31.3 C
Athens
Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...
ΑρχικήHθοποιοίΓιώργος Ζαϊφίδης 1939-2006

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Ζαϊφίδης 1939-2006

- Advertisement -

Ο Γιώργος Ζαϊφίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939 (άλλη πηγή αναφέρει το 1937) σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και Πέλου Κατσέλη (αποφοίτησε από τη δεύτερη το 1966). Ήταν σύζυγος της ηθοποιού Μάγδας Λέκκα. Πέθανε στις 6 Ιουλίου 2006.

Γιώργος Ζαϊφίδης: Φιλμογραφία

Χειμωνιάτικη νοσταλγία (2004)
Σατανάδες στα σχολεία (1982)
Τα όπλα μου ρίχνουν λουλούδια (1981)
Η βαλίτσα του παπά (1978)
Συνομωσία στη Μεσόγειο (1975)
Βρώμικη παρθένα (1975)
Ισιδώρα (1975)
Ένα τανκς στο… κρεββάτι μου (1975) [συνταγματάρχης Χατζημανέας]
Συνωμοσία στη Μεσόγειο (1975)
Τα χρώματα της ίριδος (1974)
Αγάπη μου Ουάουα (1974)
Οι πολεμισταί της ειρήνης (1973)
Οι Προστάτες (1973)
Θανάσης ο πιο γρήγορος τρελλός / Δικτάτωρ καλεί Θανάση (1973)
Θέμα συνειδήσεως (1973)
Με φόβο και πάθος (1972)
Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)
Η Ρένα είναι “οφ-σάιντ” (1972)
Το Ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)[αστυνόμος Γρηγοριάδης]
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)
Δώστε τα χέρια (1971)
Ολοκαύτωμα (1971)Κάτω οι άντρες (1971)[Γιώργος, φίλος Χάρη-Ντόρας]
Οι τελευταίοι του Ρούπελ (1971)
Ο δρόμος των ηρώων (1971)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
Στη μάχη της Κρήτης (1970)
Τα αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)
Η γενιά των ηρώων (1969)
Ο αντάρτης του βάλτου (1969)
Η λεωφόρος της προδοσίας (1969)
Ξύπνα κορόιδο… (1969)
ΟΧΙ (1969)
Βυζαντινή ραψωδία (1968)
Ο βιασμός μιας παρθένας (1966) [Αντώνης]
Κορόιδο γαμπρέ (1962)

Η μουσίτσα (1959)[στη δεξίωση]
Ο θείος από τον Καναδά (1959)[νοικάρης]
Δουλειές με φούντες (1959)
Ζάλογγο, το κάστρο της λευτεριάς (1959)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Χορν 1921-1998

Ο Δημήτρης Χορν (το πλήρες όνομά του ήταν Δημήτριος - Ελευθέριος Χορν) ήταν Έλληνας εβραϊκής καταγωγής ηθοποιός.Γεννήθηκε στην Αθήνα το Μάρτιο του 1921 σε...

Κώστας Κακκαβάς 1936-

Ο Κώστας Κακκαβάς είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου.Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1936 και φοίτησε στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου απ' όπου...

Νίκος Φέρμας 1905-1972

Ο Νίκος Φέρμας ήταν ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, από τους πιο σημαντικούς δευτεραγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου, με περίπου 150 ταινίες στο ενεργητικό...

Τελευταίες αναρτήσεις