Με πόνο και με δάκρυα

Παραγωγής: Κλακ Φιλμ
Πρεμιέρα: 01 Ιανουαρίου 1965
Παραγωγός:
Φωτογραφία: Δημήτρης Καράμπελας
Συγγραφέας: Γιώργος Ολύμπιος
Σεναρίο: Γιώργος Ολύμπιος

Δραματική
1965

Ηθοποιοί: Μάρθα Βούρτση, Νίκος Ξανθόπουλος, Ορέστης Μακρής, Αθηνά Μιχαηλίδου, Μαλαίνα Ανουσάκη, Κώστας Καζάκος, Θόδωρος Έξαρχος, Ρένα Γαλάνη, Νάσος Κεδράκας, Άννυ Πασπάτη, Ζαννίνο, Θόδωρος Μορίδης, Ελένη Ζαφειρίου, Στέλιος Καζαντζίδης (τραγούδι), Μαρινέλλα (τραγούδι), Βίκυ Μοσχολιού (τραγούδι), Μιχάλης Μενιδιάτης (τραγούδι), Φούλη Δημητρίου (τραγούδι)

Περίληψη: Ο Αλέκος υπηρετεί λοχαγός των Λ.Ο.Κ. στην περιοχή των Τρικάλων. Αγαπάει την Μαρία, η οποία κρατάει κρυφή την σχέση της από τους δικούς της. Οταν το ανακαλύπτει ο πατέρας της, τη στέλνει σε μοναστήρι. Ο Αλέκος την αναζητά αλλά δεν καταφέρνει να την βρει. Φεύγει για τον πόλεμο, όπου μετά από έναν τραυματισμό θα χάσει τη μνήμη του…
Παρασκήνιο: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1964-1965 και έκοψε 247.874 εισιτήρια. Ήρθε στην 17η θέση σε 93 ταινίες.

Ελληνικός Κινηματογράφος Με πόνο και με δάκρυα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΠόνεσα πολύ για σένα
Επόμενο άρθροΟι καταφρονεμένοι

Similar Articles

Comments