Take a fresh look at your lifestyle.

Κοκκίνου Νικόλ

0 447

Η Νικόλ (Νικολέττα) Κοκκίνου γεννήθηκε το 1943 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη, καθώς επίσης χορό στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ και μουσικό θέατρο στη Σχολή Θεοφανίδη. Σύζυγος του ηθοποιού Κωστή Μαλκότση και μητέρα των ηθοποιών Ερμή και Λαέρτη Μαλκότση. Από το 1994 έως το 2003 συμμετείχε σε 10 παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο.
Φιλμογραφία
Καταιγίδα (1965)
Ο τετραπέρατος (1966)
Οι στιγματισμένοι (1966)
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969) [Φλώρα]
Ο θαυματοποιός (1969)
Η παριζιάνα (1969)
Η οργή του αδικημένου (1969)
Ο μπλοφατζής (1969)
Το ανθρωπάκι (1969)[Λέττα, χορεύτρια]
Μαριχουάνα stop! (1971) [Μαρία]
Μια ελληνίδα στο χαρέμι (1971)
Ο κατεργάρης (1971) [φίλη Εύας]
Κατάχρησις εξουσίας (1971)
Το κοροϊδάκι της πριγκηπέσσας (1971)
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972) [Μαρία]
20 γυναίκες κι’ εγώ! (1973)
Τελευταίος διάλογος (1982)
Το αίμα των αγαλμάτων (1982)
Καμικάζι αγάπη μου (1983)
Ένα κορίτσι και πολύ… αντράκι (1986) [Ασπασία]
Ένα τρελλό τρελλό μούτρο (1986) [Γιούλα]
Η μεγάλη απόφραξη (Το σκατόμουτρο) (1988)
Πέρα από τη λίμνη (2006) [Σαββούλα]
Alter ego (2007) [(μητέρα Φιλίππου)]
Απ’ τα κόκαλα βγαλμένα (2011)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχόλια
Loading...