16.7 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΔάρρας Κώστας

Σχετικές αναρτήσεις

Δάρρας Κώστας

Κώστας Δάρρας
Ο Κώστας Δάρρας γεννήθηκε το 1944 στην Ολυμπία.

Σπούδασε στις δραματική σχολή Κ. Μιχαηλίδη, με την “Εταιρεία Αρχαίου Δράματος” του οποίου, πρωτοεμφανίστηκε στο αρχαίο θέατρο Πειραιά (1964), στη “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη.

Η θεατρική του σταδιοδρομία φαίνεται ότι σταμάτησε στα τέλη της δεκαετίας του ’70.

Συμμετείχε στις ταινίες: “Ερωτική Συμφωνία” (1972), με τους Τ. Καρέζη – Κ. Καζάκο, “Ένα Τανκ στο Κρεβάτι μου” (1975) κ.ά. και στα σίριαλ “Ισιδώρα”, “Γιούγκερμαν” κ.ά.

Πέθανε το 1999.

Φιλμογραφία
Πυρετός (1965)
Ο βιασμός μιας παρθένας (1966) [Γιώργος]
Υπολοχαγός Νατάσα (1970)
Η κόρη του ήλιου (1971)
Σ’ αγαπώ (1971)
Πιο θερμή και από τον ήλιο (1972) [(υπάλληλος)]
Ερωτική συμφωνία (1972)
Η αμαρτία της ομορφιάς (1972)
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)
Θανάσης ο πιο γρήγορος τρελλός / Δικτάτωρ καλεί Θανάση (1973)
Ο τσαρλατάνος (1973)
Ένας νομοταγής πολίτης (1974)
Η δίκη των δικαστών (1974)
Οι βάσεις και η Βασούλα (1974)
Συνομωσία στη Μεσόγειο (1975)
Ένα τανκς στο… κρεββάτι μου (1975)
Ισιδώρα (1975)
Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας (1976)
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
Κατάσκοπος Νέλλη (1981)
Πάτερ γκομένιος (1982)
Ο γύρος του θανάτου (1983)
Πέστα χρυσόστομε (1983)
Το ψώνιο (1983)
Ο χαζοχαρούμενος (ο αγκαλίτσας) (1985)

Προηγούμενο άρθροΔαρλάσης Κώστας
Επόμενο άρθροΔεκάκης Γρηγόρης

Σχετικές αναρτήσεις

Πασχαλίδου Ρένα

Η Ρένα Πασχαλίδου (1911 - 1979) ήταν Ελληνίδα ηθοποιός. Καθιερώθηκε σε ρόλους καρατερίστας κυρίως σε κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου.Στην κινηματογραφική ταινία "Ξύπνα Κορόιδο..." ('69) εμφανίζεται...

Γκλαβέρης Θεόδωρος

Ο Θεόδωρος Γκλαβέρης γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 1944 στην Σίνδο Θεσσαλονίκης.Γιος του Γεώργιου Γκλαβέρη και της Αναστασίας Καραφώτα - Γκλαβέρη. Απόφοιτος της Κρατικής Δραματικής Σχολής...

Καραβάν Σαράι 1986-1987

Η ταινία, "Καραβάν Σαράι" προβλήθηκε το 1988 σε ομώνυμη σειρά τριών επεισοδίων, στην ΕΤ1, με τίτλο "Καραβάν Σαράι (1988)".-Το σενάριο της ταινίας, "Καραβάν Σαράι"...

Τελευταίες αναρτήσεις