Βέλιας Πάνος

on

Ο Πάνος Βέλιας ή Βέλλιας (Βελισσαρόπουλος) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1965. Επίσης σπούδασε τηλεόραση και δημοσιογραφία στη Ρώμη. Υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά. Πέθανε στην αφάνεια το 2009 και κηδεύτηκε στη Βοιωτία.

Φιλμογραφία

Θανάσης, ο αισιόδοξος (1989) [Λέανδρος Μαστραπάς]
Ο Θανάσης στη χώρα του “ΘΑ”… (1988) [Ντίμης Τάμπανος]
Νεφέλη (1982)
Κορόιδο Ρωμιέ!.. (1981) [Λάμπης]
Ο Κος ΕΞΟΥΣΙΑΣ (1980)
Ο ποδόγυρος (1980)
Μονά… ζυγά δικά μου… (1979)
Συμμορία εραστών (1972) [Γιάγκος Μαρμαρινός]
Τι 30… τι 40… τι 50… (1972) [Φίλιππας Καρυώτης]
Κακός, ψυχρός και ανάποδος (1969)

Προηγούμενο άρθροΒεάνος Δημήτρης
Επόμενο άρθροΒενετσάνος Κώστας
Ελληνικός Κινηματογράφος Βέλιας Πάνος
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
58,256ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,956ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Βαρβέρη Νίνα Βέλιας Πάνος

Βαρβέρη Νίνα

Νίνα Βαρβέρη - Σταρένιου Η Νίνα Βαρβέρη γεννήθηκε στη Βουλγαρία το 1910 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Σύζυγος του ηθοποιού ...
zoi laskari Βέλιας Πάνος

Λάσκαρη Ζωή

Πάνου Καίτη Βέλιας Πάνος

Πάνου Καίτη

Λογοθέτης Ηλίας Βέλιας Πάνος

Λογοθέτης Ηλίας