30.4 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Νίκος Σταυρίδης: Το μεγάλο του παράπονο

Ο Νίκος Σταυρίδης ήταν ένας σπουδαίος κωμικός...

Το ανθρωπάκι: Αχ βρε Κική τι με κάμεις

"Το ανθρωπάκι" είναι μία από τις αγαπημένες...
ΑρχικήHθοποιοίΝεφέλη Ορφανού 1948-

Σχετικές αναρτήσεις

Νεφέλη Ορφανού 1948-

- Advertisement -

Η Νεφέλη Ορφανού είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1948. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου (1969).

Την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο την πραγματοποίησε στο Εθνικό Θέατρο με το «Βυσσινόκηπο» του Τσέχωφ. Υπήρξε μέλος του Σ.Ε.Η. Έχει διδάξει στη δραματική σχολή «Ίασμος» του Σταύρου Δελή (2002 – 2007).

Νεφέλη Ορφανού

Νεφέλη Ορφανού: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1986Μάρθα: Το χρονικό ενός βιασμού 
1986Μια βαλίτσα όνειρα 
1987Γλυκιά μου Μαρί 
1987Η δράκαινα 
1987Η θεία μου η ξεπόρτισσα 
1987Λάκης ο ροκάς 
1987Ο εισβολέας απ’ τα Μέγαρα 
1987Ο πεθερόπληκτος 
1987Οι 13 γυναίκες
1987Σας έπιασα στα πράσα 
1988Ένας λαθρεπιβάτης στην καρδιά μου 
1988Βασικά τίμιος 
1988Είμαι τρελός και ότι θέλω κάνω 
1988Η γυναίκα μου ο άντρας της κι εγώ 
1988Η ζωή αρχίζει στα σαράντα 
1988Καλοκαιρινός εραστής 
1988Το πρωτοσέλιδο 
1988Φωτιά στα μπατζάκια μου 
1988Ο καβαλάρης των F.M. stereo 
19894 κούκλες για έναν
1989Δυο φορές ψεύτης 
1989Ο χασοδίκης 
1989Παγίδες 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1974|1974Η γυφτοπούλα ΥΕΝΕΔ
1983|1983Κυρία Αρσενία σ’ αγαπώ ΕΡΤ
1986|1986Μαντάμ Σουσού ΕΡΤ2
1987|1987Η κυρία μας ΕΡΤ
1990|1990Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης: Ντετέκτιβ εμπιστοσύνης ΑΝΤ1
1990|1990Η κυρία του πάνω ορόφου ΑΝΤ1
1990|1990Οι τρεις χάριτες Mega
1990|1990Οι τρεις χάριτες: Μην ξεχνάς τον Ωρωπό Mega
1990|1990Παγίδες ΑΝΤ1
1990|1990Το Ρετιρέ Mega
1991|1991Αξιότιμοι κύριοι ΕΤ1
1991|1991Μάμα Μία ΑΝΤ1
1991|1991Οικογένεια Μουσαμά ΑΝΤ1
1992|1992Η Ελίζα και οι άλλοι Mega
1992|1992Θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου ΑΝΤ1
1992|1992Οι μικρομεσαίοι Mega
1992|1992Τμήμα ηθών: Μια τυχαία συνάντηση ΑΝΤ1
1992|1992Τμήμα ηθών: Ο ανθρωπάκος ΑΝΤ1
1993|1993Άρχεται η συνεδρίασις ΕΤ2
1993|1993Η καλή  πεθερά ΑΝΤ1
1993|1993Κάζα ντι μακαρόνι Mega
1993|1993Σας έπιασα στα πράσα ΕΤ1
1994|1994Εμείς κι εμείς Mega
1995|1995Έλλη και Άννα ΑΝΤ1
1995|1995Αγία τετράδα ΑΝΤ1
1995|1995Το τρίτο στεφάνι ΑΝΤ1
1996|1996Χωρισμένοι με παιδιά ΑΝΤ1
1997|1997Διπλανή πόρτα ΑΝΤ1
1998|1998Κωνσταντίνου και Ελένης ΑΝΤ1
1998|1998Νταντά για όλες τις δουλειές ΑΝΤ1
2000|2000Αθώος ή ένοχος: Τέλος και αρχή ΑΝΤ1
2000|2000Λίφτινγκ ΑΝΤ1
2000|2000Το Κλειδί Star
2002|2002Τα φιλαράκια ΑΝΤ1
2003|2003Βοήθεια γειτόνοι Alpha
2003|2003Ελλάς το μεγαλείο σου ΑΝΤ1
2006|20067 θανάσιμες πεθερές: Η μηχανοράφτρα πεθεράMega
2006|2006Οδός παραδείσου 7Alpha
2006|2006Το κόκκινο δωμάτιο: Η εκδίκηση μιας κυρίας Mega
2007|2007Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας ΑΝΤ1
2008|2008Η πολυκατοικία Mega
- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ζωή Ρηγοπούλου 1956-

Η Ζωή Ρηγοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956 και είναι ηθοποιός. Κόρη των επίσης ηθοποιών Κάκιας Αναλυτή και Κώστα Ρηγόπουλου.Απόφοιτος της δραματικής σχολής του...

Θάλεια Ματίκα 1978-

Η Θάλεια Ματίκα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 04 Ιουλίου του 1978. Αφού αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών, σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Θεατρικές...

Παμφίλη Σαντοριναίου 1908-1994

Η Παμφίλη Σαντοριναίου γεννήθηκε το 1908, μεγάλωσε στην Αθήνα και ήταν Ελληνίδα ηθοποιός. Το βαφτιστικό της ήταν Παμφίλη Αργυροπούλου. Πατέρας της ήταν ο ηθοποιός...

Τελευταίες αναρτήσεις