Γούτης Στέλιος

on

Ο Στέλιος Γούτης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη την 1 Μαρτίου 1944. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Ταυτίστηκε με το ρόλο του παπά αφού πέρα από το θρυλικό “Καφέ της Χαράς” στο ιστορικό Κολοκοτρωνίτσι, ο παπά- Τριανταφυλλος λίγα χρόνια πριν εκτελούσε χρέη παπά ξανά, στην Κέρκυρα αυτή τη φορά για λογαριασμό της σειράς του Mega “Περί Ανέμων και Υδάτων”.

Φιλμογραφία
Δι’ ασήμαντον αφορμήν (1974)
Το εργοστάσιο (1981)
Καραβάν Σαράι (1986)
Δοξόμπους (1987)
Ούλοι εμείς εφέντη (1998)

Προηγούμενο άρθροΓούσης Δημήτρης
Επόμενο άρθροΓρηγοριάδου Αφροδίτη
Ελληνικός Κινηματογράφος Γούτης Στέλιος
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,113ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,525ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Νέζος Γιώργος Γούτης Στέλιος

Νέζος Γιώργος

Ο Γιώργος Νέζος ήταν Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου.Ηθοποιός και λογοτέχνης ο Γιώργος Νέζος ήταν μια αξιόλογη και σεμνή μορφή της πνευματικής...
Μιχαλόπουλος Πάνος Γούτης Στέλιος

Μιχαλόπουλος Πάνος

Καρύδη Σμαράγδα Γούτης Στέλιος

Καρύδη Σμαράγδα

Ρέππας Μιχάλης Γούτης Στέλιος

Ρέππας Μιχάλης