17.7 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΜάρω Γραβλιώτου

Σχετικές αναρτήσεις

Μάρω Γραβλιώτου

Η Μάρω Γραβλιώτου ήταν ηθοποιός και χορεύτρια. Εμφανιζόταν και ως Μαίρη Γραβλιώτη. Πέθανε τη δεκαετία του ΄90.

Μάρω Γραβλιώτου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1964Δίψα για ζωή
1965Το λάθος
1965Είναι ένας τρελός τρελός Βέγγος
1967Αχ! αυτή η γυναίκα μου
1967Το χρήμα ήταν βρώμικο
1970Η θεία μου η χίπισσα
1970Ο νάνος και οι επτά Χιονάτες
1971Ο κύκλος της ανωμαλίας
1971Ένας υπέροχος άνθρωπος
1971Ο δρόμος των ηρώων
1971Το φρούριο των αθανάτων
1971Φρενίτις
1972Επιχείρηση Κράιπε ο τάφος του Γ΄ Ράιχ
1972Το κρυφό σπίτι της Αγγέλας
Προηγούμενο άρθροΓούσης Δημήτρης
Επόμενο άρθροΑφροδίτη Γρηγοριάδου 1937-2020

Σχετικές αναρτήσεις

Άννα Καλουτά 1918-2010

Η Άννα Καλουτά, ηθοποιός, πρωταγωνίστρια και θιασάρχης, έγινε θρύλος για την ελληνική υποκριτική τέχνη, αφού η ίδια τάχθηκε σε αυτήν, ψυχή τε και σώματι,...

Θεανώ Ιωαννίδου 1930-2009

Η Θεανώ Ιωαννίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1930 . Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του «Εθνικού Θεάτρου» με καθηγητές τους Γ. Παππά, Σωκρ. Καραντινό, Θάνο...

Διακάτου Σούλα

Από το 1961 έως το 1996 έλαβε μέρος σε 16 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου. Φιλμογραφία Πόθοι στα στάχια (1960) Η Νάνσυ την... ψώνισε! (1960) Τα...

Τελευταίες αναρτήσεις