21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΚαίτη Τριανταφύλλου 1943-1991

Σχετικές αναρτήσεις

Καίτη Τριανταφύλλου 1943-1991

- Advertisement -

Η Καίτη Τριανταφύλλου γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1943 και σπούδασε στις δραματικές σχολές “Θεάτρου Τέχνης” και Βασίλη Διαμαντόπουλου. Πρωτοεμφανίστηκε στο Θέατρο το 1963.

Συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με τους Λάμπρο Κωνσταντάρα, Μάρω Κοντού, Ανδρέα Μπάρκουλη, Βασίλη Διαμαντόπουλο, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Κώστα Καρρά, Έλενα Ναθανάηλ, Λάκη Λαζόπουλο.

triantafillou

Πρωταγωνίστησε στις ταινίες: “Αμόκ” (1963), “Στεφανία” (1966), “Κρεβατομουρμούρα” (1971) κ.ά. Έπαιξε επίσης στη θρυλική σειρά, “Η Γειτονιά μας” (1972-1977), το σίριαλ “Χαμογελάστε παρακαλώ” (1983).

Η Καίτη Τριανταφύλλου στις 02 Ιουνίου του 1991, έδωσε τέλος στη ζωή της.

Καίτη Τριανταφύλλου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1963Αμόκ 
1964Αδικημένη 
1966Η Στεφανία 
1969Ο τζαναμπέτης 
1970Ο Απίθανος 
1971Η κρεββατομουρμούρα 
1971Σ’ αγαπώ 
1987Η κομπίνα του έρωτα 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1972|1972Η Γειτονιά μας ΥΕΝΕΔ
1983|1983Χαμογελάστε παρακαλώ ΕΡΤ 
1986|1986Μετά το γάμο: Η διανοητική επαφή ΕΡΤ2
1989|1989Παγίδες του Καλοκαιριού ΕΤ2
1990|1990Το καπλάνι της βιτρίνας ΕΤ1

Ευχαριστούμε θερμά το  greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Αγγελική Καπελλάρη 1928-2013

Η Αγγελική Καπελλάρη (Αγγέλικα Καπελαρή) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1928 (αλλού αναφέρεται το 1929). Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κάρολου Κουν.Έπαιξε σε...

Πάνος Μιχαλόπουλος 1949-

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος που έγινε διάσημος από τις κάλτ ταινίες των 80s, γεννήθηκε στην Μικρομάνη, ένα χωριό το οποίο απέχει 8 χιλιόμετρα από την...

Μαριάννα Τουμασάτου 1967-

Η Μαριάννα Τουμασάτου γεννήθηκε στις 06 Δεκεμβρίου του 1967 στην Αθήνα, όπου και ζει μέχρι σήμερα, ενώ κατάγεται από την Κεφαλονιά. Μετά το σχολείο, φοίτησε...

Τελευταίες αναρτήσεις