31.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΖαβερδινού Αλίκη

Σχετικές αναρτήσεις

Ζαβερδινού Αλίκη

Η Αλίκη Ζαβερδινού γεννήθηκε το 1938 στην Αθήνα και σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν και Κωστή Μιχαηλίδη( αποφοίτησε το 1960) και στη Σχολή Χορού Τατιάνας Βαρούτη και Έλεν Τσουκαλά.
Είχε παντρευτεί τον αδελφό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Νίκο.
Πέθανε τα Χριστούγεννα του 2013.
Φιλμογραφία
Το κορίτσι του λούνα παρκ (1968)
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966) [Σταυρούλα]
Τερέζα (1963)
Οι αθώες (1961)
Κασσιανή (1960) [Κασσιανή]
Στην πόρτα της Κολάσεως (1960)
Όταν το μίσος κυβερνά (1959) [Άννα Μαρή]
Κέφι γλέντι και φιγούρα (1958) [Ζωίτσα]
Το μυστικό του πατέρα (1958)

Προηγούμενο άρθροΕυδαίμων Γιάννης
Επόμενο άρθροΔημήτρης Ζακυνθινός 1939-

Σχετικές αναρτήσεις

Νάνα Παπαδάκη

Η Νάνα Παπαδάκη είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Στο πρώτο έτος των σπουδών της επιλέχθηκε από τον Γιώργο...

Έλενα Ναθαναήλ 1947-2008

Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1947 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής από πλούσια οικογένεια. Ο πατέρας της, με καταγωγή από τη Μικρά Ασία,...

Μοντέρνα Σταχτοπούτα 1964-1965

Η ταινία, "Μοντέρνα Σταχτοπούτα" προβλήθηκε τη σαιζόν 1964-1965 και έκοψε 446.691 εισιτήρια. Ήρθε στην 5η θέση σε 93 ταινίες. -Πρόκειται για την 24η ταινία που...

Τελευταίες αναρτήσεις