16.9 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΑλίκη Ζαβερδινού 1938-2013

Σχετικές αναρτήσεις

Αλίκη Ζαβερδινού 1938-2013

Η Αλίκη Ζαβερδινού γεννήθηκε το 1938 στην Αθήνα και σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν και Κωστή Μιχαηλίδη( αποφοίτησε το 1960) και στη Σχολή Χορού Τατιάνας Βαρούτη και Έλεν Τσουκαλά.
Είχε παντρευτεί τον αδελφό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Νίκο.
Πέθανε τα Χριστούγεννα του 2013.

Αλίκη Ζαβερδινού: Φιλμογραφία

Το κορίτσι του λούνα παρκ (1968)
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966) [Σταυρούλα]
Τερέζα (1963)
Οι αθώες (1961)
Κασσιανή (1960) [Κασσιανή]
Στην πόρτα της Κολάσεως (1960)
Όταν το μίσος κυβερνά (1959) [Άννα Μαρή]
Κέφι γλέντι και φιγούρα (1958) [Ζωίτσα]
Το μυστικό του πατέρα (1958)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ντέπυ Γεωργίου 1938-2014

Η Ντέπυ Γεωργίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1938 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Μακεδονικού Ωδείου.Ίδρυσε για λογαριασμό του δήμου Καλλιθέας Παιδικό Θέατρο Νέων, που...

Μεταξά Μαίρη

Η Μαίρη Μεταξά ήταν μια σπουδαία ηθοποιός, που αν και δεν έγινε πολύ γνωστή.Γεννήθηκε το 1912 στην Ανατολική Ρωμυλία και όλοι θα θυμόμαστε την πληθωρική...

Ρουμπίνη Ασδραγάνη

Ρουμπίνη Ασδραγάνη ή Αστραγάνη ήταν η πρώτη κομπάρσα (ίσως περνάει και τον Σπύρο Γουριώτη) σε συμμετοχές στον ελληνικό κινηματογράφο. Υπολογίζουμε ότι έχει συμμετοχή σε...

Τελευταίες αναρτήσεις