15.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΒέλιας Πάνος

Σχετικές αναρτήσεις

Βέλιας Πάνος

Ο Πάνος Βέλιας ή Βέλλιας (Βελισσαρόπουλος) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1965. Επίσης σπούδασε τηλεόραση και δημοσιογραφία στη Ρώμη. Υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά. Πέθανε στην αφάνεια το 2009 και κηδεύτηκε στη Βοιωτία.

Φιλμογραφία

Θανάσης, ο αισιόδοξος (1989) [Λέανδρος Μαστραπάς]
Ο Θανάσης στη χώρα του “ΘΑ”… (1988) [Ντίμης Τάμπανος]
Νεφέλη (1982)
Κορόιδο Ρωμιέ!.. (1981) [Λάμπης]
Ο Κος ΕΞΟΥΣΙΑΣ (1980)
Ο ποδόγυρος (1980)
Μονά… ζυγά δικά μου… (1979)
Συμμορία εραστών (1972) [Γιάγκος Μαρμαρινός]
Τι 30… τι 40… τι 50… (1972) [Φίλιππας Καρυώτης]
Κακός, ψυχρός και ανάποδος (1969)

Προηγούμενο άρθροΒεάνος Δημήτρης
Επόμενο άρθροΒενετσάνος Κώστας

Σχετικές αναρτήσεις

Τυφλός άγγελος 1960-1961

Η ταινία, “Τυφλός άγγελος” προβλήθηκε τη σαιζόν 1960-1961.Περίληψη της ταινίας, "Τυφλός άγγελος"Δύο νέοι (Χριστίνα Σύλβα και Τάκης Βαρλάμος), που ζουν σε μια επαρχιακή πόλη,...

Ιατρίδου Σωτηρία

Η ηθοποιός Σωτηρία Ιατρίδου γεννήθηκε το 1901 στην Αθήνα όπου και πέθανε στις 4 Απριλίου του 1985.Ηθοποιός του δραματικού και μουσικού θεάτρου, πρωτοεμφανίστηκε το 1916...

Μινωτής Αλέξης

Κορυφαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης, με τεράστια συμβολή στην προαγωγή του νεοελληνικού θεάτρου. Ο Αλέξης Μινωτής γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου του 1898 στα Χανιά της...

Τελευταίες αναρτήσεις