Το παιδί θαύμα

Θα θυμάστε βέβαια την χρυσή εποχή των ταινιών Καράτε  (Ξένων και Ελληνικών);

sfetas tsevelekos Το παιδί θαύμα όπου είναι εκπαιδευτής του Αγγλικού στρατού

Θα θυμάστε βέβαια και το παιδί θαύμα Κρις Σφέτας ο οποίος έκανε μεγάλη επιτυχία στις ταινίες Καράτε απο τα 10 του χρόνια κιόλας.

Έχει παίξει σε ταινίες μαζί με μεγάλα ονόματα όπως Hee ill Cho, Bill Wallace, Chuck Norris and Joe Lewis. Αυτή την στιγμή βρίσκεται μεταξύ Αμερικής και Αγγλίας με πολλες σχολές ανά τον κόσμο μαζί με τον πατέρα του Γιώργο Σφέτα και είναι και εκπαιδευτές του Αγγλικού στρατού καθώς διδάσκουν και το δικό του στιλ καράτε.

Αχτύπητο δίδυμο με τον Σωτήρη Τζεβελέκο σε μία σειρά ταινιών (Ο Θείος μου ο Νίντζα 1&2, ο φίλος μου ο Νίντζα). Ο Κρις αναπολεί τον σπουδαίο κωμικό ηθοποιό αποκαλύπτοντας πως δεν έχουν συχνή επαφή τα τελευταία χρόνια λόγω απόστασης.

“Δυστυχώς όχι. Ο Σωτήρης ήταν καταπληκτικός. Είχαμε κάποια επαφή όταν ερχόμουν Ελλάδα, αλλά τώρα έχουμε χαθεί.

Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός και άνθρωπος. Μαζί του η δουλειά ήταν εύκολη και με βοήθησε. Όταν ξεκίνησα δεν ήξερα τίποτα όμως πάνω στις σκηνές μου μάθαινε την δουλειά. Φανταστικός.

Είχαμε και δέσιμο βαθύ σαν οικογένεια κιόλας γιατί πηγαίναμε ο ένας στο σπίτι του άλλου”. Και ο Όμηρος (σ.σ.: Ευστρατιάδης) φοβερός”.

Το παιδί θαύμα

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Βόγλης
Επόμενο άρθροΓνώριζες ότι Μέρος 6ο
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!