Δάρρας Κώστας

on

Κώστας Δάρρας
Ο Κώστας Δάρρας γεννήθηκε το 1944 στην Ολυμπία.

Σπούδασε στις δραματική σχολή Κ. Μιχαηλίδη, με την “Εταιρεία Αρχαίου Δράματος” του οποίου, πρωτοεμφανίστηκε στο αρχαίο θέατρο Πειραιά (1964), στη “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη.

Η θεατρική του σταδιοδρομία φαίνεται ότι σταμάτησε στα τέλη της δεκαετίας του ’70.

Συμμετείχε στις ταινίες: “Ερωτική Συμφωνία” (1972), με τους Τ. Καρέζη – Κ. Καζάκο, “Ένα Τανκ στο Κρεβάτι μου” (1975) κ.ά. και στα σίριαλ “Ισιδώρα”, “Γιούγκερμαν” κ.ά.

Πέθανε το 1999.

Φιλμογραφία
Πυρετός (1965)
Ο βιασμός μιας παρθένας (1966) [Γιώργος]
Υπολοχαγός Νατάσα (1970)
Η κόρη του ήλιου (1971)
Σ’ αγαπώ (1971)
Πιο θερμή και από τον ήλιο (1972) [(υπάλληλος)]
Ερωτική συμφωνία (1972)
Η αμαρτία της ομορφιάς (1972)
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)
Θανάσης ο πιο γρήγορος τρελλός / Δικτάτωρ καλεί Θανάση (1973)
Ο τσαρλατάνος (1973)
Ένας νομοταγής πολίτης (1974)
Η δίκη των δικαστών (1974)
Οι βάσεις και η Βασούλα (1974)
Συνομωσία στη Μεσόγειο (1975)
Ένα τανκς στο… κρεββάτι μου (1975)
Ισιδώρα (1975)
Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας (1976)
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
Κατάσκοπος Νέλλη (1981)
Πάτερ γκομένιος (1982)
Ο γύρος του θανάτου (1983)
Πέστα χρυσόστομε (1983)
Το ψώνιο (1983)
Ο χαζοχαρούμενος (ο αγκαλίτσας) (1985)

Προηγούμενο άρθροΔαρλάσης Κώστας
Επόμενο άρθροΔεκάκης Γρηγόρης
Ελληνικός Κινηματογράφος Δάρρας Κώστας Δάρρας Κώστας avatar1 150x150
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
57,643ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,866ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Καφαντάρη Λίλα Δάρρας Κώστας Δάρρας Κώστας png base64 iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAUQAAADrAQMAAAArGX0KAAAAA1BMVEWurq51dlI4AAAAAXRSTlMmkutdmwAAACBJREFUaN7twTEBAAAAwiD7pzbEXmAAAAAAAAAAAACQHSaOAAGSp1GBAAAAAElFTkSuQmCC

Καφαντάρη Λίλα

Η Λίλα (Ευθαλία) Καφαντάρη γεννήθηκε στις 22 Απριλίου του 1961 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός.Ξεκίνησε να ασχολείται με την ηθοποιία ύστερα από παρότρυνση του πρώτου...
Βουτσάς Κώστας Δάρρας Κώστας Δάρρας Κώστας png base64 iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAGQAAABGAQMAAAAASKMqAAAAA1BMVEWurq51dlI4AAAAAXRSTlMmkutdmwAAABBJREFUKM9jGAWjYBQMKwAAA9QAAQWBn6cAAAAASUVORK5CYII

Βουτσάς Κώστας

Χρονοπούλου Μαίρη Δάρρας Κώστας Δάρρας Κώστας png base64 iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAGQAAABGAQMAAAAASKMqAAAAA1BMVEWurq51dlI4AAAAAXRSTlMmkutdmwAAABBJREFUKM9jGAWjYBQMKwAAA9QAAQWBn6cAAAAASUVORK5CYII

Χρονοπούλου Μαίρη

Αρώνης Θεόδωρος Δάρρας Κώστας Δάρρας Κώστας png base64 iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAGQAAABGAQMAAAAASKMqAAAAA1BMVEWurq51dlI4AAAAAXRSTlMmkutdmwAAABBJREFUKM9jGAWjYBQMKwAAA9QAAQWBn6cAAAAASUVORK5CYII

Αρώνης Θεόδωρος