36.3 C
Athens
Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΑλίκη Ζαβερδινού 1938-2013

Σχετικές αναρτήσεις

Αλίκη Ζαβερδινού 1938-2013

- Advertisement -

Η Αλίκη Ζαβερδινού γεννήθηκε το 1938 στην Αθήνα και σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν και Κωστή Μιχαηλίδη( αποφοίτησε το 1960) και στη Σχολή Χορού Τατιάνας Βαρούτη και Έλεν Τσουκαλά.
Είχε παντρευτεί τον αδελφό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Νίκο.
Πέθανε τα Χριστούγεννα του 2013.

Αλίκη Ζαβερδινού: Φιλμογραφία

Το κορίτσι του λούνα παρκ (1968)
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966) [Σταυρούλα]
Τερέζα (1963)
Οι αθώες (1961)
Κασσιανή (1960) [Κασσιανή]
Στην πόρτα της Κολάσεως (1960)
Όταν το μίσος κυβερνά (1959) [Άννα Μαρή]
Κέφι γλέντι και φιγούρα (1958) [Ζωίτσα]
Το μυστικό του πατέρα (1958)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Τούλα Δράκου 1912-

Η Τούλα Δράκου-Σαραντοπούλου (Γεωργίου) γεννήθηκε το 1912 και το 1929 ήδη φοιτούσε στο Ωδείο.Εμφανίστηκε νωρίς στο μουσικό θέατρο και την «πρόζα» (μέλος του ΣΕΗ...

Ελένη Ράντου 1963-

Η Ελένη Ράντου γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1963 στο Αιγάλεω Αττικής, αν και η καταγωγή της είναι από τα Χανιά.Μετά το σχολείο, φοίτησε στη Δραματική...

Στέλιος Καππάτος 1938-1987

Ο Στέλιος Καππάτος γεννήθηκε το 1938 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη της Αθήνας, με καταγωγή από τα Δηλινάτα της Κεφαλονιάς.Υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα, βασικό...

Τελευταίες αναρτήσεις