27.5 C
Athens
Κατηγορία:

Ζωίδης Χάρης

Χάρης Ζωίδης ή Χάρης Σοίδης
Φιλμογραφία
Η Κύπρος στις φλόγες (1964)
Λουίζα (1966)[σύζυγος Λουίζας]
Πλήγωσες την αγάπη μου (1966)
Αντίο για πάντα (1967)
Του χωρισμού το τρένο (1967)
Δρόσω η αρχοντοπούλα (1967)
Θα τα κάψω τα λεφτά μου (1968)
Τίμιος δρόμος (1968)[προιστάμενος εταιρίας]
Μπροστά στην αγχόνη (1968)
Η λυγερή (1968)
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968) [ναύτης]
Γαμπρός απ’ τη Γαστούνη / Γαμπρός με φούντες (1969)
Η δίκη ενός αθώου (1969)[μάρτυρας δικαστηρίου]
Η λεωφόρος της προδοσίας (1969)[αναφέρει την κατηγορία στο δικαστήριο]
Ο πρόσφυγας (1969)
Ξύπνα κορόιδο (1969)
Ο Νταβελης (1969)
Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)
Ο μεγάλος ένοχος (1970)[δικηγόρος]
Υπερήφανοι αετοί (1971)
Αυτοί που ξέχασαν τον όρκο τους (1971)
Έρωτας και προδοσία (1972)
Η Ρένα είναι «οφ-σάιντ» (1972) [μασέρ]
Ο αντιφασίστας (1972)
Οι εκβιασταί (1972)
Υβ! Υβ! (1972)
Όργια σε τιμή ευκαιρίας (1973)[Χάρι Κάλμαν]
Τα χρόνια της οργής (1973)[νοσοκόμος]

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΖούνης Λάμπρος
Επόμενο άρθροΘειακός Γιάννης

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα