15.9 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΜάρω Γραβλιώτου

Σχετικές αναρτήσεις

Μάρω Γραβλιώτου

Η Μάρω Γραβλιώτου ήταν ηθοποιός και χορεύτρια. Εμφανιζόταν και ως Μαίρη Γραβλιώτη. Πέθανε τη δεκαετία του ΄90.

Μάρω Γραβλιώτου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1964Δίψα για ζωή
1965Το λάθος
1965Είναι ένας τρελός τρελός Βέγγος
1967Αχ! αυτή η γυναίκα μου
1967Το χρήμα ήταν βρώμικο
1970Η θεία μου η χίπισσα
1970Ο νάνος και οι επτά Χιονάτες
1971Ο κύκλος της ανωμαλίας
1971Ένας υπέροχος άνθρωπος
1971Ο δρόμος των ηρώων
1971Το φρούριο των αθανάτων
1971Φρενίτις
1972Επιχείρηση Κράιπε ο τάφος του Γ΄ Ράιχ
1972Το κρυφό σπίτι της Αγγέλας

Σχετικές αναρτήσεις

Κονιόρδου Λυδία

Η Λυδία Κονιόρδου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, που έχει διακριθεί για τη συμμετοχή της στο θέατρο, κυρίως σε αρχαιοελληνικές τραγωδίες.Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Οκτωβρίου...

Ανθή Ζαχαράτου 1922-2011

Η Ανθή Ζαχαράτου γεννήθηκε το 1922 στη Ρωσία αλλά μεγάλωσε στη Αθήνα.Σπούδασε φωνητική στο Ωδείο Αθηνών με καθηγήτρια την εξαίσια Ισπανίδα σοπράνο Ελβίρα Ντε...

Σοφία Βέμπο-Μίμης Τραϊφόρος

Σοφία Βέμπο-Μίμης Τραϊφόρος. Δυο θυελλώδεις άνθρωποι που έζησαν μια θυελλώδη ζωή και καθόρισαν σε μέγιστο βαθμό τη φυσιογνωμία του μουσικού θεάτρου και του ελαφρού...

Τελευταίες αναρτήσεις