Προηγούμενο άρθροΚαφετζόπουλος Αντώνης
Επόμενο άρθροΚομνηνός Λάκης

Κοκκίνου Νικόλ

Η Νικόλ (Νικολέττα) Κοκκίνου γεννήθηκε το 1943 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη, καθώς επίσης χορό στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ και μουσικό θέατρο στη Σχολή Θεοφανίδη. Σύζυγος του ηθοποιού Κωστή Μαλκότση και μητέρα των ηθοποιών Ερμή και Λαέρτη Μαλκότση. Από το 1994 έως το 2003 συμμετείχε σε 10 παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο.
Φιλμογραφία
Καταιγίδα (1965)
Ο τετραπέρατος (1966)
Οι στιγματισμένοι (1966)
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969) [Φλώρα]
Ο θαυματοποιός (1969)
Η παριζιάνα (1969)
Η οργή του αδικημένου (1969)
Ο μπλοφατζής (1969)
Το ανθρωπάκι (1969)[Λέττα, χορεύτρια]
Μαριχουάνα stop! (1971) [Μαρία]
Μια ελληνίδα στο χαρέμι (1971)
Ο κατεργάρης (1971) [φίλη Εύας]
Κατάχρησις εξουσίας (1971)
Το κοροϊδάκι της πριγκηπέσσας (1971)
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972) [Μαρία]
20 γυναίκες κι’ εγώ! (1973)
Τελευταίος διάλογος (1982)
Το αίμα των αγαλμάτων (1982)
Καμικάζι αγάπη μου (1983)
Ένα κορίτσι και πολύ… αντράκι (1986) [Ασπασία]
Ένα τρελλό τρελλό μούτρο (1986) [Γιούλα]
Η μεγάλη απόφραξη (Το σκατόμουτρο) (1988)
Πέρα από τη λίμνη (2006) [Σαββούλα]
Alter ego (2007) [(μητέρα Φιλίππου)]
Απ’ τα κόκαλα βγαλμένα (2011)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

Τυχαία Αρθρα

Χειροκροτήματα

Η ταινία, "Χειροκροτήματα" προβλήθηκε ξανά στο "Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης" το Νοέμβριο του 1994. Τα "Χειροκροτήματα" είναι δραματική-μουσική ταινία του 1944, σε σενάριο και σκηνοθεσία...

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 632ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 632ο

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 630ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 630ο

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος γεννήθηκε στο Κέδρος της Καρδίτσας στις 15 Ιανουαρίου του 1962 και είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αποτέλεσε...

Παρόμοια άρθρα

Ελληνικός Κινηματογράφος Κοκκίνου Νικόλ
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!

Αρθρα

Οι άσσοι του γηπέδου

Η ταινία, "Οι άσσοι του γηπέδου" προβλήθηκε την σαιζόν 1955-1956 και έκοψε 19.726 εισιτήρια. Ήρθε στην 16η θέση σε 24 ταινίες. Η πρώτη ταινία...

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 655ο

Τις ερωτήσεις επιμελήθηκε o δημοσιογράφος, Χρήστος Κωνσταντίνου.Facebook: Xristos KonstantinouInstagram: xristoskp Για περισσότερα κουίζ πατήστε εδώ. Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 655ο

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 656ο

Τις ερωτήσεις επιμελήθηκε o δημοσιογράφος, Χρήστος Κωνσταντίνου.Facebook: Xristos KonstantinouInstagram: xristoskp Για περισσότερα κουίζ πατήστε εδώ. Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 656ο