25 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...
ΑρχικήHθοποιοίΠέτρος Ζαρκάδης 1940-

Σχετικές αναρτήσεις

Πέτρος Ζαρκάδης 1940-

- Advertisement -

Ο Πέτρος Ζαρκάδης γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1940 στη Ζάκυνθο. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Λυκούργου Σταυράκου. Ως μέλος του Σ.Ε.Η. ανέπτυξε συνδικαλιστική δραστηριότητα. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Σ.Ε.Η. Την περίοδο 1986-1990 έζησε στη Νέα Υόρκη, όπου συνεργάστηκε ως σκηνοθέτης με το Κέντρον Ελληνικού Πολιτισμού στην παρουσίαση θεατρικών έργων.

Φιλμογραφία

Νιάτα στο πεζοδρόμιο (1964)
Αποστολή θανάτου (1968)
Γοργοπόταμος (1968)
Η ανταρσία των δέκα (1970)
Έμπαινε Μανωλιό (1970)
Ηδονή και εκδίκηση (1970)[Βαγγέλης Λέπουρας]
Ένας τρελός γλεντζές (1970)
Η σάρκα προστάζει (1971)
Ταξίδι στον έρωτα και στον θάνατο (1972)
Μέρες του ’36 (1972) [Λουκάς]
Αμαρτωλές σχέσεις (1972)
Ο κύκλος της αμαρτίας (1973)
Στα δίχτυα της ανωμαλίας (1973)
Αληθινή ηδονή (1974)
Τα χρώματα της ίριδος (1974)
Η αμαρτία στο κορμί της (1974)[Πέτρος]
Διαστροφές (1974] [Μάνθος Λιαγκρής]
Ο θίασος (1975) [Ορέστης]
Γεύση από ηδονή (1975)[επιθεωρητής της αστυνομίας]
1922 (1978)
Αν μάθετε τίποτα (1979)
Ρεπό (1982) [Δρακάκος]
Υπόγεια διαδρομή (1983)
Χωρίς μάρτυρες (1983) [εισαγγελέας]
Χούλιγκανς (κάτω τα χέρια απ’ τα νιάτα!) (1983) [Σάββας]
Τι έχουν να δουν τα μάτια μου (1984)[Νικηφόρος Δημόπουλος]
Εν πλω (1985) [πατέρας]
Το χάραμα – Dawn (1994)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Θεόδωρος Ζιζίκος 1938-

Ο Θεόδωρος Ζιζίκος γεννήθηκε το 1938 και ήταν εκφωνητής δελτίων ειδήσεων, αθλητικών αγώνων και ηθοποιός.Έγινε μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών το 1965. Τον θυμόμαστε,...

Πόπη Γιαμαρέλου 1948-

Η Πόπη Γιαμαρέλου (Γιαμαρέλλου) ήταν πολυτάλαντη και πανέμορφη σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Οκτωβρίου 1948-πιθανότατα. Το 1963 που ξεκίνησε τη...

Μαίρη Χαλκιά 1944-

Η Μαίρη Χαλκιά γεννήθηκε το 1944 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1966. Έγινε γνωστή από την συμμετοχή...

Τελευταίες αναρτήσεις