10.2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓιώργος Ζαϊφίδης 1939-2006

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Ζαϊφίδης 1939-2006

Ο Γιώργος Ζαϊφίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939 (άλλη πηγή αναφέρει το 1937) σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και Πέλου Κατσέλη (αποφοίτησε από τη δεύτερη το 1966). Ήταν σύζυγος της ηθοποιού Μάγδας Λέκκα. Πέθανε στις 6 Ιουλίου 2006.

Γιώργος Ζαϊφίδης: Φιλμογραφία

Χειμωνιάτικη νοσταλγία (2004)
Σατανάδες στα σχολεία (1982)
Τα όπλα μου ρίχνουν λουλούδια (1981)
Η βαλίτσα του παπά (1978)
Συνομωσία στη Μεσόγειο (1975)
Βρώμικη παρθένα (1975)
Ισιδώρα (1975)
Ένα τανκς στο… κρεββάτι μου (1975) [συνταγματάρχης Χατζημανέας]
Συνωμοσία στη Μεσόγειο (1975)
Τα χρώματα της ίριδος (1974)
Αγάπη μου Ουάουα (1974)
Οι πολεμισταί της ειρήνης (1973)
Οι Προστάτες (1973)
Θανάσης ο πιο γρήγορος τρελλός / Δικτάτωρ καλεί Θανάση (1973)
Θέμα συνειδήσεως (1973)
Με φόβο και πάθος (1972)
Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)
Η Ρένα είναι “οφ-σάιντ” (1972)
Το Ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)[αστυνόμος Γρηγοριάδης]
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)
Δώστε τα χέρια (1971)
Ολοκαύτωμα (1971)Κάτω οι άντρες (1971)[Γιώργος, φίλος Χάρη-Ντόρας]
Οι τελευταίοι του Ρούπελ (1971)
Ο δρόμος των ηρώων (1971)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
Στη μάχη της Κρήτης (1970)
Τα αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)
Η γενιά των ηρώων (1969)
Ο αντάρτης του βάλτου (1969)
Η λεωφόρος της προδοσίας (1969)
Ξύπνα κορόιδο… (1969)
ΟΧΙ (1969)
Βυζαντινή ραψωδία (1968)
Ο βιασμός μιας παρθένας (1966) [Αντώνης]
Κορόιδο γαμπρέ (1962)

Η μουσίτσα (1959)[στη δεξίωση]
Ο θείος από τον Καναδά (1959)[νοικάρης]
Δουλειές με φούντες (1959)
Ζάλογγο, το κάστρο της λευτεριάς (1959)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Αγνή Βλάχου 1930-2015

Η Αγνή Βλάχου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1930 και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Εθνικού Θεάτρου και του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν (αποφοίτησε το 1953)....

Καίτη Πάνου 1927-2008

Η Καίτη Πάνου ήταν μία από τις αγαπημένες ελληνίδες ενζενί ηθοποιούς και η πρώτη πρωταγωνίστρια του ελληνικού ομιλούντος κινηματογράφου στα χρόνια του ΄40. Έχει...

Νίτσα Μαρούδα 1935-2022

Η Νίτσα Μαρούδα, γεννήθηκε στην Πάτρα το 1935, κι είναι Ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου.Έπαιξε σε πολλές ταινίες την δεκαετία 60' και του 70' της...

Τελευταίες αναρτήσεις