27.9 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...
ΑρχικήHθοποιοίΠάνος Βέλιας 1939-2009

Σχετικές αναρτήσεις

Πάνος Βέλιας 1939-2009

- Advertisement -

Ο Πάνος Βέλιας ή Βέλλιας (Βελισσαρόπουλος) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1965. Επίσης σπούδασε τηλεόραση και δημοσιογραφία στη Ρώμη. Υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά. Πέθανε στην αφάνεια το 2009 και κηδεύτηκε στη Βοιωτία.

Πάνος Βέλιας: Φιλμογραφία

Θανάσης, ο αισιόδοξος (1989) [Λέανδρος Μαστραπάς]
Ο Θανάσης στη χώρα του “ΘΑ”… (1988) [Ντίμης Τάμπανος]
Νεφέλη (1982)
Κορόιδο Ρωμιέ!.. (1981) [Λάμπης]
Ο Κος ΕΞΟΥΣΙΑΣ (1980)
Ο ποδόγυρος (1980)
Μονά… ζυγά δικά μου… (1979)
Συμμορία εραστών (1972) [Γιάγκος Μαρμαρινός]
Τι 30… τι 40… τι 50… (1972) [Φίλιππας Καρυώτης]
Κακός, ψυχρός και ανάποδος (1969)

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Λίζα Κουντούρη

Η Λίζα Κουντούρη ήταν ηθοποιός και δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934 και μετά το πέρας των γυμνασιακών της σπουδών, φοίτησε στη Δραματική Σχολή...

Τάκης Γαλανός 1910-1961

Ο Τάκης Γαλανός γεννήθηκε στο Βόλο το 1910 και σπούδασε υποκριτική στο Παρίσι.Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1934 και πρωτοεμφανίστηκε με τον θίασο Αλίκης-Κώστα Μουσούρη στο...

Γληνός Γιώργος

Ο Γεώργιος Γληνός ήταν Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου.Γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1895.Ασχολήθηκε με το θέατρο από νεαρή ηλικία.Ερχόμενος στην Ελλάδα μετά...

Τελευταίες αναρτήσεις