8.2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓιάννης Θειακός 1926-1993

Σχετικές αναρτήσεις

Γιάννης Θειακός 1926-1993

Ο  Γιάννης Θειακός γεννήθηκε το 1926 στην Αθήνα.  Σπούδασε δραματική στην Αθήνα, στο Παρίσι και περισσότερο κινηματογράφο στην Ιταλία.  Ίδρυσε την “Καλλιτεχνική Σκηνή” με την οποία παρουσίασε δική του θεατρική εργασία.

Εκτός από ηθοποιός ήταν σκηνοθέτης και συγγραφέας.  Έκανε πολλές εμφανίσεις με τον θίασό του σε στρατιωτικές μονάδες. Στην τηλεοπτική σειρά “Τα Αδέλφια” του 1988 εμφανίζεται ως Γιάννης Θιακός.  Απεβίωσε στις 21 Σεπτεμβρίου 1993.

Γιάννης Θειακός: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1958Κάθ’ εμπόδιο για καλό 
1959Ανθισμένη αμυγδαλιά 
1959Λύγκος ο Λεβέντης 
1961Η Μπέττυ Παντρεύεται 
1961Τα Τέσσερα Αδέλφια 
1962Κατρακύλισμα… στο Βούρκο 
1963Καρδιές στην καταιγίδα 
1965Με ιδρώτα και δάκρυα 
1966Δεν πουλάω την καρδιά μου 
1967Η ώρα της δικαιοσύνης 
1968Κατηγορούμενη απολογήσου 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Βασίλης Λογοθετίδης 1898-1960

Ο Βασίλης Λογοθετίδης γεννήθηκε το 1898 στο Μυριόφυτο της Ανατολικής Θράκης.Έζησε τα νεανικά του χρόνια στην Κωνσταντινούπολη. Το 1915 αποφοίτησε από το Ζωγράφειο Γυμνάσιο...

Χρήστος Δοξαράς 1935-2018

Ο Χρήστος Δοξαράς γεννήθηκε στην Πάτρα το 1935 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Εθνικού Ωδείου και κινηματογράφο στην ΑΣΚΕ. Τη δεκαετία του 1970 απομακρύνθηκε από...

Θοδωρής Αθερίδης 1965-

Ο Θοδωρής Αθερίδης γεννήθηκε στις 03 Μαΐου του 1965 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Φοίτησε στο 40ό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ενώ στο Λύκειο ασχολήθηκε...

Τελευταίες αναρτήσεις