25.9 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΒέλιας Πάνος

Σχετικές αναρτήσεις

Βέλιας Πάνος

Ο Πάνος Βέλιας ή Βέλλιας (Βελισσαρόπουλος) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1965. Επίσης σπούδασε τηλεόραση και δημοσιογραφία στη Ρώμη. Υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά. Πέθανε στην αφάνεια το 2009 και κηδεύτηκε στη Βοιωτία.

Φιλμογραφία

Θανάσης, ο αισιόδοξος (1989) [Λέανδρος Μαστραπάς]
Ο Θανάσης στη χώρα του “ΘΑ”… (1988) [Ντίμης Τάμπανος]
Νεφέλη (1982)
Κορόιδο Ρωμιέ!.. (1981) [Λάμπης]
Ο Κος ΕΞΟΥΣΙΑΣ (1980)
Ο ποδόγυρος (1980)
Μονά… ζυγά δικά μου… (1979)
Συμμορία εραστών (1972) [Γιάγκος Μαρμαρινός]
Τι 30… τι 40… τι 50… (1972) [Φίλιππας Καρυώτης]
Κακός, ψυχρός και ανάποδος (1969)

Προηγούμενο άρθροΒεάνος Δημήτρης
Επόμενο άρθροΒενετσάνος Κώστας

Σχετικές αναρτήσεις

Βασίλης Διαμαντόπουλος 1920-1999

Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά στις 15 Νοεμβρίου του 1920 και απεβίωσε στις 5 Μαΐου του 1999. Ήταν ο πρώτος ηθοποιός που εμφανίστηκε ζωντανά στην ελληνική τηλεόραση,...

Μουστάκα Αθανασία

Η ηθοποιός Αθανασία Μουστάκα γεννήθηκε στο Γαλαξείδι στις 22 Δεκεμβρίου 1898 (κατά άλλους το 1899).Ήταν κόρη του ηθοποιού και θιασάρχη Διονυσίου Πλέσσα. Η Αθανασία Μουστάκα υπήρξε...

Χριστοφορίδης Τάκης

Ο Τάκης Χριστοφορίδης ήταν Έλληνας ηθοποιός και ξάδερφος του επίσης ηθοποιού Περικλή Χριστοφορίδη.Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1914 και πέθανε στην Αθήνα το1973 από πνευμονία...

Τελευταίες αναρτήσεις