22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΜάρω Γραβλιώτου

Σχετικές αναρτήσεις

Μάρω Γραβλιώτου

- Advertisement -

Η Μάρω Γραβλιώτου ήταν ηθοποιός και χορεύτρια. Εμφανιζόταν και ως Μαίρη Γραβλιώτη. Πέθανε τη δεκαετία του ΄90.

Μάρω Γραβλιώτου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1964Δίψα για ζωή
1965Το λάθος
1965Είναι ένας τρελός τρελός Βέγγος
1967Αχ! αυτή η γυναίκα μου
1967Το χρήμα ήταν βρώμικο
1970Η θεία μου η χίπισσα
1970Ο νάνος και οι επτά Χιονάτες
1971Ο κύκλος της ανωμαλίας
1971Ένας υπέροχος άνθρωπος
1971Ο δρόμος των ηρώων
1971Το φρούριο των αθανάτων
1971Φρενίτις
1972Επιχείρηση Κράιπε ο τάφος του Γ΄ Ράιχ
1972Το κρυφό σπίτι της Αγγέλας
- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Τατιάνα Παπαμόσχου 1964-

Η Τατιάνα Παπαμόσχου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου.Είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως Ιφιγένεια, στην ομώνυμη ταινία,...

Ρένα Βενιέρη 1943-

Η Ρένα Βενιέρη - Μαυρομάτη  γεννήθηκε στην Άρτα  στις 20 Ιουνίου 1943.Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1965.Εμφανίστηκε στη σκηνή, στο...

Δήμητρα Ζέζα 1937-2014

Η Δήμητρα Ζέζα γεννήθηκε στην Κομοτηνή στις 16 Ιουνίου 1937 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, από όπου αποφοίτησε το 1955....

Τελευταίες αναρτήσεις