Ζαβερδινού Αλίκη

on

Η Αλίκη Ζαβερδινού γεννήθηκε το 1938 στην Αθήνα και σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν και Κωστή Μιχαηλίδη( αποφοίτησε το 1960) και στη Σχολή Χορού Τατιάνας Βαρούτη και Έλεν Τσουκαλά.
Είχε παντρευτεί τον αδελφό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Νίκο.
Πέθανε τα Χριστούγεννα του 2013.
Φιλμογραφία
Το κορίτσι του λούνα παρκ (1968)
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966) [Σταυρούλα]
Τερέζα (1963)
Οι αθώες (1961)
Κασσιανή (1960) [Κασσιανή]
Στην πόρτα της Κολάσεως (1960)
Όταν το μίσος κυβερνά (1959) [Άννα Μαρή]
Κέφι γλέντι και φιγούρα (1958) [Ζωίτσα]
Το μυστικό του πατέρα (1958)

Προηγούμενο άρθροΕυδαίμων Γιάννης
Επόμενο άρθροΖακυνθινός Δημήτρης
Ελληνικός Κινηματογράφος Ζαβερδινού Αλίκη
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
57,886ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,920ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Λαμπροπούλου Καίτη Ζαβερδινού Αλίκη

Λαμπροπούλου Καίτη

Η Καίτη Λαμπροπούλου  γεννήθηκε στους Επιβάτες της Θράκης στις 26 Αυγούστου του  1926 και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχε μετακομίσει η οικογένειά της λόγω των...
Ανθίδης Αριστοτέλης Ζαβερδινού Αλίκη

Ανθίδης Αριστοτέλης

Αντωνοπούλου Μαίρη Ζαβερδινού Αλίκη

Αντωνοπούλου Μαίρη

Καμπάνης Φάνης Ζαβερδινού Αλίκη

Καμπάνης Φάνης