Ελληνικός Κινηματογράφος Βαλάση Μπέτυ
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΑχείμαστος Γιάννης
Επόμενο άρθροΒαλτινός Γρηγόρης

Τυχαία Αρθρα

Χάρρυ Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν γεννήθηκε στη Καλαμαριά, στις 7 Μαΐου 1940 και το πραγματικό του όνομα ήταν, Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Ήταν Έλληνας κωμικός και σατιρικός ηθοποιός,...

Άλκις Κούρκουλος

Ο Άλκης Κούρκουλος είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιανουαρίου 1967. Ο πατέρας του ήταν ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος και η...

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος γεννήθηκε στο Κέδρος της Καρδίτσας στις 15 Ιανουαρίου του 1962 και είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αποτέλεσε...

Βαλάση Μπέτυ

Η Μπέτυ Βαλάση γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1937 και έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Λωξάνδρα». Με αμέτρητες επιτυχίες στο θέατρο στο πλευρό πάρα πολύ γνωστών ονομάτων αλλά και εξίσου καλές δουλειές στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, η Μπέτυ Βαλάση είχε και έχει μια ζωή και μια καριέρα που θα ζήλευαν πολλοί.Υπήρξε η τέταρτη σύζυγος του ηθοποιού Τίτου Βανδή.

Φιλμογραφία
Ηδονή και πάθος (1960)
Ανοιχτή επιστολή (1968)
Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι εμείς (1972)
Ο προεστός του χωριού (1973) [Μαργαρώ]
Αστερισμός της παρθένου (1973) [Λουκία]
Οι κυνηγοί (1977) [η γυναίκα του ξενοδόχου]
1922 (1978)
Κραυγή γυναικών (1978) [Μάργκαρετ]
Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι (1982) [Αγγέλα Χρυσαφάκη]
Ρένα τα ρέστα σου!. (1985) [Μπέτυ Πιπιλή]
Μια τόσο μακρινή απουσία (1985)
Γλυκιά πατρίδα (1986) [Σάρα]
Αγάπη στα 16 (2004) [γιαγιά]
Χαιρέτα μας τον πλάτανο (2004) [Ευαγγελία]

Similar Articles

Αρθρα

Ελίζα Βόζεμπεργκ

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Σεπτεμβρίου 1956 και το πλήρες όνομα της είναι, Ελισσάβετ Βόζεμπεργκ Βρυωνίδη. Η Ελίζα Βόζεμπεργκ είναι Ελληνίδα γερμανικής...

Επτά αποκαλύψεις για την ταινία Η νεράιδα και το παλικάρι

1ον.  Στους τίτλους της ταινίας αναγράφονται τα ονόματα δύο ηθοποιών που όμως δεν εμφανίζονται στην ταινία. Πρόκειται για την Νίτσα Μαρούδα και την  Ρένα...

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος γεννήθηκε στο Κέδρος της Καρδίτσας στις 15 Ιανουαρίου του 1962 και είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αποτέλεσε...