Ζωίδης Χάρης

on

Χάρης Ζωίδης ή Χάρης Σοίδης
Φιλμογραφία
Η Κύπρος στις φλόγες (1964)
Λουίζα (1966)[σύζυγος Λουίζας]
Πλήγωσες την αγάπη μου (1966)
Αντίο για πάντα (1967)
Του χωρισμού το τρένο (1967)
Δρόσω η αρχοντοπούλα (1967)
Θα τα κάψω τα λεφτά μου (1968)
Τίμιος δρόμος (1968)[προιστάμενος εταιρίας]
Μπροστά στην αγχόνη (1968)
Η λυγερή (1968)
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968) [ναύτης]
Γαμπρός απ’ τη Γαστούνη / Γαμπρός με φούντες (1969)
Η δίκη ενός αθώου (1969)[μάρτυρας δικαστηρίου]
Η λεωφόρος της προδοσίας (1969)[αναφέρει την κατηγορία στο δικαστήριο]
Ο πρόσφυγας (1969)
Ξύπνα κορόιδο (1969)
Ο Νταβελης (1969)
Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)
Ο μεγάλος ένοχος (1970)[δικηγόρος]
Υπερήφανοι αετοί (1971)
Αυτοί που ξέχασαν τον όρκο τους (1971)
Έρωτας και προδοσία (1972)
Η Ρένα είναι «οφ-σάιντ» (1972) [μασέρ]
Ο αντιφασίστας (1972)
Οι εκβιασταί (1972)
Υβ! Υβ! (1972)
Όργια σε τιμή ευκαιρίας (1973)[Χάρι Κάλμαν]
Τα χρόνια της οργής (1973)[νοσοκόμος]

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΖούνης Λάμπρος
Επόμενο άρθροΘειακός Γιάννης
Ελληνικός Κινηματογράφος Ζωίδης Χάρης
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Ζερβός Παντελής Ζωίδης Χάρης

Ζερβός Παντελής

Ο Παντελής Ζερβός του Δημητρίου υπήρξε δημοφιλής Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου.Χαρακτηριστική φυσιογνωμία της «χρυσής εποχής» του ελληνικού κινηματογράφου (δεκαετίες '50, '60...
Εμμανουήλ Γιάννης Ζωίδης Χάρης

Εμμανουήλ Γιάννης

rena vlaxopoulou Ζωίδης Χάρης

Βλαχοπούλου Ρένα

Αλιμπέρτη Σοφία Ζωίδης Χάρης

Αλιμπέρτη Σοφία