14.5 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΖαβερδινού Αλίκη

Σχετικές αναρτήσεις

Ζαβερδινού Αλίκη

Η Αλίκη Ζαβερδινού γεννήθηκε το 1938 στην Αθήνα και σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν και Κωστή Μιχαηλίδη( αποφοίτησε το 1960) και στη Σχολή Χορού Τατιάνας Βαρούτη και Έλεν Τσουκαλά.
Είχε παντρευτεί τον αδελφό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Νίκο.
Πέθανε τα Χριστούγεννα του 2013.
Φιλμογραφία
Το κορίτσι του λούνα παρκ (1968)
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966) [Σταυρούλα]
Τερέζα (1963)
Οι αθώες (1961)
Κασσιανή (1960) [Κασσιανή]
Στην πόρτα της Κολάσεως (1960)
Όταν το μίσος κυβερνά (1959) [Άννα Μαρή]
Κέφι γλέντι και φιγούρα (1958) [Ζωίτσα]
Το μυστικό του πατέρα (1958)

Προηγούμενο άρθροΕυδαίμων Γιάννης
Επόμενο άρθροΖακυνθινός Δημήτρης

Σχετικές αναρτήσεις

Βεντουράτος Ανδρέας

Ηθοποιός, σκηνοθέτης, ποιητής και θεατρικός συγγραφέας από τη Σμύρνη όπου γεννήθηκε το 1921.Σπούδασε νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και δραματική τέχνη στη σχολή του Κάρολου...

Ρένα Ντορ

Η Ρένα Ντορ γεννήθηκε στην Πάτρα το 1917 και πέθανε στην Αθήνα στις 5 Μαρτίου του 2000. Κηδεύτηκε από το Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.Το πραγματικό της...

Μπατίστα Λουίζα

Η Λουίζα Μπατίστα (Ελεούσα Λάππα) γεννήθηκε στη Λαμία το 1932. Ηθοποιός κυρίως του Μουσικού θεάτρου ενώ έπαιξε επίσης στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.Άρχισε την...

Τελευταίες αναρτήσεις