Βαλάση Μπέτυ

on

Η Μπέτυ Βαλάση γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1937 και έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Λωξάνδρα». Με αμέτρητες επιτυχίες στο θέατρο στο πλευρό πάρα πολύ γνωστών ονομάτων αλλά και εξίσου καλές δουλειές στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, η Μπέτυ Βαλάση είχε και έχει μια ζωή και μια καριέρα που θα ζήλευαν πολλοί.Υπήρξε η τέταρτη σύζυγος του ηθοποιού Τίτου Βανδή.

Φιλμογραφία
Ηδονή και πάθος (1960)
Ανοιχτή επιστολή (1968)
Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι εμείς (1972)
Ο προεστός του χωριού (1973) [Μαργαρώ]
Αστερισμός της παρθένου (1973) [Λουκία]
Οι κυνηγοί (1977) [η γυναίκα του ξενοδόχου]
1922 (1978)
Κραυγή γυναικών (1978) [Μάργκαρετ]
Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι (1982) [Αγγέλα Χρυσαφάκη]
Ρένα τα ρέστα σου!. (1985) [Μπέτυ Πιπιλή]
Μια τόσο μακρινή απουσία (1985)
Γλυκιά πατρίδα (1986) [Σάρα]
Αγάπη στα 16 (2004) [γιαγιά]
Χαιρέτα μας τον πλάτανο (2004) [Ευαγγελία]

Προηγούμενο άρθροΑχείμαστος Γιάννης
Επόμενο άρθροΒαλτινός Γρηγόρης
Ελληνικός Κινηματογράφος Βαλάση Μπέτυ
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
57,921ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,927ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Σπύρος Φωκάς Βαλάση Μπέτυ

Σπύρος Φωκάς

0
Ο Σπύρος Φωκάς είναι Έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 17 Αυγούστου το 1937.Το πραγματικό του όνομα είναι...
Καΐλας Βασίλης Βαλάση Μπέτυ

Καΐλας Βασίλης

Φέρμης Γιάννης Βαλάση Μπέτυ

Φέρμης Γιάννης

Ιωάννα Γαλάνη Βαλάση Μπέτυ

Ιωάννα Γαλάνη