Γούτης Στέλιος

on

Ο Στέλιος Γούτης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη την 1 Μαρτίου 1944. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Ταυτίστηκε με το ρόλο του παπά αφού πέρα από το θρυλικό “Καφέ της Χαράς” στο ιστορικό Κολοκοτρωνίτσι, ο παπά- Τριανταφυλλος λίγα χρόνια πριν εκτελούσε χρέη παπά ξανά, στην Κέρκυρα αυτή τη φορά για λογαριασμό της σειράς του Mega “Περί Ανέμων και Υδάτων”.

Φιλμογραφία
Δι’ ασήμαντον αφορμήν (1974)
Το εργοστάσιο (1981)
Καραβάν Σαράι (1986)
Δοξόμπους (1987)
Ούλοι εμείς εφέντη (1998)

Προηγούμενο άρθροΓούσης Δημήτρης
Επόμενο άρθροΓρηγοριάδου Αφροδίτη
Ελληνικός Κινηματογράφος Γούτης Στέλιος
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
57,836ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Κιμούλης Γιώργος Γούτης Στέλιος

Κιμούλης Γιώργος

Ο Γιώργος Κιμούλης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 18 Σεπτεμβρίου του 1956 και είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και μεταφραστής.Εμφανίστηκε για πρώτη φορά επαγγελματικά στο θέατρο το 1977...
Κάπιος Νίκος Γούτης Στέλιος

Κάπιος Νίκος

Καρύδης Ντίνος Γούτης Στέλιος

Καρύδης Ντίνος

Μαυρομάτης Βασίλης Γούτης Στέλιος

Μαυρομάτης Βασίλης