1.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΖωίδης Χάρης

Σχετικές αναρτήσεις

Ζωίδης Χάρης

Χάρης Ζωίδης ή Χάρης Σοίδης
Φιλμογραφία
Η Κύπρος στις φλόγες (1964)
Λουίζα (1966)[σύζυγος Λουίζας]
Πλήγωσες την αγάπη μου (1966)
Αντίο για πάντα (1967)
Του χωρισμού το τρένο (1967)
Δρόσω η αρχοντοπούλα (1967)
Θα τα κάψω τα λεφτά μου (1968)
Τίμιος δρόμος (1968)[προιστάμενος εταιρίας]
Μπροστά στην αγχόνη (1968)
Η λυγερή (1968)
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968) [ναύτης]
Γαμπρός απ’ τη Γαστούνη / Γαμπρός με φούντες (1969)
Η δίκη ενός αθώου (1969)[μάρτυρας δικαστηρίου]
Η λεωφόρος της προδοσίας (1969)[αναφέρει την κατηγορία στο δικαστήριο]
Ο πρόσφυγας (1969)
Ξύπνα κορόιδο (1969)
Ο Νταβελης (1969)
Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)
Ο μεγάλος ένοχος (1970)[δικηγόρος]
Υπερήφανοι αετοί (1971)
Αυτοί που ξέχασαν τον όρκο τους (1971)
Έρωτας και προδοσία (1972)
Η Ρένα είναι «οφ-σάιντ» (1972) [μασέρ]
Ο αντιφασίστας (1972)
Οι εκβιασταί (1972)
Υβ! Υβ! (1972)
Όργια σε τιμή ευκαιρίας (1973)[Χάρι Κάλμαν]
Τα χρόνια της οργής (1973)[νοσοκόμος]

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΖούνης Λάμπρος
Επόμενο άρθροΓιάννης Θειακός 1926-1993

Σχετικές αναρτήσεις

Βενιέρης Μάνος

Γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά το 1947. Σπούδασε στις Δραματικές Σχολές του Ωδείου Αθηνών και του Πειραϊκού Συνδέσμου.Τριάντα χρόνια στο χώρο του θεάτρου σαν...

Μαυρέας Κυριάκος

Ο Κυριάκος Μαυρέας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1902 και ήταν Έλληνας ηθοποιός. Ο Μαυρεάς ήταν αυτοδίδακτος και πολύπλευρο ταλέντο. Εμφανίσθηκε στη θεατρική σκηνή αρχικά ως...

Δημήτρη μου, Δημήτρη μου

Πλοκή: Ο Δημήτρης είναι ένας πετυχημένος λαϊκός τραγουδιστής που κάποια στιγμή καλείται να τραγουδήσει στους αρραβώνες της όμορφης Μαριάννας, κόρης του εργοστασιάρχη Γεράσιμου Καρρά....

Τελευταίες αναρτήσεις