19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΓιώργος Ζαϊφίδης 1939-2006

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Ζαϊφίδης 1939-2006

- Advertisement -

Ο Γιώργος Ζαϊφίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939 (άλλη πηγή αναφέρει το 1937) σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και Πέλου Κατσέλη (αποφοίτησε από τη δεύτερη το 1966). Ήταν σύζυγος της ηθοποιού Μάγδας Λέκκα. Πέθανε στις 6 Ιουλίου 2006.

Γιώργος Ζαϊφίδης: Φιλμογραφία

Χειμωνιάτικη νοσταλγία (2004)
Σατανάδες στα σχολεία (1982)
Τα όπλα μου ρίχνουν λουλούδια (1981)
Η βαλίτσα του παπά (1978)
Συνομωσία στη Μεσόγειο (1975)
Βρώμικη παρθένα (1975)
Ισιδώρα (1975)
Ένα τανκς στο… κρεββάτι μου (1975) [συνταγματάρχης Χατζημανέας]
Συνωμοσία στη Μεσόγειο (1975)
Τα χρώματα της ίριδος (1974)
Αγάπη μου Ουάουα (1974)
Οι πολεμισταί της ειρήνης (1973)
Οι Προστάτες (1973)
Θανάσης ο πιο γρήγορος τρελλός / Δικτάτωρ καλεί Θανάση (1973)
Θέμα συνειδήσεως (1973)
Με φόβο και πάθος (1972)
Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)
Η Ρένα είναι “οφ-σάιντ” (1972)
Το Ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)[αστυνόμος Γρηγοριάδης]
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)
Δώστε τα χέρια (1971)
Ολοκαύτωμα (1971)Κάτω οι άντρες (1971)[Γιώργος, φίλος Χάρη-Ντόρας]
Οι τελευταίοι του Ρούπελ (1971)
Ο δρόμος των ηρώων (1971)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
Στη μάχη της Κρήτης (1970)
Τα αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)
Η γενιά των ηρώων (1969)
Ο αντάρτης του βάλτου (1969)
Η λεωφόρος της προδοσίας (1969)
Ξύπνα κορόιδο… (1969)
ΟΧΙ (1969)
Βυζαντινή ραψωδία (1968)
Ο βιασμός μιας παρθένας (1966) [Αντώνης]
Κορόιδο γαμπρέ (1962)

Η μουσίτσα (1959)[στη δεξίωση]
Ο θείος από τον Καναδά (1959)[νοικάρης]
Δουλειές με φούντες (1959)
Ζάλογγο, το κάστρο της λευτεριάς (1959)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Θανάσης Τσαλταμπάσης

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 15 Δεκεμβρίου του 1981 όπου και μεγάλωσε, ενώ...

Αντώνης Αντωνίου 1945-

Ο Αντώνης Αντωνίου γεννήθηκε το 1945 στη Νέα Ιωνία της Αθήνας και είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης. Οι γονείς του κατάγονται από τη Μικρά...

Τάκης Σπυριδάκης 1958-2019

Ο Τάκης Σπυριδάκης γεννήθηκε στην Αίγινα στις 04 Φεβρουαρίου 1958 και μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου πήγε και σχολείο. Εργάστηκε από μικρός σε διάφορες δουλειές...

Τελευταίες αναρτήσεις