13.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΚώστας Δάρρας 1944-1999

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Δάρρας 1944-1999

Ο Κώστας Δάρρας γεννήθηκε το 1944 στην Ολυμπία. Σπούδασε στις δραματική σχολή Κ. Μιχαηλίδη, με την “Εταιρεία Αρχαίου Δράματος” του οποίου, πρωτοεμφανίστηκε στο αρχαίο θέατρο Πειραιά (1964), στη “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη.

Η θεατρική του σταδιοδρομία φαίνεται ότι σταμάτησε στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Συμμετείχε στις ταινίες: “Ερωτική Συμφωνία” (1972), με τους Τ. Καρέζη – Κ. Καζάκο, “Ένα Τανκ στο Κρεβάτι μου” (1975) κ.ά. και στα σίριαλ “Ισιδώρα”, “Γιούγκερμαν” κ.ά.

Ο Κώστας Δάρρας έφυγε από τη ζωή το 1999.

Κώστας Δάρρας: Φιλμογραφία

Πυρετός (1965)
Ο βιασμός μιας παρθένας (1966) [Γιώργος]
Υπολοχαγός Νατάσα (1970)
Η κόρη του ήλιου (1971)
Σ’ αγαπώ (1971)
Πιο θερμή και από τον ήλιο (1972) [(υπάλληλος)]
Ερωτική συμφωνία (1972)
Η αμαρτία της ομορφιάς (1972)
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)
Θανάσης ο πιο γρήγορος τρελλός / Δικτάτωρ καλεί Θανάση (1973)
Ο τσαρλατάνος (1973)
Ένας νομοταγής πολίτης (1974)
Η δίκη των δικαστών (1974)
Οι βάσεις και η Βασούλα (1974)
Συνομωσία στη Μεσόγειο (1975)
Ένα τανκς στο… κρεββάτι μου (1975)
Ισιδώρα (1975)
Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας (1976)
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
Κατάσκοπος Νέλλη (1981)
Πάτερ γκομένιος (1982)
Ο γύρος του θανάτου (1983)
Πέστα χρυσόστομε (1983)
Το ψώνιο (1983)
Ο χαζοχαρούμενος (ο αγκαλίτσας) (1985)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Θανάσης Παπαδόπουλος 1938-

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1938 στην περιοχή της Θήβας, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου και σε τηλεοπτικές...

Μπάμπης Ανθόπουλος 1932-2021

Ο Μπάμπης Ανθόπουλος γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 1932 στον Πειραιά. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν απ΄ όπου αποφοίτησε το...

Άρης Βλαχόπουλος 1905-1983

Ο Άρης Βλαχόπουλος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1905 και απεβίωσε στην Αθήνα, στις  23 Νοεμβρίου του 1983.Ξεκίνησε την καριέρα του από το Θέατρο Κοτοπούλη (1923-45). Από το 1946 εργάστηκε στο Εθνικό Θέατρο ερμηνεύοντας...

Τελευταίες αναρτήσεις