "Η φωνή της καρδιάς" προβλήθηκε τη σαιζόν 1943-1944 και έκοψε 102.237 εισιτήρια.-Η ταινία, "Η φωνή της καρδιάς" προβαλλόταν με μεγάλη επιτυχία επί...

Σοφία Βέμπο 1910-1978

Η Σοφία Βέμπο (Καλλίπολη Ανατολικής Θράκης, 10 Φεβρουαρίου 1910 – Αθήνα, 11 Μαρτίου 1978) ήταν κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια και ηθοποιός της οποίας η καλλιτεχνική...

Τελευταίες αναρτήσεις