19.5 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΜάρω Γραβλιώτου

Σχετικές αναρτήσεις

Μάρω Γραβλιώτου

Η Μάρω Γραβλιώτου ήταν ηθοποιός και χορεύτρια. Εμφανιζόταν και ως Μαίρη Γραβλιώτη. Πέθανε τη δεκαετία του ΄90.

Μάρω Γραβλιώτου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1964Δίψα για ζωή
1965Το λάθος
1965Είναι ένας τρελός τρελός Βέγγος
1967Αχ! αυτή η γυναίκα μου
1967Το χρήμα ήταν βρώμικο
1970Η θεία μου η χίπισσα
1970Ο νάνος και οι επτά Χιονάτες
1971Ο κύκλος της ανωμαλίας
1971Ένας υπέροχος άνθρωπος
1971Ο δρόμος των ηρώων
1971Το φρούριο των αθανάτων
1971Φρενίτις
1972Επιχείρηση Κράιπε ο τάφος του Γ΄ Ράιχ
1972Το κρυφό σπίτι της Αγγέλας
Προηγούμενο άρθροΓούσης Δημήτρης
Επόμενο άρθροΑφροδίτη Γρηγοριάδου 1937-2020

Σχετικές αναρτήσεις

Νανά Δούκα 1907-

Η Νανά Δούκα γεννήθηκε το 1907 στη Ζάκυνθο και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.Πρωτοεμφανίστηκε με το "Καλλιτεχνικό Θέατρο Αθηνών".Ακολούθησε η συμμετοχή της...

Κάτια Δανδουλάκη 1948-

Η Κάτια Δανδουλάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου του 1948. Η καταγωγής της είναι από την Σητεία της Κρήτης, από την πλευρά του...

Κατερίνα Διδασκάλου

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι ελληνίδα ηθοποιός, με συχνές εμφανίσεις στη μικρή οθόνη. Διετέλεσε πρωθιέρεια στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες...

Τελευταίες αναρτήσεις