22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΝατάσα Μανίσαλη 1961-2016

Σχετικές αναρτήσεις

Νατάσα Μανίσαλη 1961-2016

- Advertisement -

Η Νατάσα Μανίσαλη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1961. Αγάπησε από μικρή το θέατρο και σπούδασε στο Εθνικό, όπου συμμετείχε σε σπουδαίες παραστάσεις όπως το «Βίρα τις Άγκυρες» (1997) του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παθανασίου, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Συμμετείχε επίσης και σε μία άλλη επιτυχία, στους «Μικρομεσαίους», στον ρόλο της αδερφής του Παύλου Ευαγγελόπουλου, «Μπέτυς Πετρίδου». Η σειρά έφερε τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Δαλιανίδη και προβλήθηκε από το 1992- 1993 στο Mega. Η Νατάσα Μανίσαλη είχε εμφανιστεί επίσης, στην σειρά «Νταντά», «Εκείνες και εγώ».

Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε στην ταινία «Peppermint» σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπάκα, και στην ταινία «Βασίλισσα Μαϊμού». Το 2011, είχε παίξει στην παράσταση των Ρήγα- Αποστόλου «Οι γυναίκες με τα μαύρα» (τον 2ο χρόνο). Οι μεγάλες τηλεοπτικές της επιτυχίες το «Εμείς και Εμείς» και οι «Μικρομεσαίοι»

Η Νατάσα Μανίσαλη έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 55 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο στις 05 Φεβρουαρίου 2016.

Νατάσα Μανίσαλη: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1985Η κυρία είναι χάι 
1986Ο τσιφούτης 
1987Η μεγάλη των κτηνοτρόφων σχολή 
1987Σας έπιασα στα πράσα 
1988Βαγγελίτσα ωραία μου κυρία 
1999Peppermint 
2000Βασίλισσα μαϊμού 
2001Ροζ Ολοταχώς 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1990|1990Η Αναγέννηση Ενός Έθνους ΕΤ2
1990|1990Η κυρία του πάνω ορόφου ΑΝΤ1
1990|1990Οι τρεις χάριτες: Κάψα και σκόνη Mega
1990|1990Οικογένεια ΑΝΤ1
1991|1991Μάμα Μία ΑΝΤ1
1991|1991Οι δύο ορφανές ΑΝΤ1
1992|1992Εξ αδιαιρέτου ΕΤ1
1992|1992Θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου ΑΝΤ1
1992|1992Οι Μικρομεσαίοι Mega
1993|1993Βαρβαρότητες ΑΝΤ1
1993|1993Η Καλή … Πεθερά ΑΝΤ1
1993|1993Μάνα είναι μόνο μία Mega
1993|1993Οι μεν και οι δεν ΑΝΤ1
1993|1993Σας έπιασα στα πράσα ΕΤ1
1993|1993Στον αστερισμό της γραβάτας ΑΝΤ1
1993|1993Τα στραβά κι ανάποδα ΑΝΤ1
1993|1993Το Δις Εξαμαρτείν Mega
1994|1994Εμείς κι εμείς Mega
1995|1995Αγία τετράδα ΑΝΤ1
1996|1996Εκείνες & Εγώ ΑΝΤ1
1998|1998Το μικρό σπίτι στο Παγκράτι ΕΤ1
2000|2000Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες ΕΤ1
2000|2000Λίφτινγκ ΑΝΤ1
2003|2003Η Νταντά Mega
2003|2003Το Καφέ της Χαράς ΑΝΤ1
2004|2004Η ώρα η καλή Mega
2006|2006Γάμος με τα όλα του: Ο γάμος είναι φυλακή ΑΝΤ1

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Λιάνα Μιχαήλ 1924-Άγνωστο

Η Λιάνα Μιχαήλ - Γλίτσου (στην κινηματογράφο εμφανίστηκε απλά ως Λιάνα Μιχαήλ) ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και φιλόλογος.Γεννήθηκε το 1924 στον Πειραιά και στην παιδική...

Ο μπακαλόγατος 1968-1969

Η ταινία, "Ο μπακαλόγατος" προβλήθηκε τη σαιζόν 1968-1969 και έκοψε 78.502 εισιτήρια. Ήρθε στην 70η θέση σε 108 ταινίες.Περίληψη της ταινίας,"Ο μπακαλόγατος"Ο μπακαλόγατος Αγάθωνας...

Η αρτίστα 1966-1967

Η ταινία, "Η αρτίστα" προβλήθηκε την σαιζόν 1966-1967 και έκοψε 235.048 εισιτήρια. Ήρθε στην 25η θέση σε 101 ταινίες.Περίληψη της ταινίας, "Η αρτίστα"Ο Δημήτρης,...

Τελευταίες αναρτήσεις