21.7 C
Athens
Κατηγορία:

Παναγιώτου Χάρης

Παρόμοια αρθρα

Ο Χάρης (Χαρίτων) Παναγιώτου γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1936 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.
Δίδαξε υποκριτική στη Σχολή Θεάτρου «Περίακτος» του σκηνοθέτη Βασίλη Ρίτσου.

Διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών (1989-1992) και ειδικός σύμβουλος της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Εθνικού Θεάτρου.

Πρώτη του σύζυγος υπήρξε η ηθοποιός Γιώτα Σοϊμίρη με την οποία απέκτησε τρεις κόρες και δεύτερη η  Έφη Οικονόμου.


Φιλμογραφία



Τα δελφινάκια του Αμβρακικού (1993)
Αγώνας χωρίς τέλος (1979)
Προσκλητήριο στη μάνα (1979)
Ο τελευταίος των κομιτατζήδων (1970)
Λιτανεία των ηρώων (1970)
ΟΧΙ (1969)
Στα σύνορα της προδοσίας (1968)
Ο Μικές παντρεύεται (1968) [Λευτέρης Μπουλντόζας]
Η κόρη της Πενταγιώτισσας (1967) [Δημήτρης]
Κολωνάκι διαγωγή μηδέν (1967) [Βαγγέλης Καρανάμπασης]
Κοντσέρτο για πολυβόλα (1967)
Η αδελφή μου θέλει ξύλο (1966) [Μανώλης]
Όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι (1966) [Μήτσος]
Παράνομοι πόθοι (1966)
Μπετόβεν και μπουζούκι (1965) [Λουκής Ντάλμπασης]
Υπάρχει και φιλότιμο (1965) [Πανάγος]

Προηγούμενο άρθροΠαναγιώτου Κάκια
Επόμενο άρθροΠαξινού Κατίνα

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα