Θειακός Γιάννης

on

Γιάννης Θειακός
Ο
Γιάννης Θειακός γεννήθηκε το 1926 στην Αθήνα.
Σπούδασε δραματική στην Αθήνα, στο Παρίσι και περισσότερο κινηματογράφο στην Ιταλία.
Ίδρυσε την “Καλλιτεχνική Σκηνή” με την οποία παρουσίασε δική του θεατρική εργασία.
Εκτός από
ηθοποιός ήταν σκηνοθέτης και συγγραφέας.
Έκανε πολλές εμφανίσεις με τον θίασό του σε στρατιωτικές μονάδες,
Απεβίωσε στις 21 Σεπτεμβρίου 1993.
Φιλμογραφία

Καθ’ εμπόδιο για καλό (1958) [συγγενής της Σμαρώς στον σταθμό]
Ανθισμένη αμυγδαλιά (1959)
Λύγκος ο λεβέντης (1959)
Χωρίς μητέρα (1961) [Σάκης, φίλος του Γιώργου]
Η Μπέττυ παντρεύεται (1961) [Πέτρος, ζωγράφος]
Κατρακύλισμα στο βούρκο (1962) [Στέφανος]
Καρδιές στην καταιγίδα (1963)
Με ιδρώτα και δάκρυα (1965)
Δεν πουλάω την καρδιά μου (1966)
Η ώρα της δικαιοσύνης (1967)[στο κέντρο διασκεδάσεως με την φοιτητοπαρέα του Γιάννη Γιαρούκου]

Κατηγορούμενη απολογήσου (1968)[εκπρόσωπος ναυτιλιακής εταιρίας]

Προηγούμενο άρθροΗλιόπουλος Ντίνος
Επόμενο άρθροΘεοδωρόπουλος Άγγελος
Ελληνικός Κινηματογράφος Θειακός Γιάννης
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,087ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,482ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Γαρυφάλλου Νίκος Θειακός Γιάννης

Γαρυφάλλου Νίκος

Ο αδικοχαμένος ηθοποιός γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 28 Οκτωβρίου 1937. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1964.Έκανε ντεμπούτο στο...
Σιτζάνη  Δώρα Θειακός Γιάννης

Σιτζάνη Δώρα

Φωτόπουλος Μίμης Θειακός Γιάννης

Φωτόπουλος Μίμης

Νόρα Βαλσάμη Θειακός Γιάννης

Νόρα Βαλσάμη